- 18 Mart 2019
- 250
- 272
- 103
İyi düşün güzel konuş kendin için. Ben 1 haftadır öyle sıkı diyet yaptım ki akşam bozdum ama devam etmedim. İlk öğünüm sabahti ve hiç ara vermemiş gibi devam ettimTekrar teşekkürler, yaptım sanırım çizelgeyi bakalım olmuş mu:) sağlıkla büyütün çocuğunuzu da. yine de ne kadar güçlü davranmışsınız o dönemde. tekrar motive olmanız dileğiyle.
sayfayı açtım yazamadım bir türlü. tartıldım, ilk kahvaltı tabağımı da klasik şeylerle hazırladım. benim çok keredir sorunum üçüncü hafta diyeti bozmak. lanet gibi bir şey oldu. 104-105 e inip bir bahaneyle yavaşça bozup edip geri çıkıyorum. şu rakamlardan aşağısını göreyim önce bir. sonra da bari obez 1 oalyım:)) 99 la oluyorum onu da. ondan sonra da sırasıyla başka hedefler artık. 86 ile kilolu olma şerefi:)) sonra normal var sırada. yola bak ya böyle uzun yol mu olur:/ :) herkese güzel günler.
Ben 19 aydir diyetteyim. Toplamda kac kere bozmusumdur bilmiyorum :) önemli olan bozdum deyip koyvermemek onu gordum. Hatta bir ay devam edemedigimde oldu. Ama pes etmedimTekrar teşekkürler, yaptım sanırım çizelgeyi bakalım olmuş mu:) sağlıkla büyütün çocuğunuzu da. yine de ne kadar güçlü davranmışsınız o dönemde. tekrar motive olmanız dileğiyle.
sayfayı açtım yazamadım bir türlü. tartıldım, ilk kahvaltı tabağımı da klasik şeylerle hazırladım. benim çok keredir sorunum üçüncü hafta diyeti bozmak. lanet gibi bir şey oldu. 104-105 e inip bir bahaneyle yavaşça bozup edip geri çıkıyorum. şu rakamlardan aşağısını göreyim önce bir. sonra da bari obez 1 oalyım:)) 99 la oluyorum onu da. ondan sonra da sırasıyla başka hedefler artık. 86 ile kilolu olma şerefi:)) sonra normal var sırada. yola bak ya böyle uzun yol mu olur:/ :) herkese güzel günler.
yo kötü konuşmadım aslında. en azından şimdi:)İyi düşün güzel konuş kendin için. Ben 1 haftadır öyle sıkı diyet yaptım ki akşam bozdum ama devam etmedim. İlk öğünüm sabahti ve hiç ara vermemiş gibi devam ettim
Hadi bakalım çıkalım birlikte bu yola
ben de aynını yazdım az evvel. evet can alıcı kısım bu, çok tebrik ederim sizi. ben de bunu başarabilirken, bir kilo verişimde 67 yi bile ucundan gördüm düşünün, sonra başka birinde yine 69a düştüm. ki 105 lerden inildi oralara da. ne muhteşem bir şeydi ya. giyim kuşam o kadar umrumda değil de ben lambur lumbur hareket etmeyi severdim.:) çocukların topu ayağıma geldiyse bir tane vuracağım utanıp sıkılmadan:) herkesle birlikte bağdaş kuracağım. sevinçten zıplayabileceğim ya da. ha güzel de oldum o ayrı. şimdi sanki görünmezim. insan daha çok yer kaplayarak daha görünmez olabilir kilo alarak:)Ben 19 aydir diyetteyim. Toplamda kac kere bozmusumdur bilmiyorum :) önemli olan bozdum deyip koyvermemek onu gordum. Hatta bir ay devam edemedigimde oldu. Ama pes etmedim
Ben bebek arabasiz ilk sokağa çıktığımda yuruyemedik. Sanki ayaklarim bilekten kopmuş gibiydi, tuhaf bir duygu yaşadım. Nefes nefese kaldım, zaten ondan sonra başlamaya karar vermiştim. Sende hafifledikçe hareket etmen artacak, arttikça herşey daha iyi olacak zaten yeterki yapamiyorum olmuyor deyip pes etme. 15 dk tamamlayamazsin belki ama haftaya tamamlarsin. 1 ay sonra ya da belki 2 ay sonra 30 dklik sporlara bile geçersinben de aynını yazdım az evvel. evet can alıcı kısım bu, çok tebrik ederim sizi. ben de bunu başarabilirken, bir kilo verişimde 67 yi bile ucundan gördüm düşünün, sonra başka birinde yine 69a düştüm. ki 105 lerden inildi oralara da. ne muhteşem bir şeydi ya. giyim kuşam o kadar umrumda değil de ben lambur lumbur hareket etmeyi severdim.:) çocukların topu ayağıma geldiyse bir tane vuracağım utanıp sıkılmadan:) herkesle birlikte bağdaş kuracağım. sevinçten zıplayabileceğim ya da. ha güzel de oldum o ayrı. şimdi sanki görünmezim. insan daha çok yer kaplayarak daha görünmez olabilir kilo alarak:)
ilk mesajımda belirttiğim gibi bazen her şey birbirini kovalıyor ve dur demek için güç bulamadan aylar geçiyor. umarım en azından yine hızlı hareket edebildiğim kilolalara inerim..
Olur inşallah yeterki vazgeçmeBen hayatımda hiç 70 altı göremedimbu sefer olsun lütfen
Ekmek yemeyi özledimOlur inşallah yeterki vazgeçme
Hiç kolay olmuyor. Gözümün önünde 4 çeşit tatli yediler de dayandimEkmek yemeyi özledim
Bu hafta poğaça ile sinaniyorun resmen. Annemler gelirken almış bir ısırık yedim
Tüm keteyi yemekten iyidir diye kendimi teselli ediyorum
nasılsın canım?imdaaaaaaat biri doyum hissimi elimden almış
ben de bir türlü motivasyonumu geri getiremedim. bir türlü tam toparlayamadım. yorgunum...Ben bütün motivasyonumu kaybettim. Ama kg almak istemiyorum. O motivasyon gelene kadar 68 bandini korumaya çalışacağım. Belki ramazanda kg verebilirim belli olmaz...
Kendimle savaşmaktan yoruldum. Sıkı diyet yapmayacagim artik o kesin...ben de bir türlü motivasyonumu geri getiremedim. bir türlü tam toparlayamadım. yorgunum...
nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?