Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar bugün arkadaşlarımla buluştum keyifli bir gündü. Bira yemiş olabilirim. Ama cumartesiye eksi görmeme engel olmayacak inş
Canım yanlış anlama lütfen,sana naçizane tavsiyem şu: eğer yemeği çok kaçırdıysan evde biraz yüyüyüş yap, adım at ki rahatlatsın biraz seni.
Ben her öğünden sonra 2000 adım atmaya çalışıyorum çok iyi geliyor (20 dk sürüyor)
Bir de bol su iç canım

13 Mart Pazar menüm

10.30 kahvaltı: 2 haşlanmış yum yumurta salatası, 4 kaşık Menemen, 2 kk peynir, 2 dilim tb ekmeği, çay

13.00 ara : 5 er tane fındık fıstık badem , 1 gün kurusu

15.00 ara: 2 yk yulaf ezmesi, 2 yk yoğurt, tarçın

16.00 ara: 1 büyük fincan tarçınlı sade Türk kahvesi

17.30 akşam yemeği: 2 kepçe nohut yemeği, salata, 1 sb ayran

Su:3 litre oldu, yatana kadar 4 litre olur

13 Mart 2022

öğlen 13.00
2 küçük kivi (tarçınlı)
1,5 yumurtadan yumurta piyazı
domatesli sucuk
biber+ 2 ceviz
1,5 dilim ekmek

aralarda
3 kare fındıklı bitter (ev yapımı ve ballı, şeker yok)
1/2 muz arası şekersiz fıstık ezmesi (tarçınlı)
1 avuç çekirdek

akşam 19.30
fırında balık
roka soğan domates salatası
1/2 dilim ekmek
1 tk tahin pekmez

şimdi yeşil çay içiyorum

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Cordelia @pastel34

Eki Görüntüle 3024858

adımlar şimdilik bu kadar. spor için kımıldamadım bugün. ama aklıma eser de kalkar bir şeyler yaparsam güncellerim.

Selamlar
Sabah kahvaltıya misafir vardı poğaça ve keteler kızartmalar
Ben efendi efendi haşlanmış yumurta ve labne 1 küçük kasar ve 1 küçük süzme peynir yedim.
Geceden beri küçük hasta onunla hastane işi filan derken biraz fazla acıktım. 1 su bardağı komposto şekersiz ve üstüne haşlanmış brokoliyi yoğurtla rondodan geçtim çorba gibi onu içtim yaklaşık 2 bardak
Akşam patates yemeği vardı 4-5 kaşık onu yedim
yarım bardak protein içeceği
Bugün listemin sınırlarını biraz zorlandım biliyorum.
Ama en zoruma giden bir bardak suyu fondip yapmak. O kadar küçük küçük yemeye çalışma filan şaka gibi
Ama rahatsız etti. Hem fiziksel hem duygusal yarın yeni bir gün ve iş var hadi bakalım

Güzel bir menü bence afiyet olsun
İf olmuş güzel görünüyor. Çaydan sonra kaçak varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…