güzel tarifler de var mesela sabah kahvaltı için muzlu tam buğday unlu pankek çok güzel oluyor, hurmalı toplar çoook güzel, şekersiz yağsız browni, karnabahar pizzaBu fit tariflerden asla ve asla güzel bir şey çıkmıyor
Allah yardımcımız olsunTeşekkür ederim, yemek listesi yaptım bu sefer uymaya çalışıyorum
Yok maalesef bulamadıkTam bir evi favoriye aldım ertesi gün arayacağım bir baktım 1500 lira birden fiyatı arttırmış şok oldum yahu delirmiş gibi fiyat arttırıyorlar veya devlet memuru kefil istiyorlar.
Bu iş saçma sapan bir hâl almaya başladı. Allah sonumuzu hayır etsin.
güzel ve lezzetli olanlar var canımBu fit tariflerden asla ve asla güzel bir şey çıkmıyor
Muzlu fit kek denedimHadi yaaa ne denedin?
Benimde bazen sağdan sağdan esince tarif deniyesim gelir ne kadar çeşitlilik o kadar uzun soluklu sağlıklı beslenme oluyor insan sıkılmıyor
zaten tadı güzel yemeklerin kalorili olduğunu biliyoruz
Hurmalı herşeye varım:)güzel tarifler de var mesela sabah kahvaltı için muzlu tam buğday unlu pankek çok güzel oluyor, hurmalı toplar çoook güzel, şekersiz yağsız browni, karnabahar pizza
Üzerime tatlı tarifi atar mısıngüzel ve lezzetli olanlar var canım
Ezberimde yok tarifler bir iki sayfadan deneyerek yapiyorum. Bazen guzel şeyler denk geldi bazen gelmiyor.Tiramisu yapıyoduAmine Busra
Heh işte bütün sorun bu kek yapıyoruz keke benzemiyorEzberimde yok tarifler bir iki sayfadan deneyerek yapiyorum. Bazen guzel şeyler denk geldi bazen gelmiyor.
Gecen yaptigim kek keke benzedi mesela ama ben pekmezi eksik koydugum icin tatsizdi
Kekin tarifimi tiramisu mu? Tiramisu çakmaydi zaten de ama lezzetliydi bende kaybettim tarifini bulmaya calisiyorumHeh işte bütün sorun bu kek yapıyoruz keke benzemiyor
Yaptığınız tarifi bulursanız paylaşır mısınız:)
Kekten ümidimi kestimKekin tarifimi tiramisu mu? Tiramisu çakmaydi zaten de ama lezzetliydi bende kaybettim tarifini bulmaya calisiyorum
Kek cok guzel oldu ama gercek kek yani. Dedigim gibi ben tarife uymadimKekten ümidimi kestim
Tiramisu çakma falan farketmez lezzetli yenilebilir olsun yeter
bir ara atarımÜzerime tatlı tarifi atar mısın
Kekten ümidimi kestim
Tiramisu çakma falan farketmez lezzetli yenilebilir olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?