yaa çok iyi geldi bunu duymak :)Daha önce if yapmadıysan çok çabuk etkisini görürsün
İf bana da iyi geliyor. Bir arkadaşm 10 yıl kg vermiyordu if yapıyor çok zayiflayadı.yaa çok iyi geldi bunu duymak :)
Uzun süre diyetle uğraşan kişi kendine iyi geleni biliyor. Açıkçası buradaki herkes sağlık ve beslenme ile ilgili kendi için doğru olanı biliyor sadece motivasyon eksik. Hepimizin azimle çok güzel kilolar verdiğimiz günler oldu. Şimdi birlikte devam ediyoruzKafama göre takılıyorum :) Diyetisyenlere dünya para verdim elimde bir sürü liste var ama fazla kısıtlamada hemen daha kötü alıyorum. İlk defa if tarzı 10- 18 arası beslenmeyi deniyorum. Kahvaltı işte çıkana göre yapıyorum akşam da duruma göre
Oruç gibi niyet al hep. Saatlerin belli olsun. Ben bu yaptığım diyette öyle sartladim ki kendimi yaptığım hatalar ağır geliyor. Aşırı sartlanma ayrıca yol uzunteşekkür ederim umarım olur 1 aydır 4. başlangıcım
Kendini cozmen en güzeli zatengünaydıııın güzellerumarım herkes iyidir, kabızlığa kuru kayısı ile çözüm buldum, aklınızda bulunsun. bende sabah 8 ve akşam 7 dışında bir öğün yapmıyorum, if diyeti sayılmaz sanırım ama olsun , duruşta olan kilom eksiye girdi çok şükür
1 ısırıktan birşey olmaz. başka yememen güzel.Ne yazikki pizzadan 1 ısırık aldım. Annemin ısrarına karşı koydum ama kendi nefsime
Şimdi poğaçalar pişecek bunda istikrarlı olacağım inşallah
Muammara nedir?
Seviyorum senin listeleri okumayı
Hoşgeldin canım.S.a Kizlar nasilsiniz?
Biraz arastirma yaparken sizin gruba denk geldim…
Bende eski üyelerdenim
5 Yil olmus:) tabi eskiden daha aktiftim…
Size katilabilirmiyim? Basliginiz ilgimi cekti bende malesef 103 kiloyum anne olmak istiyorum.. ama bu kiloyla degil.. kendimi iyi hissetmiyorum ama motive eksikligim var cok.. kendimi ali koyamiyorum
ama artik son vermeliyim ve kendime arkadas/lar ariyorum… aranizda bana da yer varmi acaba
Hosbuldum tesekkur ederim :)Hoşgeldin canım.
Adını bir yerden hatırlıyorum ama bilemedim. HoşgeldinS.a Kizlar nasilsiniz?
Biraz arastirma yaparken sizin gruba denk geldim…
Bende eski üyelerdenim
5 Yil olmus:) tabi eskiden daha aktiftim…
Size katilabilirmiyim? Basliginiz ilgimi cekti bende malesef 103 kiloyum anne olmak istiyorum.. ama bu kiloyla degil.. kendimi iyi hissetmiyorum ama motive eksikligim var cok.. kendimi ali koyamiyorum
ama artik son vermeliyim ve kendime arkadas/lar ariyorum… aranizda bana da yer varmi acaba
5 yıl önce akşam 18den sonra yemek yememe grubuna dahildim belki ordan olabilir:) teşekkür ederimAdını bir yerden hatırlıyorum ama bilemedim. Hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?