Kız vallaha yoktuCumartesi bizim tartı günümüz.
Hamburger menü getiren salata getirmiyor muydu
Hani olan olmuş yine zorda kalırsan şimdiden seçenek belirlemiş ol
Kendini bu kadar sıkma sonra ipin ucu çabuk kaçıyor
Merhaba herkese. İyiyim şükür ara ara kaçamaklar oluyor bende de çocuk hasta uykusuzluk başıma vurdu baya yorucu geçiyor spor yapamadım iki gündür sporla iyiydi. Biraz eşim bakarsa yapıcam bugünMutlu günler
Nasılsınız 90 grubunun güzel hatunları?
Ben daha iyiyim şükür ilacın etkilerini görmeye başladım göğsümün ağrısı baya geçti.
İlk hafta çok iştah yaptı şu an daha iyiyim.
Feridun kunakın detoks çayını aldım netten ona başladım. Sabah tozu çay olarak içip akşam yoğurda katıp yenicek.
Bu sabah içemedim çocuklara poğça yapmıştım bende yedim kendime börtdey kahvaltısı oldu :)
Eki Görüntüle 3027274
Amine Busra
60kiloyum
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
@nisan34
Mthn83
LenaG
@Levaiz
@She-Raa
@paranerde
@Ruya
@Efser
@Hogwartss
@Arzuluu
summ5566
Anteplim
Senin de kandilin mübarek olsun ve doğum gününmüş kaçırdım nice mutlu yıllara :)Kandiliniz mübarek olsun hatunlar ❤
O kadar yoğunum ki bugün bakamıyorum kusura bakmayın
Sağol çok tşk ederimSenin de kandilin mübarek olsun ve doğum gününmüş kaçırdım nice mutlu yıllara :)
Teşekkür ederim çiçeğim. Öyle aman aman değilGunaydin
Hayırlı kandiller
Mthn83 çok sevindim senin için. İnşallah guzel kg vererek daha mutlu olursun
Kız vallaha yoktu
Tamamdır bende Cumartesi tartı sonucumu yazarım
Pandemi herkesi bı şekilde vurdu. Çok sadık değiliz buraya ama destek güzel gel. Hem damlaya damlaya göl olurMerhabalar. Burada diyet yapan var mı yoksam sohbet ortamı gibi mi daha çok? Hani tek tük de olsa benim gibi acı çekecek biri lazım diyet yaparak:) bu arada isim verip de kendimi rencide edemicem ama yıllarr evvel buralarda zayıflamıştım. Tabi bu kadar tombik herkesin kilolarından daha fazla derdi vardır kendiyle. O sebepten yine kilo alıp geri döndük.. hatta bu son kez üç yıldır obezim hiç veremedim doğru düzgün. ama denemekten başka da ne şansımız var...
hayırlısı olsun. annen vefat etmişti sanırım. ailen İstanbul'da mı?Selâm hanımlar kandiliniz mübarek olsun
Sabah yağsız sütle yulaf lapası, 2 küçük muz, çay
Öğle beyaz peynirli tost
Akşam yine yağsız sütle yulaf lapası ve muz
Bozulmasınlar diye yulaf ve muza yükleniyorum. İyi de oluyor karnımı bir güzel doyuruyorum.
Yarın iş görüşmemim 3.bölümüne gideceğim. Ve artık yarın ev tutacağız sanırım. En fazla 2 yıl daha ha gayret diyoruz sonra İstanbul'u terk etmeyi düşünüyoruz.
Sağol canım. 1 tane erkek kardeşim kaldı o kadar başka kimse yok.hayırlısı olsun. annen vefat etmişti sanırım. ailen İstanbul'da mı?
Teşekkürler cevap verdiğiniz için ve hoşgeldin beğenileri için de:) ufaktan kendimi tanıtayım o vakit. 36 yaşındayım, 170 boyum kilom 110 civarı. evliyim çocuğum yok, işimi mobbing sebebiyle biraz da beni tatmin etmediği için geçen sene bıraktım. Son birkaç yılda çok yalnızlaştım. yalnızlaştıkça yemeye vurdum. Her kederli olayda otuz kırk kilo almamla bilinirim:) bugün güneşe baka baka ağladım. Niye artık iyi hissettirmiyor beni diye. Yoruldum bıktım. Ne diyeyim. Yaşamaya çalışan biriyim işte.B
Pandemi herkesi bı şekilde vurdu. Çok sadık değiliz buraya ama destek güzel gel. Hem damlaya damlaya göl olur
Hosgeldin. Burada senin gibi hisseden ve gercekten yaşayan çok kişi gelip geçmiştir. Onlardan biri de benimde. 2020 mayis ta 115 kg idim. Neler hissettiğini, anlayabiliyorum. Yaşadım, ağır bir şekilde yaşadım. Öncelikle yakın zamanda kan tahlili yaptirmadiysan onları yaptir. Diyetisyen destegide alabilirsin ama yok ben zaten yillardir ne yapmam gerektigini ezberledim yaparim dersen de menülerini yazmaya başla zamanla toparlanir. Bir an da mucize olmayacak. Belki herkesin beklediği gibi ilk ay 10 kg vermeyeceksin. Ya da 5 kg verdiğin zaman pek kimse fark etmeyecek. Ama sen farkedeceksin ve bu senin yol ışığın olacak. Her 5 kg da kendini daha hafiflemiş hissedeceksin, kendine daha güzel goruneceksin. Sarkmamak için günde en aZ 15 dklik tempolu yürüyüşle spora başla. İlk leslie yaptigimda nefesim kesilip 7. Dk da mola verdigimi hatirliyorum. O gün sen de mola versen de 2 gün sonra yine dene, 2 gün sonra yine... Yürümek ruhuna da iyi gelirTeşekkürler cevap verdiğiniz için ve hoşgeldin beğenileri için de:) ufaktan kendimi tanıtayım o vakit. 36 yaşındayım, 170 boyum kilom 110 civarı. evliyim çocuğum yok, işimi mobbing sebebiyle biraz da beni tatmin etmediği için geçen sene bıraktım. Son birkaç yılda çok yalnızlaştım. yalnızlaştıkça yemeye vurdum. Her kederli olayda otuz kırk kilo almamla bilinirim:) bugün güneşe baka baka ağladım. Niye artık iyi hissettirmiyor beni diye. Yoruldum bıktım. Ne diyeyim. Yaşamaya çalışan biriyim işte.
