Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar
iyice toparlanmadığımız için diyete ara verdim ya tartıda çok fazlaaa + gördüm
Menülerim çok düzensiz ve spor yapamıyorum Motivasyon falan kalmadı gerçekten
Hangimiz bozmadik ki. Bak bir yerden başladık yine. Yoksa sonuç belli, başladığımız yere döneriz..

Boydan 75 de 80 gibi durur heralde. Olsun verirsin havalar ısınınca yürürsün yavruyla.
Evet canım aynı öyleyim. Minyon olunca daha kilolu gibi duruyorum. İnşallah yürüyüşlere başlarız hayırlısı ile.
Nasıl yapıyoruz, detaylı bakamadım. Menü mü paylaşıyoruz? Haftalık kilo bildirimi vs

Cumartesi tartı günümüz canım. Olabildikçe esnek bi grubuz zaten yüksek kiloda olanlarımız var ben de öyleyim ve çok sıkı diyetler yapamıyoruz.

bugünki menüm

Kahvaltı
1 haşlama yumurtalı yeşil salata
Peynir zeytin
1 tk bal
1 dilim ekmek

Öğle
1 kase mercimek çorbası

Ara türk kahvesi

Akşam
4 yk Karnıbahar mantısı
4 yk makarna
Soğan sarımsak mezesi
Mor lahana salatası

Su 2 lt olmuştur
Spor yok

Cumartesi tartı günümüz canım. Olabildikçe esnek bi grubuz zaten yüksek kiloda olanlarımız var ben de öyleyim ve çok sıkı diyetler yapamıyoruz.
Tamam canım. İnşaAllah kendimi hazır hissedip, katılırım aranıza.
Aslında 2 yıl önce 20 kilo verdim kendi gayretimle. Ama bu defa başaramıcam gibi hissediyorum.

Merhabalar

Bugün yine çok geç kalktım kahvaltı etmedim.
Öğle yarım ekmek kaşarlı tost
Akşam üstü 5 gibi kahvenin yanında 3 tanecik makaron yedim(tatlı krizim tuttu 15 tane falan yeme potansiyelim vardı 3 tane ile durdum çok şükür)
Akşam 2 tane fırın tavuk baget, yarım tabak bulgur pilavı

Aslında 2 yıl önce 20 kilo verdim kendi gayretimle. Ama bu defa başaramıcam gibi hissediyorum.
Şimdi çocukla sorumluluk daha ağır tabi.

Her geri alınan kiloda daha zor geliyo insana zaten

Tost dışında bi sorun yok tost fazla sanki.
Yarım ekmek 4 dilim ekmek oluyor

2019da 15 kg verip ikinciye hamile kaldim. Sonra ikincide dahada yukseklere çıktım. Ama kendine inanmazsan hiç bir şey olmuyor. Sana kimse inanmasa bile sen inanacaksin ki o zaman güzel yol katediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…