Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1 hafta içmiş olacağım yarın, ödem konusunda bana baya iyi geldi:)

İyi geceler arkadaşlar

Ben 837475859291 diyete başladım ya hani ekmek, makarna, pilav yemiycektim. Patates püresi yedim bunların yerine Allah beni neetmesin bozulmadı değil mi diyetim
Tabiki bozulmadı nisan delirme içinde patates olan yemekleri nomal ölçüde yiyebilirsin her gün olmamak şartıyla

İyi geceler arkadaşlar

Ben 837475859291 diyete başladım ya hani ekmek, makarna, pilav yemiycektim. Patates püresi yedim bunların yerine Allah beni neetmesin bozulmadı değil mi diyetim
BozulmaZ hocam o kadardan birşey olmaz. Bir tencere yemediysen sorun yok

Bonus pattis köfte yoğurt yemiştim dün. Dolapta tek sebzem pırasa kaldı ya pırasa yaparım ya da canım balık istiyor balık alabilirsem balık yaparım. Ayyy bunu yazarken aklıma hamsikoli düştü bol pırasalı ne güzel olurdu ama içine mısır unu giriyor neyse şimdilik unutayım onu 90nın altına düşene dek ekmek, makarna, pilav, un vs. yok

Günaydın kızlar geçmişe bakamadım etiketlere baktım hala toparlayamadim ben ya menuelrim düzenli değil ondan uğrayamadim da oğlan da çok huysuz herşeyden bıkmış vaziyetteyim 2 gündür niyetliyim bklm cumartesi tartilcam ahval ne gorcez sizler nasılsınız

Onuda yapabilirsin nisan ekmek yerine 2 dilim ondan yersin tamamen mısır değil çünkü. Böylelikle her şeyden yiyerek vermiş olucaz.

Balıklı denemedim ama pırasayı mısır unuyla çok seviyorum bende.

Gece yine sıkıntım vardı menü aklımdaydı unutmuşum.

Çarşamba

11:00
2 minik poğça ( iri ceviz kadar)
Beyaz peynir
2,5 haşlanmış yumurta, küçük kasede fıstık
2 tane mantar
2 tane minik kurabiye

Arada bişey yedim mi hiç hatırlamıyorum yemedim heralde.

18:00
2 çorba kepçesi yeşil mercimek yemeği
Kızarmış mantar
Küçük kasede yoğurt
Hemen peşinden 2 tane minik kurabiye

Su az yürüyüş yok.

Kurabiye yemesem iyi ama engel olamadığım zamanlarda bırakıyorum en azındam sayıyla yiyorum diye.

Bonus güzel diyorsun ama olmuyor. Sonsuza dek karboları hayatımdan çıkaramam ölçülü bir şekilde yiyebilirim diyorum ölçülü bi şekilde yiyiyorum da ama 1gün iki gün üç gün sonrası pofff. Şu 90 nın altına inene dek bu şekilde besleneyim de sonrasını aynı şekilde devam ettiremem zaten.
Fit mutlu anne senin şu anki kilonda olsam ne güzel olurduuuuuu

Yani kontrol edemem dersen yeme tabi.

Ama sulu köftenin içindeki patatesten havuçtan bişey olmaz kızarmış patates çok yedirir o olmasın yeter.

Hiç bırakmadan hep yemek mi yoksa kesip birden saldırmak mı hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…