ben de aynıyım canım. evde spor yapamıyorum şu sıralar. ama gün içinde attığın adımlar da iyi.Birde birşey daha soracağım ben calışınca genellikle günlük 10.000 ile 11.000 adım atıyorum ve haliyle akşam eve gelince spor yapacak takatım kalmıyor
Attığım adımlar spor niyetime geçer mi sizce?
Bi faydasını görürümüyüm yoksa tempolu durmadan mı atmam lazım o adımları
Huhuu kızlar
Günde toplam kac kalori alıyorsunuz? :)
Ben bugün 1.400 almışım
Daha tam odaklanamadım bu sürece işlerden dolayı ama yarın ki sonucu merak ediyorum
Sizde durumlar nasıl?
Akşam yemeğimde balık yedim bugün 7 de bitirdim günümü:)
Şimdi yeşil çayımı aldım bi yaziyim dedim sizlere :)
Kaç yaşındasınız ?
Tanışmak isterim biraz
Aranızda yüksek kiloyla hamiş kalan oldumu
Ben 103 kiloyum ama zayıflamadan hamiş kalmak istemiyorum
Zaten göbeğim almış başını gidiyor birde içinde bebiş olunca ikisini ayırt edemem galiba
Birde birşey daha soracağım ben calışınca genellikle günlük 10.000 ile 11.000 adım atıyorum ve haliyle akşam eve gelince spor yapacak takatım kalmıyor
Attığım adımlar spor niyetime geçer mi sizce?
Bi faydasını görürümüyüm yoksa tempolu durmadan mı atmam lazım o adımları
Tarkan in geççek sarkisiyla yasiyoruz desemNasıl mıyım bilmiyorum,
Bebekle ile aramız iyi
Kendisinden şimdiden Allah razı olsun pek üzmüyor
Ama onun dışında Kİ herşey gözüme gözüme batıyor
Dolunay mıdır, lohusalık mı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum
beni de sanırım gün içi yoğunluk ve uykusuzluk zorluyor. uyku az olunca kilo vermekte zor oluyor. daha erken yatmam lazım. vücut tam dinlenmeyince iki öğün tam olmadı. yoksa aşırı kasmayacağım. önemli olan 2 öğünü düzgün yapmam.Kendimle savaşmaktan yoruldum. Sıkı diyet yapmayacagim artik o kesin...
Geçene kadar anamız ağlamasa bariTarkan in geççek sarkisiyla yasiyoruz desem
90la kalmıştım 95le doğurdum 9 ay diyetle geçti kilo çok olunca hamilesin canın her şeyi çekiyor ama yiyemiyorsun çok zor gerçekten. İnşallah ben de kilo veri hamile kalabilirim bu sefer.Huhuu kızlar
Günde toplam kac kalori alıyorsunuz? :)
Ben bugün 1.400 almışım
Daha tam odaklanamadım bu sürece işlerden dolayı ama yarın ki sonucu merak ediyorum
Sizde durumlar nasıl?
Akşam yemeğimde balık yedim bugün 7 de bitirdim günümü:)
Şimdi yeşil çayımı aldım bi yaziyim dedim sizlere :)
Kaç yaşındasınız ?
Tanışmak isterim biraz
Aranızda yüksek kiloyla hamiş kalan oldumu
Ben 103 kiloyum ama zayıflamadan hamiş kalmak istemiyorum
Zaten göbeğim almış başını gidiyor birde içinde bebiş olunca ikisini ayırt edemem galiba
Çok güzel vermişsiniz maşallah ne kadar zamandır 60lardasınızMerhaba oncelikle hosgeldin. Mesajlarını okudum ama yazamadim bir türlü.
Son sorundan başlayayim adimlarin cok iyi her gün o tempoda yapabiliyorsan ekstra spor şimdilik gerekmez gibi( kilodan dolayi) ben o kilolardayken sadece yerinde yürüme yada leslie yapardim evde.
Diger sorulara gelirsek ben iki kizima da 86 ile hamile kaldim ama sonra haddinden fazla kg alarak ikisinide 112 113 bandinda dogurdum.. annem kardesime 100 kg civari hamile kalip 104 ile dogurmus dogum sonrasi baktiginda kg vermiş imiş...
