Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Uzun süre diyetle uğraşan kişi kendine iyi geleni biliyor. Açıkçası buradaki herkes sağlık ve beslenme ile ilgili kendi için doğru olanı biliyor sadece motivasyon eksik. Hepimizin azimle çok güzel kilolar verdiğimiz günler oldu. Şimdi birlikte devam ediyoruz
teşekkür ederim umarım olur 1 aydır 4. başlangıcım
Oruç gibi niyet al hep. Saatlerin belli olsun. Ben bu yaptığım diyette öyle sartladim ki kendimi yaptığım hatalar ağır geliyor. Aşırı sartlanma ayrıca yol uzun

günaydıııın güzeller umarım herkes iyidir, kabızlığa kuru kayısı ile çözüm buldum, aklınızda bulunsun. bende sabah 8 ve akşam 7 dışında bir öğün yapmıyorum, if diyeti sayılmaz sanırım ama olsun , duruşta olan kilom eksiye girdi çok şükür

Kendini cozmen en güzeli zaten

Kızlar eve geçiyorum annem pizza yapmış sınav 1
Yarın veda yapılacak bana poğaça düştü sınav 2
Yarın şenlik var ve ben diyetteyim
sınav 3

Ne yazikki pizzadan 1 ısırık aldım. Annemin ısrarına karşı koydum ama kendi nefsime
Şimdi poğaçalar pişecek bunda istikrarlı olacağım inşallah

15 Mart 2022

öğlen 12.30
1 minik incir+ 1,5 ceviz
1 haşlanmış yumurta
peynir, 5-6 zeytin
muammara, katı pekmez
domates, biber, avokado
2 dilim ekmek

aralarda
1 hurma
1 incir
1/2 ceviz
tarçınlı yeşil çay

akşam 18.45
tavuk kalamar
5 çiğ köfte
marul+ jalepino acı biber
1 çb acılı şalgam suyu
1 avuç çekirdek

yatana kadar 1,5 lt su

Muammara nedir?
Seviyorum senin listeleri okumayı

muammara; acıbiber salçası, az domates salçası, ceviz, karabiber, kırmızıbiber, sarımsak, zeytinyağı, birkaç damla limonla ve az bayat ekmek ufağıyla hazırlanan bir kahvaltılık türü. ekmek üstü salça sosu yani.

Son düzenleme:
Bugün ki menüm
Sabah 2 YK yulaf ezmesi 1 SB yarım yağlı süt
Öğlen kremalı brokoli çorbası 1.5 su bardağı
Ara yarım portakal
Akşam 2 yumurta ile salata 1ısırık ev pizza ince ekmek bol malzemeli (1kez tatmak bile ipin ucunu kaçırmaya yetiyor )
Ara activia

S.a Kizlar nasilsiniz?
Biraz arastirma yaparken sizin gruba denk geldim…
Bende eski üyelerdenim
5 Yil olmus:) tabi eskiden daha aktiftim…
Size katilabilirmiyim? Basliginiz ilgimi cekti bende malesef 103 kiloyum anne olmak istiyorum.. ama bu kiloyla degil.. kendimi iyi hissetmiyorum ama motive eksikligim var cok.. kendimi ali koyamiyorum
ama artik son vermeliyim ve kendime arkadas/lar ariyorum… aranizda bana da yer varmi acaba

Hoşgeldin canım.

Adını bir yerden hatırlıyorum ama bilemedim. Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…