Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese slmlarrrr sabahtan beri yazıyorum ama yorumlarım çıkmıyor anlamadım ben yaaaaa tatilim bitti evimdeyim ve gene diyetteyim şaka gibi

aman allahim sen nekadar guzel vermisin oyle masallah allah nazardan korusun devami gelsin insallah da hemen bi zahmet yaziyosun nasil verdigini!

azimli olman cok guzel ben ooohhoo cooooooooook diyet uyguladim kat kat geri aldim.ama simdi insallah farkli budefa kararliyim!

merhabalar 94.8ohaoldumsmile benide aranıza alırmısınız:kedi: (birde çizelge nasıl yapılacak)

Heyyyt beeaaa :teytey:Ya basaricaz ya basaricaz aklinialirimsmile

hersey iyide zeytin yag yutamam ben onsuz olmazmi?

iki dondurmayla 700 gram alcaksak ohooo. şişlik filan vardır ya. yoksa hiçbişey yemememiz lazım.

sorma yaa moralim bozuldu sabah sabah ama diğer öğünlerimde dikkat ettim ama iki günde ikişer kez dondurma yedim sadece kaçamak olarak inş şişliktir birde her sabah tartılıyorum bir bıraksam şu huyumu

Hosgeldin Arzum81 !!
Ya msj sayim 5 oldugu icin linki gonderemiyorum afedersin... bilmiyorumkismile
Yukarda "arama" tusunda bulabilirsin!

sorma yaa moralim bozuldu sabah sabah ama diğer öğünlerimde dikkat ettim ama iki günde ikişer kez dondurma yedim sadece kaçamak olarak inş şişliktir birde her sabah tartılıyorum bir bıraksam şu huyumu

bozma moralini bende aynen oyleyim gecen hafta resmen ac surunerek 1 kilo verdim c.tesi yedim yani abartmadim ama yedim biraz kalorili seylerdi diye o ne hallerle verdigim kilo jet hiziyla geri dondu.gelde kafayi yeme cok tuhaf bi bunyem var iste.

of kızlar yaaa....

Daha önceki yazıları okudum şu leslie var yaaa...

Onu yapayım dedim buldum ve siteden ayrı kaldığım 10-15 dk onu yapıyordum...

anladığınız gibi bırakmak zorunda kaldım ama felaket ter attırıcı bir şey bu leslie kafamçokkarıştı

of kızlar yaaa....

Daha önceki yazıları okudum şu leslie var yaaa...

Onu yapayım dedim buldum ve siteden ayrı kaldığım 10-15 dk onu yapıyordum...

anladığınız gibi bırakmak zorunda kaldım ama felaket ter attırıcı bir şey bu leslie kafamçokkarıştı

ben leslieyi indiremedim malesef nasil yaptin ogrene bilirmiyim?

ben leslieyi indiremedim malesef nasil yaptin ogrene bilirmiyim?

neden indiremedin?
öncelikle bir siteden programı bul,
indirme yapmana izin veren yerde her part için 15 dk beklemen gerekiyor,
sonrasında her partı tek tek indir ve her indirme tamamlandığı vakit 15 dk bekle ben öyle indirdim.

ben suan 2 gunluk detox yapiyorum.bugun son gunum ondan once 6 gun elma diyeti yaptim ondan oncedelahana diyeti iste soklarla gidiyorum.ya sen?

Ufffffffff helal ya!!! alkisalkisalkis
Sok diyetler bana gore bisi degil, her ne zaman yaptiysam tekrar kilo aldim benneyaptımki
Sadece bi sure sonra kilo kaybi duruyormus, o zaman detoxu yaparim herhal

Gecen sene sadece saglikli beslenmeye calistim 15 kg vermistim ve tekrar almadim. Ayni seyi yapiyorum herseyden azar azar yiyebiliyorum, abartmamak sartiyla. Gunde 4L su hele bu sicaklarda kolay geliyo. Sonra ogle ve aksam yemeklerinden 20dk sonra su+bal+elma sirkesi karisimi iciyorum, metabolizma hizini artiyor :jeyyar:

Allah izin verirse bu hafta 2-3 kere yuzmeye gidecem :lepi:

is yerin cok fazla uzak degilse yuruyerek gidebilirsin yada sadece donusu yuru.eve gelince evde hareket yapabilirsin.allah yardimcimiz olsun bi kurtulsak su kilolardan.

iş yerım malesef evime epey bir uzak.ama biraz erken cıkıp 5-6 durak yürümeyi planlıyorum.amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…