Ben diyet surecimde hiç kalori saymadım o yüzden bilgim yok.
Bende kendimi tanitayim.
Ben Büşra, bu topige ilk 2017de katıldım. O zamanlar bebegim 4 aylik falandi ama adapte olup kg veremedim.
2019da 101 kgdan 86ya düşüp supriz şekilde ikinciye hamile kaldım.
2020 mayis ta nirvana ya yani 115 kgya ulaştım..
2020 ekimde 111 ile diyete başladım.
Şuan koruma da gibi birşeyim Kasımdan beri biraz al ver al ver yapiyorum
En düşük 66 gördüm ama koruyamadim onu.
Bende aralikli oruç denicem. Kalkınca önden türk kahvesi denicem inşallah kusmazsam ramazana kadar devam ederim onabeni de sanırım gün içi yoğunluk ve uykusuzluk zorluyor. uyku az olunca kilo vermekte zor oluyor. daha erken yatmam lazım. vücut tam dinlenmeyince iki öğün tam olmadı. yoksa aşırı kasmayacağım. önemli olan 2 öğünü düzgün yapmam.
Kendin kesecegine kuafore gitseydin hem havan degisirdi? Bende iki dogumdan sonra da sacimi kestirdim hem iyi hissettim hem bakimi kolay oluyordu. Firsat bulunca kuafore gidip model verdirGeçene kadar anamız ağlamasa bari
Geldi heyheylerim aldım elime makası
Sırtıma kadar olan saçlarımı kulak altına olan yere kadar küt kestim
Kafam rahatladı sanki
60larda sabit kaldigim soylenemezÇok güzel vermişsiniz maşallah ne kadar zamandır 60lardasınız
Ya ben tesettürlüyüm Kadınlar şimdi kızmasın ama kadın kuaförler o kadar da güzel kesmiyor , eşarp altında kimse de görmüyor o yüzden uzun zamandır kendim kesiyorumKendin kesecegine kuafore gitseydin hem havan degisirdi? Bende iki dogumdan sonra da sacimi kestirdim hem iyi hissettim hem bakimi kolay oluyordu. Firsat bulunca kuafore gidip model verdir
Bende tesettürlüyüm canim. Beğendiysen sorun yokYa ben tesettürlüyüm Kadınlar şimdi kızmasın ama kadın kuaförler o kadar da güzel kesmiyor , eşarp altında kimse de görmüyor o yüzden uzun zamandır kendim kesiyorum
Afiyet olsun, iyi gecelerMerhabalar arkadaşlar. Ben de günü bitirdim. Fena geçmedi. Ah of ederek leslie 2 mile yaptım. Kalori de herhalde 1400 ü geçmemiştir. Sebze yoğurt yumurta vs hani dengeli bir menüyü korudum diyebilirim. Şimdi raftan tavana kadar uzayan bitki çaylarımdan birini seçip yapayım:) abur cubur alamadıkça, indirimde gördükçe vs bunlardan almışım hep belki on beş kutu oldular:)
Huzurlu geceler..
Merhaba oncelikle hosgeldin. Mesajlarını okudum ama yazamadim bir türlü.
Son sorundan başlayayim adimlarin cok iyi her gün o tempoda yapabiliyorsan ekstra spor şimdilik gerekmez gibi( kilodan dolayi) ben o kilolardayken sadece yerinde yürüme yada leslie yapardim evde.
Diger sorulara gelirsek ben iki kizima da 86 ile hamile kaldim ama sonra haddinden fazla kg alarak ikisinide 112 113 bandinda dogurdum.. annem kardesime 100 kg civari hamile kalip 104 ile dogurmus dogum sonrasi baktiginda kg vermiş imiş...
Bende kendimi tanitayim.
Ben Büşra, bu topige ilk 2017de katıldım. O zamanlar bebegim 4 aylik falandi ama adapte olup kg veremedim.
SelammmMerhaba oncelikle hosgeldin. Mesajlarını okudum ama yazamadim bir türlü.
Bende kendimi tanitayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?