Selamlarr
Bugün tartı günümdü 83.8 ile -2.2 kg gitmiş.
İlk haftalarda ödem gidecek ondan biraz fazla.
Doğum yaptın araya covid girdi o kadar da çok değilmişsin. Boyun kaç?75
56dan 75e çıkmayı başardım işte
159Doğum yaptın araya covid girdi o kadar da çok değilmişsin. Boyun kaç?
Hoşgeldiniz. Bende 2020de 2. Yi doğurdum 86dan 115e firladim. Boyumda tam kaç bilmiyorum buraya 1.64 girdim. 1.62 falanda olabilirim. İstersen menuleri duzene sokmaya baslarsan devami gelir
Hangimiz bozmadik ki. Bak bir yerden başladık yine. Yoksa sonuç belli, başladığımız yere döneriz..Selam kızlar
iyice toparlanmadığımız için diyete ara verdim yatartıda çok fazlaaa + gördüm
Menülerim çok düzensiz ve spor yapamıyorumMotivasyon falan kalmadı gerçekten
Teşekkür ederim, hoşbuldum. İnşaAllah veririm bende. Ah o menülerHoşgeldiniz. Bende 2020de 2. Yi doğurdum 86dan 115e firladim. Boyumda tam kaç bilmiyorum buraya 1.64 girdim. 1.62 falanda olabilirim. İstersen menuleri duzene sokmaya baslarsan devami gelir
Evet canım aynı öyleyim. Minyon olunca daha kilolu gibi duruyorum. İnşallah yürüyüşlere başlarız hayırlısı ile.Boydan 75 de 80 gibi durur heralde. Olsun verirsin havalar ısınınca yürürsün yavruyla.
Evet canım aynı öyleyim. Minyon olunca daha kilolu gibi duruyorum. İnşallah yürüyüşlere başlarız hayırlısı ile.
Nasıl yapıyoruz, detaylı bakamadım. Menü mü paylaşıyoruz? Haftalık kilo bildirimi vs
Tamam canım. İnşaAllah kendimi hazır hissedip, katılırım aranıza.Cumartesi tartı günümüz canım. Olabildikçe esnek bi grubuz zaten yüksek kiloda olanlarımız var ben de öyleyim ve çok sıkı diyetler yapamıyoruz.
Şimdi çocukla sorumluluk daha ağır tabi.Tamam canım. İnşaAllah kendimi hazır hissedip, katılırım aranıza.
Aslında 2 yıl önce 20 kilo verdim kendi gayretimle. Ama bu defa başaramıcam gibi hissediyorum.
Merhabalar
Bugün yine çok geç kalktım kahvaltı etmedim.
Öğle yarım ekmek kaşarlı tost
Akşam üstü 5 gibi kahvenin yanında 3 tanecik makaron yedim(tatlı krizim tuttu 15 tane falan yeme potansiyelim vardı 3 tane ile durdum çok şükür)
Akşam 2 tane fırın tavuk baget, yarım tabak bulgur pilavı
2019da 15 kg verip ikinciye hamile kaldim. Sonra ikincide dahada yukseklere çıktım. Ama kendine inanmazsan hiç bir şey olmuyor. Sana kimse inanmasa bile sen inanacaksin ki o zaman güzel yol katediyosunTamam canım. İnşaAllah kendimi hazır hissedip, katılırım aranıza.
Aslında 2 yıl önce 20 kilo verdim kendi gayretimle. Ama bu defa başaramıcam gibi hissediyorum.
Gittiğim özel/devlet tüm diyetisyenler günde 6 dilim tam buğday ekmeği veriyor. O yüzden günün ilk öğününde genelde yiyorum.Tost dışında bi sorun yok tost fazla sanki.
Yarım ekmek 4 dilim ekmek oluyor
Aynen öyle canım 8 dilimi gördüm ben burda. Beyaz ekmek olduğunu düşünerek çok dedim yoksa pilavında azGittiğim özel/devlet tüm diyetisyenler günde 6 dilim tam buğday ekmeği veriyor. O yüzden günün ilk öğününde genelde yiyorum.
Sen benim kiloda ben Büşranin kiloda olsam istersek elbet olacaktr benim umudum var hala bizden olacak canım
Saolasin canım insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?