Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugün benim de sürekli bir kutlamaya denk gelmem. Pasta yemedim kurabiye poğaça salata her şey beni buldu patates salatası ve şehriye salatası yedim biraz öğle yemeği niyetine.
Kahvaltı 10.00
Yumurta, peynir, zeytin, 2 dilim ekmek
Akşam 18.30
Kuru Fasulye pilav

Biraz da yürüyüş yaptım ama ekside mi artıda mıyım bilmiyorum. En azından saatlere dikkat ettim diye kendimi avutayım

İyi geceler

Sabah birşey yemedim sadece sütlü filtre kahve içtim
Öğle 1 lahmacun 1 bardak ayran
Akşam tam buğday unuyla kavrulmuş ıspanaklı pizza yaptım 2 küçük dilim yedim

Eşim yulaf istiyorum deyince abartıp 4 kilo almış artık bir süre menülerimde bol bol yulaf ve muz olacak muzu da abartmış

Afiiyet olsun bol lif işte :)

Selam kızlar günaydın

Gelemiyorum uzun süredir Sorunlar var..
Kilom aldı başını gidiyor sanırım Ara vermiş sayacağım kendimi Bonus bu haftayı da atlatayım bildirimlere devam ederim bi sıkıntı çıkmazsa cnm

Hoşgeldin tabiki yer var olmaz mı Allah gönlüne göre versin

Sıkma kendini zorlayınca olmuyor ama hiç zorlamadan da olmuyor

Mutlu günler

Nasılsınız 90 grubunun güzel hatunları?
Ben daha iyiyim şükür ilacın etkilerini görmeye başladım göğsümün ağrısı baya geçti.
İlk hafta çok iştah yaptı şu an daha iyiyim.

Feridun kunakın detoks çayını aldım netten ona başladım. Sabah tozu çay olarak içip akşam yoğurda katıp yenicek.

Bu sabah içemedim çocuklara poğça yapmıştım bende yedim kendime börtdey kahvaltısı oldu :)

Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
Arzuluu
summ5566
Anteplim

Doğum günün kutlu olsun canım. Allah sağlıkla ailenle nice yıllar nasip etsin

Selam. Ben persembeden beri hastayim, 2 gündür öksürük öldürdü beni. Zaten şekersiz den yeni çıkmıştım. Birde perşembeden sonra 4 gün herkes evde, eşimin doğumgünü derken diyetten koptum, uzerine hastalikta eklenince koparttirdim gidiyorum. Detoks, diyet yapasimda yok. Öyle bir bezmişlik var içimde. Bu 65i goremeyecegim sanki
Birde herşey yetmez gibi bugun erkenden regl oldum. Hayatimda ilk kez 22. Gün adet olduyorum. Bu sene bir acayiplik var dra gitmem lazim hiç gidesimde yok :'(

Bonus doğumgünün kutlu olsun

Hem sağol hemde geçmiş olsun büşracım ❤

HAPPY birtday to youuu
Sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun canım
Hormonlardan kaynaklı olabilir durumun. Bide artık sen sen değilsin yeni birisin geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…