Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de aynıyım canım. evde spor yapamıyorum şu sıralar. ama gün içinde attığın adımlar da iyi.

Merhaba oncelikle hosgeldin. Mesajlarını okudum ama yazamadim bir türlü.
Son sorundan başlayayim adimlarin cok iyi her gün o tempoda yapabiliyorsan ekstra spor şimdilik gerekmez gibi( kilodan dolayi) ben o kilolardayken sadece yerinde yürüme yada leslie yapardim evde.

Diger sorulara gelirsek ben iki kizima da 86 ile hamile kaldim ama sonra haddinden fazla kg alarak ikisinide 112 113 bandinda dogurdum.. annem kardesime 100 kg civari hamile kalip 104 ile dogurmus dogum sonrasi baktiginda kg vermiş imiş...

Ben diyet surecimde hiç kalori saymadım o yüzden bilgim yok.

Bende kendimi tanitayim.
Ben Büşra, bu topige ilk 2017de katıldım. O zamanlar bebegim 4 aylik falandi ama adapte olup kg veremedim.
2019da 101 kgdan 86ya düşüp supriz şekilde ikinciye hamile kaldım.
2020 mayis ta nirvana ya yani 115 kgya ulaştım..
2020 ekimde 111 ile diyete başladım.
Şuan koruma da gibi birşeyim Kasımdan beri biraz al ver al ver yapiyorum
En düşük 66 gördüm ama koruyamadim onu.

Tarkan in geççek sarkisiyla yasiyoruz desem

Kendimle savaşmaktan yoruldum. Sıkı diyet yapmayacagim artik o kesin...
beni de sanırım gün içi yoğunluk ve uykusuzluk zorluyor. uyku az olunca kilo vermekte zor oluyor. daha erken yatmam lazım. vücut tam dinlenmeyince iki öğün tam olmadı. yoksa aşırı kasmayacağım. önemli olan 2 öğünü düzgün yapmam.

90la kalmıştım 95le doğurdum 9 ay diyetle geçti kilo çok olunca hamilesin canın her şeyi çekiyor ama yiyemiyorsun çok zor gerçekten. İnşallah ben de kilo veri hamile kalabilirim bu sefer.

Çok güzel vermişsiniz maşallah ne kadar zamandır 60lardasınız

Bende aralikli oruç denicem. Kalkınca önden türk kahvesi denicem inşallah kusmazsam ramazana kadar devam ederim ona

Geçene kadar anamız ağlamasa bari
Geldi heyheylerim aldım elime makası
Sırtıma kadar olan saçlarımı kulak altına olan yere kadar küt kestim
Kafam rahatladı sanki
Kendin kesecegine kuafore gitseydin hem havan degisirdi? Bende iki dogumdan sonra da sacimi kestirdim hem iyi hissettim hem bakimi kolay oluyordu. Firsat bulunca kuafore gidip model verdir

Merhabalar arkadaşlar. Ben de günü bitirdim. Fena geçmedi. Ah of ederek leslie 2 mile yaptım. Kalori de herhalde 1400 ü geçmemiştir. Sebze yoğurt yumurta vs hani dengeli bir menüyü korudum diyebilirim. Şimdi raftan tavana kadar uzayan bitki çaylarımdan birini seçip yapayım:) abur cubur alamadıkça, indirimde gördükçe vs bunlardan almışım hep belki on beş kutu oldular:)

Huzurlu geceler..

Kendin kesecegine kuafore gitseydin hem havan degisirdi? Bende iki dogumdan sonra da sacimi kestirdim hem iyi hissettim hem bakimi kolay oluyordu. Firsat bulunca kuafore gidip model verdir
Ya ben tesettürlüyüm Kadınlar şimdi kızmasın ama kadın kuaförler o kadar da güzel kesmiyor , eşarp altında kimse de görmüyor o yüzden uzun zamandır kendim kesiyorum

Aa bir de az önce gördüğüm bir motivasyon cümlesini paylaşayım sizinle, beğendim.

Türkçesi: sağlığınız için vakit ayırmazsanız, hastalığınız için vakit ayırmak zorunda kalırsınız. Bir daha okuyun!

Eklentiler

• IMG_20220318_215549.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 28
Afiyet olsun, iyi geceler

Günaydın
Dün menü paylasmadim utancımdan
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Ara elma peynir dilimi
Öğlen kıymalı patates yemeği
Ara elma
Akşam tavuk köftesi ve unla yappilan başka bisiler
Hareketim 5bin civarı kaldı. Sanırım unlu şeyler sekerimi oynattı koltukta sızdim.
Adet öncesi gerginlik başladı parmaklar ve vücut şişlikleri. İradesizligimi ona veriyorum.
Akşam yediklerimi gündüz yesem böyle dert olmazdı ama akşam olması kötü oldu. Bakalım hafta sonu nasıl geçecek.

Selammm
Hoşbuldum öncelikle teşekkür ederim
Memnun oldum benimde adım Gülay
24 yaşındayım yaklaşık 3 sene dir evliyim ve artık bebiş istiyorum allahın izniyle
Şuan cok cok iyisin ne güzel hedefine ulaşmıssın cok cok sevindim adına inşallah darısı başıma olsun :)
Peki zor oldumu hamileliğin benimde korkum vücudum nasıl tepki verir hamileliğe bilmiyorum cok fazla kilo almaktan korkuyorum.. bende 4-5 yıl öncr 96 dan 78 e kadar düştüm evlendikden sonra saldım çayıra çimene bi baktım en yüksek kiloyı gördüm 105 i
Sonra bit kac öncesine kadar diyetisyen desteğiyle 7 kilo verdim
Sonra yine aldım bırakınca çok gerdi beni diyetisyen listeleri
Şuan bu sabah tartıldım 101.8 cıktım umarım üçlü rakamlardan çabucak kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…