herkese slmlarrrr sabahtan beri yazıyorum ama yorumlarım çıkmıyor anlamadım ben yaaaaa tatilim bitti evimdeyim ve gene diyetteyim şaka gibi
azimli olman cok guzel ben ooohhoo cooooooooook diyet uyguladim kat kat geri aldim.ama simdi insallah farkli budefa kararliyim!Hoşbulduk meruse...
Özel bir diyet uygulamıyorum sadece yediklerimi azaltıp hareketimi artırmayı planlıyorum.
Çünkü öyle bir listeye bağlı kalamayabilirim, daha öncede söylediğim gibi ilk diyetim ve hemen bırakmak istemiyorum.
Yani azimliyim :lepi:
Hoşbulduk meruse...
Özel bir diyet uygulamıyorum sadece yediklerimi azaltıp hareketimi artırmayı planlıyorum.
Çünkü öyle bir listeye bağlı kalamayabilirim, daha öncede söylediğim gibi ilk diyetim ve hemen bırakmak istemiyorum.
Yani azimliyim :lepi:
Kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr delikafadulden
Geçmişi okuyanlar hatırlar 160 kilodan 100 kiloya düşen bir adamdan bahsetmiş ve 60 kilo verdiğinden bahsetmiştim az önce konuştuk son 5 günde 4 kilo verdiğinin ve belinin 3 cm inceldiğini söyledi kesinlikle yağ yakmış kilo vermesi durmuştu 60 kg verdikten sonra ama şimdi 95 kg.
Bana da kilo vermen durduysa bunu yap dedi hihoyyyt veeee açıklıyorum çok rahat bir rejim. 5 gün uyguluyorsunuz 4 kg veriyorsunuz.
Günde 160 gr zeytinyağı içeceksiniz.
500-600 gr tavuk göğsü
1 öğün bol lifli sebze yemeği
2 tane de multivitamin içecekmişsiniz
ekmek,meyve,şeker yasak !!!
ben denemeyi düşünüyorum sadece şu vitamin olayına takıldım bilmiyorumkismile
merhabalar 94.8ohaoldumsmile benide aranıza alırmısınız:kedi: (birde çizelge nasıl yapılacak)
Meruse hangi diyeti uyguluyorsun? Merakliyikkkk da biraz napim :kedi:
iki dondurmayla 700 gram alcaksak ohooo. şişlik filan vardır ya. yoksa hiçbişey yemememiz lazım.
cizelgeyi bilmemde.aramiza aldik gitti bile hosgeldin
sorma yaa moralim bozuldu sabah sabah ama diğer öğünlerimde dikkat ettim ama iki günde ikişer kez dondurma yedim sadece kaçamak olarak inş şişliktir birde her sabah tartılıyorum bir bıraksam şu huyumu
Hosgeldin Arzum81 !!
Ya msj sayim 5 oldugu icin linki gonderemiyorum afedersin... bilmiyorumkismile
Yukarda "arama" tusunda bulabilirsin!
hoşbulduk.ben malesef tüm güm oturarak calışanlardanım.önerilerinizi bekliyorum arkadaslar:kedi:
of kızlar yaaa....
Daha önceki yazıları okudum şu leslie var yaaa...
Onu yapayım dedim buldum ve siteden ayrı kaldığım 10-15 dk onu yapıyordum...
anladığınız gibi bırakmak zorunda kaldım ama felaket ter attırıcı bir şey bu leslie kafamçokkarıştı
ben leslieyi indiremedim malesef nasil yaptin ogrene bilirmiyim?
ben suan 2 gunluk detox yapiyorum.bugun son gunum ondan once 6 gun elma diyeti yaptim ondan oncedelahana diyeti iste soklarla gidiyorum.ya sen?
is yerin cok fazla uzak degilse yuruyerek gidebilirsin yada sadece donusu yuru.eve gelince evde hareket yapabilirsin.allah yardimcimiz olsun bi kurtulsak su kilolardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?