- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Yeni baslangic miMERHABALAR
KK' ENN ESKİ GRUPLARINDAN BİRİ OLAN +90 GRUBUNA HOŞGELDİNİZ EFENİM
YOLUMUZ UZUN SABRIMIZ BOL
HALDEN ANLAYAN ARKADAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ YANIMIZA YENİDEN KİLO VERMEK İÇİN
Sadece 90 kilo aralığı değil her kilodan var aramızda.
BU ZAMANA KADAR KİLO VERDİK GERİ ALDIK, TEKRAR VERDİK TEKRAR ALDIK.
HİÇBİR ZAMAN BİRBİRİMİZİ KİLOMUZ ve DİYETİMİZ YÜZÜNDEN İNCİTMEDİK
GERÇEK HAYATIMIZA TAŞIDIĞIMIZ ÇOK GÜZEL DOSTLUKLAR KURDUK,
İYİ KÖTÜ HER ŞEYİ PAYLAŞTIK
_________________________________________________________________________________________________________________________________
Verirsin canım. Önemli olan başlamak. Başlayınca devamı geliyor.hem yüksek kg olunca daha hızlı gidiyor haftada rahat 3 kg bile giderMerhaba ben yeniyim
Sanırım en fazla kilolu benim olsun zayiflayacagim.
Kilom 145
Günaydın kızlar bugün güzel bir eksi gördüm. Sanırım ödem falan da vardı gitti.bu hafta gerçekten aç gezdim ve aralıklı oruca uydum. Bir gün 2 d kek bir gün de 1 poaca ve 1 d kek yedim.yedikten sonra da moralimi bozup daha da yemedim. Valla ona rağmen iyi gitmiş bence. Onun dışında normal ev yemekleri ve ekmeği azalttım.
Geçen hafta tartıda 92 gördüm
Bugün 88..35
Fark 3.65
Günaydın kızlar dün pek dikkat edemedim. Diğer günler telafi ederm inş. Geçen hafta hatırlamıyorum
14 şubat 92.
Bugün 88.4.
En azından 90 lardan uzaklaşıyorum
Brokoli gaz yapmis olabilir inşallah geçmiştirKarnımda çok sıkıntılı brokoli bana dokunmuş olabilir mi ya
brokoli ve karnıbahar gaz yapar. hele bir de sarımsaklı yoğurtla yediysen hepten yapar canım.Karnımda çok sıkıntılı brokoli bana dokunmuş olabilir mi ya
ben dün bildirim yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?