Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi fincan kahve içtim tartıdan önce çıkıyorum az yürüyimde fucudum harekete geçsin.

Günde 1-2 bardak suyla olacak iş değil kesin artırıcam bu hafta
Ben de öyleydim Bonus. Aslında şunu farkettm ben açlıkla susuzluğu karıştırıyorum. Bazen üst üste saçma sapan şeyler yiyorum ama doymuyorum. Sonra su içince aradığım duygu buymuş diyorum uzun süredir suya dikkat ediyorum. Bir yıldan fazladır günlük en az 1 lt içiyorum belki o yüzden hep kg mu korudum

Üşüttün mü canım çok geçmiş olsun
Bilemedim ki canım. Öyle böyle bi ağrı değildi. Resmen ağladım. Bebeği bırakıp hastaneye de gidemedim. Evde bitki çayları, mide hapları geçirmeye çalıştım. Hâlâ devam ediyor ama dünkü şiddeti yok.
Bu seferlik yarın tartılsam olur mu, menüyü de yarın paylaşmaya başlasam. Çünkü çok düzensiz 2 gün geçiriyorum. Ya da bu 1 hafta motive olmaya çalışıp nasipse haftaya da başlayabilirim

Ah kuzum hep bildiğimiz şey vucut açlığıda susuzluğuda açlık olarak algılatıyor

Hiç sorun değil canım iyileş hazır ol önce.

Kusma falan oldu mu? Mide krampı şeklinde oldu sanırım bir kere bana da olmuştu bağırtıyo insanı

Merhaba ben yeniyim
Sanırım en fazla kilolu benim olsun zayiflayacagim.
Kilom 145

Hiç en fazlayım diye düşünme herkesin yükü kendine ağır. Önemli olan başlayınca en ufak bi tökezlemede pes edip olmadı diyip bırakmamak.

Yüksek kilodasın ama haftada 2 şer 2 şer gider bu kilolarda.

Nasıl bir diyet yapıcaksın? Boyun kaç? Tanıt kendini kumsal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…