Hoşgeldiniz :)5 yıl önce akşam 18den sonra yemek yememe grubuna dahildim belki ordan olabilir:) teşekkür ederim
Afiiyet olsun bol lif işte :)İyi geceler
Sabah birşey yemedim sadece sütlü filtre kahve içtim
Öğle 1 lahmacun 1 bardak ayran
Akşam tam buğday unuyla kavrulmuş ıspanaklı pizza yaptım 2 küçük dilim yedim
Eşim yulaf istiyorum deyince abartıp 4 kilo almışartık bir süre menülerimde bol bol yulaf ve muz olacak muzu da abartmış
Ağırlıklı proteinNe diyetii yapıyorsunuz kızlar
Hoşgeldin tabiki yer var olmaz mı Allah gönlüne göre versinS.a Kizlar nasilsiniz?
Biraz arastirma yaparken sizin gruba denk geldim…
Bende eski üyelerdenim
5 Yil olmus:) tabi eskiden daha aktiftim…
Size katilabilirmiyim? Basliginiz ilgimi cekti bende malesef 103 kiloyum anne olmak istiyorum.. ama bu kiloyla degil.. kendimi iyi hissetmiyorum ama motive eksikligim var cok.. kendimi ali koyamiyorum
ama artik son vermeliyim ve kendime arkadas/lar ariyorum… aranizda bana da yer varmi acaba
Sıkma kendini zorlayınca olmuyor ama hiç zorlamadan da olmuyorSelam kızlar günaydın
Gelemiyorum uzun süredirSorunlar var..
Kilom aldı başını gidiyor sanırımAra vermiş sayacağım kendimi Bonus bu haftayı da atlatayım bildirimlere devam ederim bi sıkıntı çıkmazsa cnm
Doğum günün kutlu olsun canım. Allah sağlıkla ailenle nice yıllar nasip etsinMutlu günler
Nasılsınız 90 grubunun güzel hatunları?
Ben daha iyiyim şükür ilacın etkilerini görmeye başladım göğsümün ağrısı baya geçti.
İlk hafta çok iştah yaptı şu an daha iyiyim.
Feridun kunakın detoks çayını aldım netten ona başladım. Sabah tozu çay olarak içip akşam yoğurda katıp yenicek.
Bu sabah içemedim çocuklara poğça yapmıştım bende yedim kendime börtdey kahvaltısı oldu :)
Eki Görüntüle 3027274
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
Arzuluu
summ5566
Anteplim
Selam. Ben persembeden beri hastayim, 2 gündür öksürük öldürdü beni. Zaten şekersiz den yeni çıkmıştım. Birde perşembeden sonra 4 gün herkes evde, eşimin doğumgünü derken diyetten koptum, uzerine hastalikta eklenince koparttirdim gidiyorum. Detoks, diyet yapasimda yok. Öyle bir bezmişlik var içimde. Bu 65i goremeyecegim sanki
Birde herşey yetmez gibi bugun erkenden regl oldum. Hayatimda ilk kez 22. Gün adet olduyorum. Bu sene bir acayiplik var dra gitmem lazim hiç gidesimde yok :'(
HAPPY birtday to youuuMutlu günler
Nasılsınız 90 grubunun güzel hatunları?
Ben daha iyiyim şükür ilacın etkilerini görmeye başladım göğsümün ağrısı baya geçti.
İlk hafta çok iştah yaptı şu an daha iyiyim.
Feridun kunakın detoks çayını aldım netten ona başladım. Sabah tozu çay olarak içip akşam yoğurda katıp yenicek.
Bu sabah içemedim çocuklara poğça yapmıştım bende yedim kendime börtdey kahvaltısı oldu :)
Eki Görüntüle 3027274
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
Arzuluu
summ5566
Anteplim
Hormonlardan kaynaklı olabilir durumun. Bide artık sen sen değilsin yeni birisin geçmiş olsunSelam. Ben persembeden beri hastayim, 2 gündür öksürük öldürdü beni. Zaten şekersiz den yeni çıkmıştım. Birde perşembeden sonra 4 gün herkes evde, eşimin doğumgünü derken diyetten koptum, uzerine hastalikta eklenince koparttirdim gidiyorum. Detoks, diyet yapasimda yok. Öyle bir bezmişlik var içimde. Bu 65i goremeyecegim sanki
Birde herşey yetmez gibi bugun erkenden regl oldum. Hayatimda ilk kez 22. Gün adet olduyorum. Bu sene bir acayiplik var dra gitmem lazim hiç gidesimde yok :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?