olsun çok güzel yine de 115ten 4 aydır ciddi bi artış olmamış :) ben kasımda 82ydim kış yaramıyor hemen aldım60larda sabit kaldigim soylenemezkasim ayinda 66ya kadar geldim ama bir miktar alip veriyorum
İnşallah yaza kadar epey yol katetmiş olursun. Kilolu hamilelik tabiki zor oluyor. Ne kadar kg verirsen kâr şuan senin için :)Selammm
Hoşbuldum öncelikle teşekkür ederim
Memnun oldum benimde adım Gülay
24 yaşındayım yaklaşık 3 sene dir evliyim ve artık bebiş istiyorum allahın izniyle
Şuan cok cok iyisin ne güzel hedefine ulaşmıssın cok cok sevindim adına inşallah darısı başıma olsun :)
Peki zor oldumu hamileliğin benimde korkum vücudum nasıl tepki verir hamileliğe bilmiyorum cok fazla kilo almaktan korkuyorum.. bende 4-5 yıl öncr 96 dan 78 e kadar düştüm evlendikden sonra saldım çayıra çimene bi baktım en yüksek kiloyı gördüm 105 i
Sonra bit kac öncesine kadar diyetisyen desteğiyle 7 kilo verdim
Sonra yine aldım bırakınca çok gerdi beni diyetisyen listeleri
Şuan bu sabah tartıldım 101.8 cıktım umarım üçlü rakamlardan çabucak kurtulurum
Geçmiş olsun inşallah hemen duzelir ayaginSelâm hanımlar
Bugün tartılamadım çünkü dün tam 12 saat boyunca yoğun kar yağışı altında ev aradık. Yaklaşık 20 bin adım atmışım eve dönerken bir de bileğimi burktum. Bugün kimildamadan yatıyorum ancak dün ikide bir belimden düşen pantalonumu çekiştirmek hoşuma gitti.
Dün baya karbonhidrat ağırlıklı yedim bir de kv doğumgünüydü pek sağlıklı değildi.
Biraz önce tok karna tartıldım artı 1 görünüyor.
Kış zaten genelde herkesin kendini yemeye vermesiyle kötü sonuç oluyor. Genelde ilk bahar ve sonbahar ideal. Çünkü ben yazinda kg veremedimolsun çok güzel yine de 115ten 4 aydır ciddi bi artış olmamış :) ben kasımda 82ydim kış yaramıyor hemen aldım
Evet hava aşırı soguk istanbulda. Allah sokaktakilerin yardimcisi olsun. Kar yağıyor,durunca eriyoriyi hafta sonları kızlarrr
hava buz gibi. bir de ayaz var ki sormayın. sabahtan dışarı çıktık. hem yürüyüş olsun hem de bir iki şey alalım diye.
eve geldik çok üşümüşüm. birşeyler atıştırdım sonra kahvemi içtim. hala ellerim buz gibi.
Eki Görüntüle 3029649
Hayirlisi olsun canim inşallah tez vakitte olurSelam kızlar bugün misafirlerim vardı keyifli bir gündü. Biraz kalorili oldu ama kontrollü yedim. Yaptıklarımdan az yedim kah az yaptım. Yarın da karbon yemem dengelerim kilomu bildireyim. Bu arada bu ay olmadı bebiş bir dahakine inş.
Geçen hafta 90.3 emin değilim
Bugün 89.
Tebrikler canım. Çok güzel fark varbenim de pazartesi kilom 95.4 dü bugün 94.0 pek iyi beslenmedim aslında ama spor yaradı sanırım :)
Hoşgeldin diyim eski nikini söylersen tanıyoruzdur belkiselamlar. bugün hep gezdim ancak uğruyorum. ben cuma sanıyordum tartı gününü. hatta madem denk geldi hemen başlayayım diyete demiştim:))) bir günüm daha varmış meğer keşke yeseydim diyomuşum:))) neyse ben bu seferlik cuma yazmış oldum başlangıcı, artık 8 günlük farkı yazarım ilk haftada.
bugün de fena geçmedi. bu sefer leslie yerine dışarıda yürüyüş yaptım. bir saat oldu herhalde. ama kesikli oldu tabi, otur kalk dükkana gir çık. regl olmak üzereyim iştahım çok açık. akşam fazla mı kaçırdım emin değilim. balık salata yedim hesapta ama yağlılardı ikisi de. diğer öğünlerim dengeliydi, taze fasulye bir ilim ekmek, sabah da basit bir kahvaltı tabağı.
su içmeyi unutuyorum. bir tane de bitki çayı içmeye çalışıyorum mutlaka. bunlar hem rahatlatıcı ritüeller gibi de oluyor hem de bir tür disiplin hissi veriyor.
herkese iyi geceler, kilo verenleri çok tebrik ederim, harikasınızveremeyenlere de bol motivasyon ve iç ferahlığı dileyelim.
Kuzum daha yeni herşey dikkat et kendineNasıl mıyım bilmiyorum,
Bebekle ile aramız iyi
Kendisinden şimdiden Allah razı olsun pek üzmüyor
Ama onun dışında Kİ herşey gözüme gözüme batıyor
Dolunay mıdır, lohusalık mı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum
Benide alır mısınız lütfeennMERHABALAR
KK' ENN ESKİ GRUPLARINDAN BİRİ OLAN +90 GRUBUNA HOŞGELDİNİZ EFENİM
YOLUMUZ UZUN SABRIMIZ BOL
HALDEN ANLAYAN ARKADAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ YANIMIZA YENİDEN KİLO VERMEK İÇİN
Sadece 90 kilo aralığı değil her kilodan var aramızda.
BU ZAMANA KADAR KİLO VERDİK GERİ ALDIK, TEKRAR VERDİK TEKRAR ALDIK.
HİÇBİR ZAMAN BİRBİRİMİZİ KİLOMUZ ve DİYETİMİZ YÜZÜNDEN İNCİTMEDİK
GERÇEK HAYATIMIZA TAŞIDIĞIMIZ ÇOK GÜZEL DOSTLUKLAR KURDUK,
İYİ KÖTÜ HER ŞEYİ PAYLAŞTIK
19 şubat2.HAFTA
26 şubatFARK Bonus 111,9 110,5 -1,4 @asumanzeynep 98 @74FRIDA 113,7 112,5 -1,2 60kiloyum 83,9 84,1 +0,2 bengisu022 88,4 88,4 sabit nisan34 Mthn83 82,3 82,5 +02 @Fit mutlu anne 77,3 77,6 +0,3 @Efser 100,1 @She-Raa 93,3 91,2 -2,1 LenaG 116 115,6 -0,4 mesirmacunu 97,3 95,5 -1,8 @Ruya @Mehfam 75 @Levaiz 83,6 @Hogwartss 86,9 85,8 -1,1 @Arzuluu
HoşgeldinizBenide alır mısınız lütfeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?