1 hafta içmiş olacağım yarın, ödem konusunda bana baya iyi geldi:)Her yağ yakan küre ara vermek şartmış canım vucut alışıp yağ yakmayı kesiyomuş.
Kaç gün içtin ki? Onu 15 gün yapıp bırakıyolar da ben hiç 15 içemedim tansiyonumu düşürdü uzun içince
1 hafta içmiş olacağım yarın, ödem konusunda bana baya iyi geldi:)
Tabiki bozulmadı nisan delirme içinde patates olan yemekleri nomal ölçüde yiyebilirsin her gün olmamak şartıylaİyi geceler arkadaşlar
Ben 837475859291 diyete başladım ya hani ekmek, makarna, pilav yemiycektim. Patates püresi yedim bunların yerine Allah beni neetmesinbozulmadı değil mi diyetim
BozulmaZ hocamİyi geceler arkadaşlar
Ben 837475859291 diyete başladım ya hani ekmek, makarna, pilav yemiycektim. Patates püresi yedim bunların yerine Allah beni neetmesinbozulmadı değil mi diyetim
Ananemin halisina benzettim, sofra ne guzel. Her bayram kalabalikta yer bulamazdik, yari ac yari tok kalkardik ama o lezzeti hic bir yerde bulamadim...
Günaydın arkadaşlar
Amine Busra eee bi tencere yemedim ama 1 tabak yemiş olabilirim pazartesiden beri yemediğim ekmek ve türevlerinin acısını çıkardım
Onuda yapabilirsin nisan ekmek yerine 2 dilim ondan yersin tamamen mısır değil çünkü. Böylelikle her şeyden yiyerek vermiş olucaz.Bonus pattis köfte yoğurt yemiştim dün. Dolapta tek sebzem pırasa kaldı ya pırasa yaparım ya da canım balık istiyor balık alabilirsem balık yaparım. Ayyy bunu yazarken aklıma hamsikoli düştü bol pırasalı ne güzel olurdu ama içine mısır unu giriyor neyse şimdilik unutayım onu 90nın altına düşene dek ekmek, makarna, pilav, un vs. yok
Yani kontrol edemem dersen yeme tabi.Bonus güzel diyorsun ama olmuyor. Sonsuza dek karboları hayatımdan çıkaramam ölçülü bir şekilde yiyebilirim diyorum ölçülü bi şekilde yiyiyorum da ama 1gün iki gün üç gün sonrası pofff. Şu 90 nın altına inene dek bu şekilde besleneyim de sonrasını aynı şekilde devam ettiremem zaten.
Fit mutlu anne senin şu anki kilonda olsam ne güzel olurduuuuuu
Evet efser 1 hafta oldu şükür belkide geçtiBonus aralıklı diyet mi yapıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?