Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tekrar teşekkürler, yaptım sanırım çizelgeyi bakalım olmuş mu:) sağlıkla büyütün çocuğunuzu da. yine de ne kadar güçlü davranmışsınız o dönemde. tekrar motive olmanız dileğiyle.

sayfayı açtım yazamadım bir türlü. tartıldım, ilk kahvaltı tabağımı da klasik şeylerle hazırladım. benim çok keredir sorunum üçüncü hafta diyeti bozmak. lanet gibi bir şey oldu. 104-105 e inip bir bahaneyle yavaşça bozup edip geri çıkıyorum. şu rakamlardan aşağısını göreyim önce bir. sonra da bari obez 1 oalyım:)) 99 la oluyorum onu da. ondan sonra da sırasıyla başka hedefler artık. 86 ile kilolu olma şerefi:)) sonra normal var sırada. yola bak ya böyle uzun yol mu olur:/ :) herkese güzel günler.

İyi düşün güzel konuş kendin için. Ben 1 haftadır öyle sıkı diyet yaptım ki akşam bozdum ama devam etmedim. İlk öğünüm sabahti ve hiç ara vermemiş gibi devam ettim
Hadi bakalım çıkalım birlikte bu yola

Ben 19 aydir diyetteyim. Toplamda kac kere bozmusumdur bilmiyorum :) önemli olan bozdum deyip koyvermemek onu gordum. Hatta bir ay devam edemedigimde oldu. Ama pes etmedim

yo kötü konuşmadım aslında. en azından şimdi:)
bunu benim de becermem lazım en çok. diyet bozunca devam edebilmeyi. gerisi zaten çorap söküğü gibi gelecek. ilk leslie mi de birazdan yapacağım. özledim kadını:)

Ben 19 aydir diyetteyim. Toplamda kac kere bozmusumdur bilmiyorum :) önemli olan bozdum deyip koyvermemek onu gordum. Hatta bir ay devam edemedigimde oldu. Ama pes etmedim
ben de aynını yazdım az evvel. evet can alıcı kısım bu, çok tebrik ederim sizi. ben de bunu başarabilirken, bir kilo verişimde 67 yi bile ucundan gördüm düşünün, sonra başka birinde yine 69a düştüm. ki 105 lerden inildi oralara da. ne muhteşem bir şeydi ya. giyim kuşam o kadar umrumda değil de ben lambur lumbur hareket etmeyi severdim.:) çocukların topu ayağıma geldiyse bir tane vuracağım utanıp sıkılmadan:) herkesle birlikte bağdaş kuracağım. sevinçten zıplayabileceğim ya da. ha güzel de oldum o ayrı. şimdi sanki görünmezim. insan daha çok yer kaplayarak daha görünmez olabilir kilo alarak:)

ilk mesajımda belirttiğim gibi bazen her şey birbirini kovalıyor ve dur demek için güç bulamadan aylar geçiyor. umarım en azından yine hızlı hareket edebildiğim kilolalara inerim..

Günaydınlar kızlar
Nasılsınız son yazılanlardan çok etkilendim.. meğer ne cok kadın beni anlıyormuş dedim..
Hepimiz aynı duyguları yaşamışız aynı şeyleri hissetmişiz
Çok duygulandım..
inşallah bu som diyetimiz olsun kızlar bu sefer bitirelim bu işi bitsin artık bizde istediğimizi giyelim beğenerek.. olanı bulduğumuzu değil…
Ben inanıyorum hepimiz başaracağız İnşallah
Ben şimdi kahvaltı yaptım 11 de
Bir ekmek arası haşlanmış göğüs domates biraz baharatlı salatalık yanınada kurtulmuş mango parçacıklarından 4 tane yedim
Çalışıyorum o yüzden geç yazıyorum hepinize hayırlı günler diliyorum
Akşam görüşmek dileğiyle

Ben bebek arabasiz ilk sokağa çıktığımda yuruyemedik. Sanki ayaklarim bilekten kopmuş gibiydi, tuhaf bir duygu yaşadım. Nefes nefese kaldım, zaten ondan sonra başlamaya karar vermiştim. Sende hafifledikçe hareket etmen artacak, arttikça herşey daha iyi olacak zaten yeterki yapamiyorum olmuyor deyip pes etme. 15 dk tamamlayamazsin belki ama haftaya tamamlarsin. 1 ay sonra ya da belki 2 ay sonra 30 dklik sporlara bile geçersin

Ben bütün motivasyonumu kaybettim. Ama kg almak istemiyorum. O motivasyon gelene kadar 68 bandini korumaya çalışacağım. Belki ramazanda kg verebilirim belli olmaz...
ben de bir türlü motivasyonumu geri getiremedim. bir türlü tam toparlayamadım. yorgunum...

Huhuu kızlar
Günde toplam kac kalori alıyorsunuz? :)
Ben bugün 1.400 almışım
Daha tam odaklanamadım bu sürece işlerden dolayı ama yarın ki sonucu merak ediyorum
Sizde durumlar nasıl?
Akşam yemeğimde balık yedim bugün 7 de bitirdim günümü:)
Şimdi yeşil çayımı aldım bi yaziyim dedim sizlere :)
Kaç yaşındasınız ?
Tanışmak isterim biraz
Aranızda yüksek kiloyla hamiş kalan oldumu
Ben 103 kiloyum ama zayıflamadan hamiş kalmak istemiyorum
Zaten göbeğim almış başını gidiyor birde içinde bebiş olunca ikisini ayırt edemem galiba

Birde birşey daha soracağım ben calışınca genellikle günlük 10.000 ile 11.000 adım atıyorum ve haliyle akşam eve gelince spor yapacak takatım kalmıyor
Attığım adımlar spor niyetime geçer mi sizce?
Bi faydasını görürümüyüm yoksa tempolu durmadan mı atmam lazım o adımları

nasılsın canım?

Nasıl mıyım bilmiyorum,
Bebekle ile aramız iyi
Kendisinden şimdiden Allah razı olsun pek üzmüyor
Ama onun dışında Kİ herşey gözüme gözüme batıyor
Dolunay mıdır, lohusalık mı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…