Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iki dondurmayla 700 gram alcaksak ohooo. şişlik filan vardır ya. yoksa hiçbişey yemememiz lazım.

yarım saat oynadın mı kendi başına. :roflol: ay ne güzel kız çağırsaydın bizi de :dance:

aferin kiz gozume girdin:))

yarım saat oynadın mı kendi başına. :roflol: ay ne güzel kız çağırsaydın bizi de :dance:

Eveeet hiç zorlanmadım oynarken..Oyunda sınır koşul tanımıyor,tek-çok,yavaş-hız,yerli-yabancı oynuyorum..hihoyyyt:dance:Bugünkü şarkım this is better -i feel better,i feel better ) -

aferin kiz gozume girdin:))

O kadar zayıflar mıyım acep,bilmiyorumkismileyani göze girecek kadar :jeyyar: Şimdi de açıyorum serdar ortaç son albümünü başlıyorum Lesli 4 mile,bünyeme hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2Bir saat sonra görüşürükk!!

hadi kolay gelsin sana benimkiler yemek yediler bende soyle ortaligi toplayim silim supurum ikinci kez olcak bugun ya neyse

Rejim kadar güzel birşey yok ne ağrı ne sızı biz yıllarca bünyemize eziyet etmişiz bugün daha iyi anladım yediklerim taş gibi mideme oturmuştu yaklaşık 1 saattir afedersiniz wc den çıkamıyorum aşkımın tabiriyle motoru bozdum rejim kadar güzel birşey yooookkk...

ah canim ya sana dusen is simdi rejime devam edip motoru duzeltmek:)
rejim hem guzel hem degil alismisiz yemege ama boylede insan dedigin gibi hafig oluyor ah ah bi zayif olsak!!

herkese slmlarrrr sabahtan beri yazıyorum ama yorumlarım çıkmıyor anlamadım ben yaaaaa tatilim bitti evimdeyim ve gene diyetteyim şaka gibi

Kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr delikafadulden

Geçmişi okuyanlar hatırlar 160 kilodan 100 kiloya düşen bir adamdan bahsetmiş ve 60 kilo verdiğinden bahsetmiştim az önce konuştuk son 5 günde 4 kilo verdiğinin ve belinin 3 cm inceldiğini söyledi kesinlikle yağ yakmış kilo vermesi durmuştu 60 kg verdikten sonra ama şimdi 95 kg.

Bana da kilo vermen durduysa bunu yap dedi hihoyyyt veeee açıklıyorum çok rahat bir rejim. 5 gün uyguluyorsunuz 4 kg veriyorsunuz.

Günde 160 gr zeytinyağı içeceksiniz.
500-600 gr tavuk göğsü
1 öğün bol lifli sebze yemeği
2 tane de multivitamin içecekmişsiniz

ekmek,meyve,şeker yasak !!!

ben denemeyi düşünüyorum sadece şu vitamin olayına takıldım bilmiyorumkismile

Slm kizlar
Basima gelenleri bi bilseniz offffffff offfffffffff butun gun siteye girmeye calistim olmadi mafoldumben :1no2:
Tekrar kayit oldum ayni nickimle hatta!!!! CADIARZU

Neyse bugunku yediklerim bunlar:
[sabah] bisi yemedim
[oglen] --> pilav
--> 2 dilim salam

[aksam] --> salata
--> gene pilav -tatlicadiarzu-
--> yogurt (0%)
--> 3 tane cikolatali biskuvi :kedi:

Birazdan su+elma sirkesi+bal karisimi icecem

Merhaba bende bugün diyete başladım ve aranıza da yeni katıldım. Umarım kiloları vermek sizinle birlikte daha kolay olur :)

İnşallah , benim ilk diyetim diyebilirim...

Pek diyet yapmayı sevmem de :umursamaz:

Bir arkadaşımın yoğun isteği üzerine başlamaya karar verdim umarım başarılı oluruz hep beraber

Sen kendin kararli degilsen biraz zorluk cekersin cnm ya bilmiyorumkismile
Valla hersey azimle oluyor...
Peki hangi diyeti uyguluyorsun?

Hoşbulduk meruse...

Özel bir diyet uygulamıyorum sadece yediklerimi azaltıp hareketimi artırmayı planlıyorum.

Çünkü öyle bir listeye bağlı kalamayabilirim, daha öncede söylediğim gibi ilk diyetim ve hemen bırakmak istemiyorum.

Yani azimliyim :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…