Yarın hazır mıyım bilmiyorum ama herhalde cuma tartı günüydü. O yüzden denk gelmişken ben de başlayıp buraya sık sık yazıp biraz sizden güç almak becerebilirsem de güç vermek isterim. Sevgiler, selamlar herkese..
çok sağolun, duygulandırdınız beni. aklımda tutmaya çalışacağım bunları. dediğiniz gibi ilk ay on kg vermeyince ee ben obezim neden üç beş kg veriyorum ki diye şevkimi kırdığım çok olmuştur. sizi de tebrik ederim ne güzel hafiflemişsiniz. diyetisyen işi hep liste odaklı vs pek sıcak bakamıyorum. duygusal yeme işi biraz da diyetisyenden ziyade psikolog gerektiriyor gibi. tabi beslenmeyle ilgili fikri az olanlar için faydalı olacaktır. yine de bütçeme uygun bir şey görürsem deneyebilirim, motivasyon açısından.Hosgeldin. Burada senin gibi hisseden ve gercekten yaşayan çok kişi gelip geçmiştir. Onlardan biri de benimde. 2020 mayis ta 115 kg idim. Neler hissettiğini, anlayabiliyorum. Yaşadım, ağır bir şekilde yaşadım. Öncelikle yakın zamanda kan tahlili yaptirmadiysan onları yaptir. Diyetisyen destegide alabilirsin ama yok ben zaten yillardir ne yapmam gerektigini ezberledim yaparim dersen de menülerini yazmaya başla zamanla toparlanir. Bir an da mucize olmayacak. Belki herkesin beklediği gibi ilk ay 10 kg vermeyeceksin. Ya da 5 kg verdiğin zaman pek kimse fark etmeyecek. Ama sen farkedeceksin ve bu senin yol ışığın olacak. Her 5 kg da kendini daha hafiflemiş hissedeceksin, kendine daha güzel goruneceksin. Sarkmamak için günde en aZ 15 dklik tempolu yürüyüşle spora başla. İlk leslie yaptigimda nefesim kesilip 7. Dk da mola verdigimi hatirliyorum. O gün sen de mola versen de 2 gün sonra yine dene, 2 gün sonra yine... Yürümek ruhuna da iyi gelir
Son sorundan başlayayim hesap detaylari bölümünden ekleyebilirsin.çok sağolun, duygulandırdınız beni. aklımda tutmaya çalışacağım bunları. dediğiniz gibi ilk ay on kg vermeyince ee ben obezim neden üç beş kg veriyorum ki diye şevkimi kırdığım çok olmuştur. sizi de tebrik ederim ne güzel hafiflemişsiniz. diyetisyen işi hep liste odaklı vs pek sıcak bakamıyorum. duygusal yeme işi biraz da diyetisyenden ziyade psikolog gerektiriyor gibi. tabi beslenmeyle ilgili fikri az olanlar için faydalı olacaktır. yine de bütçeme uygun bir şey görürsem deneyebilirim, motivasyon açısından.
yürümekten bile dışarı çıkmaktan utanma haliyle bazen kaçınıyorum ne yalan söyleyeyim. kimseyi ben hor görmedim herhalde görünüşüyle. aklımdan bile geçmez. ama belki daha en başında aşağılanarak büyümenin etkisi içime öyle işlemiş ki, küçükken duyduğum hakaretlerin hepsini kendime sayarken buluyorum bir anda.. neyse karartmayayım burayı da:) ufaktan bir leslie yapmakla başlayayım en iyisi yarın. bugün evde giymek için yıkadım spor ayakkabımı. ilk diyet hazırlığım bu oldu şimdilik:) iyi geceler herkese..
aa bir de kilo bilgisi nasıl ekleniyor imzaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?