Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selâm hanımlar

Bugün tartılamadım çünkü dün tam 12 saat boyunca yoğun kar yağışı altında ev aradık. Yaklaşık 20 bin adım atmışım eve dönerken bir de bileğimi burktum. Bugün kimildamadan yatıyorum ancak dün ikide bir belimden düşen pantalonumu çekiştirmek hoşuma gitti.
Dün baya karbonhidrat ağırlıklı yedim bir de kv doğumgünüydü pek sağlıklı değildi.
Biraz önce tok karna tartıldım artı 1 görünüyor.

İnşallah yaza kadar epey yol katetmiş olursun. Kilolu hamilelik tabiki zor oluyor. Ne kadar kg verirsen kâr şuan senin için :)

iyi hafta sonları kızlarrr

hava buz gibi. bir de ayaz var ki sormayın. sabahtan dışarı çıktık. hem yürüyüş olsun hem de bir iki şey alalım diye.
eve geldik çok üşümüşüm. birşeyler atıştırdım sonra kahvemi içtim. hala ellerim buz gibi.

Geçmiş olsun inşallah hemen duzelir ayagin

olsun çok güzel yine de 115ten 4 aydır ciddi bi artış olmamış :) ben kasımda 82ydim kış yaramıyor hemen aldım
Kış zaten genelde herkesin kendini yemeye vermesiyle kötü sonuç oluyor. Genelde ilk bahar ve sonbahar ideal. Çünkü ben yazinda kg veremedim

Evet hava aşırı soguk istanbulda. Allah sokaktakilerin yardimcisi olsun. Kar yağıyor,durunca eriyor

Selam kızlar bugün misafirlerim vardı keyifli bir gündü. Biraz kalorili oldu ama kontrollü yedim. Yaptıklarımdan az yedim kah az yaptım. Yarın da karbon yemem dengelerim kilomu bildireyim. Bu arada bu ay olmadı bebiş bir dahakine inş.

Geçen hafta 90.3 emin değilim
Bugün 89.

Hayirlisi olsun canim inşallah tez vakitte olur

selamlar. bugün hep gezdim ancak uğruyorum. ben cuma sanıyordum tartı gününü. hatta madem denk geldi hemen başlayayım diyete demiştim:))) bir günüm daha varmış meğer keşke yeseydim diyomuşum:))) neyse ben bu seferlik cuma yazmış oldum başlangıcı, artık 8 günlük farkı yazarım ilk haftada.

bugün de fena geçmedi. bu sefer leslie yerine dışarıda yürüyüş yaptım. bir saat oldu herhalde. ama kesikli oldu tabi, otur kalk dükkana gir çık. regl olmak üzereyim iştahım çok açık. akşam fazla mı kaçırdım emin değilim. balık salata yedim hesapta ama yağlılardı ikisi de. diğer öğünlerim dengeliydi, taze fasulye bir ilim ekmek, sabah da basit bir kahvaltı tabağı.

su içmeyi unutuyorum. bir tane de bitki çayı içmeye çalışıyorum mutlaka. bunlar hem rahatlatıcı ritüeller gibi de oluyor hem de bir tür disiplin hissi veriyor.

herkese iyi geceler, kilo verenleri çok tebrik ederim, harikasınız veremeyenlere de bol motivasyon ve iç ferahlığı dileyelim.

Hoşgeldin diyim eski nikini söylersen tanıyoruzdur belki

Benide alır mısınız lütfeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…