badem 700 grmı hay allah niye öyle olduki ben 2 kilo gider diye bekliyordum neyse sen normal rejimine devam et en iyisi
bende hafta sonu yediğim dondurmaların faturası +700 gr yemeseydim şimdi 113 olacaktım
pregant bravo tebrikler 1.5 kilo heee
evi sildim süpürdüm,bulaşık mulaşık ne varsa ohh..Sonra açtım müziği yarım saat oynadım..Şu Lesli'nin tekme hareketinden 30 kez,diz çekme hareketinden de 50-50 100 kez yaptım kaydirigubbakcemile2 Saat 19da da 3-4-5 hangisi olursa artık Yürüyüşümü yaparım:lepi: İki günlük moladan sonra bildiğim diyete devam..opuyorumnanaktan
evi sildim süpürdüm,bulaşık mulaşık ne varsa ohh..Sonra açtım müziği yarım saat oynadım..Şu Lesli'nin tekme hareketinden 30 kez,diz çekme hareketinden de 50-50 100 kez yaptım kaydirigubbakcemile2 Saat 19da da 3-4-5 hangisi olursa artık Yürüyüşümü yaparım:lepi: İki günlük moladan sonra bildiğim diyete devam..opuyorumnanaktan
yarım saat oynadın mı kendi başına. :roflol: ay ne güzel kız çağırsaydın bizi de :dance:
sağol canım. işallah 2 kilo filan gider de 73ün altını görürüm.
aferin kiz gozume girdin:))
Eveeet hiç zorlanmadım oynarken..Oyunda sınır koşul tanımıyor,tek-çok,yavaş-hız,yerli-yabancı oynuyorum..hihoyyyt:dance:Bugünkü şarkım this is better -i feel better,i feel better) -
O kadar zayıflar mıyım acep,bilmiyorumkismileyani göze girecek kadar :jeyyar: Şimdi de açıyorum serdar ortaç son albümünü başlıyorum Lesli 4 mile,bünyeme hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2Bir saat sonra görüşürükk!!
Rejim kadar güzel birşey yok ne ağrı ne sızı biz yıllarca bünyemize eziyet etmişiz bugün daha iyi anladım yediklerim taş gibi mideme oturmuştu yaklaşık 1 saattir afedersiniz wc den çıkamıyorum aşkımın tabiriyle motoru bozdum rejim kadar güzel birşey yooookkk...
Merhaba bende bugün diyete başladım ve aranıza da yeni katıldım. Umarım kiloları vermek sizinle birlikte daha kolay olur :)
Merhaba bende bugün diyete başladım ve aranıza da yeni katıldım. Umarım kiloları vermek sizinle birlikte daha kolay olur :)
hosgeldin lunaazul!bende daha yeni sayilirim ama sunu soyleyebilirim burdaki kizlarla diyet yapmak ayri bir keyf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?