Hoş buldukhoşgeldin canım. ben de buradayım
Günaydın, sahuru diyetisyenler de öneriyor. Bence bereketli ve sağlıklı olurduHayırlı sahurlar arkadaşlar
Bu yıl sahursuz oruç planlıyorum bakalım olacak mıtek öğün yani
Hoşgeldiniz evet katılabilirsiniz tabi kiSelamlar, ben de katılabilir miyim? Dün 81.70 dim. ZipZip grubundayim.memnun ve mutluyum ama buraya yazmak da iyi gelebilir.
Teşekkür ederim, hoş buldukHoşgeldiniz evet katılabilirsiniz tabi ki
Teşekkür ederizz. Tünaydın.emoji iyiymiş
HoşgeldinGünaydın arkadaşlar
Kendimi tanıtayım; 35 yaşındayım, boyum 1.64, kilom 80.70 (cuma tartilmistim) genel itibariyle 59-63 civarlarindaydim ama 30 dan sonra kilo almaya başladım yavaş yavaş ve en önemlisi iki doğum yaptım, araları çok değil ve kilolar artarak devam etti. 12 Mart'ta 83 ile başladım. Öyle işte . Bu Zorlu yolda Allah hepimizin yardımcısı olsunyarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Düne göre daha iyi şükür. Yarın mesaide de iyi olursam çok sevinirim. Senin nasıl gidiyor?oruç nasıl gidiyor kızlar?
evet şimdi geç kalkıyoruz ama iş günleri erken. hadi inşallah kolay geçerDüne göre daha iyi şükür. Yarın mesaide de iyi olursam çok sevinirim
Ben yine erken kalıyorum çocuklardan ama algılama sorunu yaşamam bence yaa.bu arada mesajı düzenlemiştimevet şimdi geç kalkıyoruz ama iş günleri erken. hadi inşallah kolay geçer
benim iyi geçiyor şükürBen yine erken kalıyorum çocuklardan ama algılama sorunu yaşamam bence yaa.bu arada mesajı düzenlemiştim
aslında azcık kalksam oynasam iyi olacak.60kiloyum hâlin varsa sen de adım atabilirsin.
Dakika tut yine de . İnsanın içi rahat ediyor zamanı bilince.kilo da verirsek demek ki faydalı olmuş diyebilirizaslında azcık kalksam oynasam iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?