neden indiremedin?
öncelikle bir siteden programı bul,
indirme yapmana izin veren yerde her part için 15 dk beklemen gerekiyor,
sonrasında her partı tek tek indir ve her indirme tamamlandığı vakit 15 dk bekle ben öyle indirdim.
Ufffffffff helal ya!!! alkisalkisalkis
Sok diyetler bana gore bisi degil, her ne zaman yaptiysam tekrar kilo aldim benneyaptımki
Sadece bi sure sonra kilo kaybi duruyormus, o zaman detoxu yaparim herhal
Gecen sene sadece saglikli beslenmeye calistim 15 kg vermistim ve tekrar almadim. Ayni seyi yapiyorum herseyden azar azar yiyebiliyorum, abartmamak sartiyla. Gunde 4L su hele bu sicaklarda kolay geliyo. Sonra ogle ve aksam yemeklerinden 20dk sonra su+bal+elma sirkesi karisimi iciyorum, metabolizma hizini artiyor :jeyyar:
Allah izin verirse bu hafta 2-3 kere yuzmeye gidecem :lepi:
oh bugun bol bol yuruste yaptim temizlikti falandi baya hareketli gecti bugun insallah yarin tartida yuzum guler
neden indiremedin?
öncelikle bir siteden programı bul,
indirme yapmana izin veren yerde her part için 15 dk beklemen gerekiyor,
sonrasında her partı tek tek indir ve her indirme tamamlandığı vakit 15 dk bekle ben öyle indirdim.
Insallah!! :Saruboceq:
iş yerım malesef evime epey bir uzak.ama biraz erken cıkıp 5-6 durak yürümeyi planlıyorum.amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun.a.s.
korkar oldum tartidan.yarin yazarim size bildirim.
hmm yani su elma sirkesi gercekten ise yariyor yani bende aldimda kullanmadim yarin bende baslayim balsiz olmuyormu?
Hic bilmiyorum Meruse bilmiyorumkismile Okuduklarimda bal tatli krizini engelliyormus, ne kadar dogru bilenemez, herkesin bunyesi bir degil ki...
Benim icin ise yariyor valla, insanin istahini kesiyor resmen :lepi:
hergün tartılma...
hergün tartılmak insanı strese sokuyor akannehir
amin canim bak o da olur burda arkadaslar leslie diye program var onunlada spor yapiyorlar ben indiremedim sen dene istersen
valla bakınıyorum fakat link bulamamıs haldeyım:uhm:
Meruse ve Arzum 81 kaç kilosunuz sizler...[/QUOdun tartildigimda malesef tekrar 98 gormustum cuma 97 di bakalim yarin detox sonrasi ne olcek.
leslie sansone yürü ve incelme programı ,yaz ilk çıkan linke tıkla ordaki siteden programı part part indir ama biraz uzun sürüyor arada beklemek zorunda kalıyorsun çünkü
Tesekkurler buldum sonunda hihoyyyt
Önemli değil şekerim, hele bir yapmaya başla sonra görüşelim
leslie sansone yürü ve incelme programı ,yaz ilk çıkan linke tıkla ordaki siteden programı part part indir ama biraz uzun sürüyor arada beklemek zorunda kalıyorsun çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?