Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın

Dünki menumü yazayım
Kahvaltı: 1 dilim peynir, 2 haslanmış yumurta 3 adet zeytin bir domates, bir tutam maydanoz 4 dilim eti form kızarmış ekmek

Öğlen : küçük bir tavuk butu yanında 4 5 patates dilimi bir bardak ayran yemek fırıñ yemeğiydi

Akşam saat 18: 00 arabanın içinde 2 avuç içi kadar findık

Akşam eve geldiğimde saat 10 a geliyordu çok açtımda ama bisey yemeden yattım

İyi ki o fındığı yemişsin öğleninde azmış bugün güzel ye bari. Aç kalmak iyi hissettiriyor bazen dimi?

İyi ki o fındığı yemişsin öğleninde azmış bugün güzel ye bari. Aç kalmak iyi hissettiriyor bazen dimi?
Kısmen Planlı değil aslında gün içinde istediğim sağlıklı besinlere ulaşamayınca böyle oluyor. dün akşam avm ye uğradım şampuan .... vs. Aldım sokaktaydım yaniii .....
dün öğlenki menüyü ayarladım iş yerine mazemesini aldım yaptırdım ( bunuda her zaman yapamıyorum) çünkü eve gelene kadar çok geç oluyor vee hiç protein alamıyorum ....

Dedim sana pişmiş bulundur evde hemen yemek için

günaydın kızlar hayırlı cumalar dilerim

ben hala tartılamadım ama kg aldığımı tabiki farkındayım açıkcası korkuyorum karşıma çıkacak rakamdan dışarı çıkabilirsem bakıcam baskül unutuyorum evin eksiklerini almaktan o tamamen aklımdan çıkıyo bugün sağlıklı beslenmeye başladım inşallah devam ederim

Aşkolsun desene beni eklememişsin diye ben telden kopyalayıp yapıştırıyorum oraya eklemediysem unutmuşum demek ama var sanıyorum ben diyorum niye uğramıyo
ben tahmin ettim ama unutmuştur ddm bonus akıllı kadındır fark eder ddm sorun diil canım ya birbirimiz şurda uzun zamandır tanıyoruz olabilir ,geldim burdayım inşallah artık bugünden menü de paylaşayım hala tartılamadım dışarısı soğuk üşeniyorum çıkmaya adamda başımda sözde ayrı oturacaktık bir süre ev satılan kadar geldi yapıştı ev tutucak bulamıyorum diyo ev dolu bahane sinir oluyorum ama durnbakalım
Merhaba bende size katılmak istiyorum
hoş geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…