- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
Çok sevindim darısı başıma desem, yemeyi duzene sokamiyorum kiİyi akşamlar kızlar bugün yoğunluktan gelemedim, 90.4 güncel kilom 1 kg eksiRamazan'da ilk defa kilo verdim çok şükür
Canım sen bayrama kadar vermiş olduğun kiloyu korusan bile büyük başarı olmaz mıÇok sevindim darısı başıma desem, yemeyi duzene sokamiyorum ki
Öyle ama bayram sonrasi bir arkadaşımın düğünü var, kuzenimin nişanı var..Canım sen bayrama kadar vermiş olduğun kiloyu korusan bile büyük başarı olmaz mı
İnşallah almamişsindir ama odemde coktur şuanBende uyduruktan bir 5 kilo kadar vermiştim ama şu son 1 aydaki yaşadığım hasta bakımı, ardından cenaze kalabalıkları üstüne savurlar iftarlar savurlarda yiyip yatmalarım yarın sabah tartılcam bakalım ama çok şişim yaniii ......
Tam değil. Yavaş yavaş yerleştiriyoruz. Haftaya tam yerleşmiş oluruz.eve yerleşebildiniz mi?
Motivasyon unsurları var desene, o zaman hedefte olabilir mi? hadi bakalım bayram sabahı kaç kilo olmak istiyorsunÖyle ama bayram sonrasi bir arkadaşımın düğünü var, kuzenimin nişanı var..
Evet ödem, hazimsızlık, şişkinlik hepsi var. yarın sabah çok morolim bozulacak sanki ama tartılayım yüzleşeyim bariii napiimİnşallah almamişsindir ama odemde coktur şuan
Abla oyle zor bir ramazan geciriyorumki. Esim surekli mesaide 3 haftadir izin kullanmadi. Haftaarasida full calisiyor. Hiç motivem yok diyet anlamindaMotivasyon unsurları var desene, o zaman hedefte olabilir mi? hadi bakalım bayram sabahı kaç kilo olmak istiyorsun
Gece uykuya dalmadan önce bayram sabahı tartıldığını zihninde canlandır. istediğin rakamı tartıda gör buda senin hedef kilon olsun. bayram sabahıda gerçek resmi burada birlikte görelim
Sağol canımİyi akşamlar ❤
Ben hiç adapte olamadım ramazan ve diyete tartıyı bile unuttum maşallah yapanlara.
Bildirimler eksik gelmiş zaten herkeste var sıkıntı demek
Mthn83 iyi doğmuşsun topraam Allah nice güzel yaşlar nasip etsin
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
@nisan34
Mthn83
LenaG
@Levaiz
mesirmacunu
@Ruya
@Hogwartss
@Anteplim
@B O Z A
@Arzuluu
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım. Sağlıkla nice yıllara
Teşekkür ederimharikasındoğum günün kutlu olsun tatlım
geçen cuma 85.7
bu cuma 84.4
İyi akşamlar kızlar bugün yoğunluktan gelemedim, 90.4 güncel kilom 1 kg eksiRamazan'da ilk defa kilo verdim çok şükür
Sen en zor zamanlar neler yapmadın ki bunuda yaparsın kimse için değil kendin içinAbla oyle zor bir ramazan geciriyorumki. Esim surekli mesaide 3 haftadir izin kullanmadi. Haftaarasida full calisiyor. Hiç motivem yok diyet anlaminda
Nergis di bu dimii annemin en sevdiği çiçek miis gibi kokar
Afiyet olsun09 Nisan 2022
sahur 04.00
peynirli yulaf tost
5 zeytin
1 dilim avokado+ domates+ biber
1/2 muz tarçınlı+ 2 hurma tarçınlı+ 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
iftar 19.50
5 balık köfte
3-4 yk makarna
1 minik karnıbahar
cipes salatası
150 mlt acılı şalgam suyu
ara 20.30
Küçük kase çekirdek + 2 kare bitter
Foto
Eki Görüntüle 3044584
2 fincan yeşil çay
1 lt su
11.000 adım
Mutlu pazarlar
Allah kolaylık versin. aralıksız çalışma çok yorar insanı ya. sana da zor moral açısından.Abla oyle zor bir ramazan geciriyorumki. Esim surekli mesaide 3 haftadir izin kullanmadi. Haftaarasida full calisiyor. Hiç motivem yok diyet anlaminda
Şuan içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Sadece yemek istiyorum doyumsuzca yemek...Sağol canım
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Sen en zor zamanlar neler yapmadın ki bunuda yaparsın kimse için değil kendin için
sakın yeme canım. sonra daha çok üzülürsün.Şuan içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Sadece yemek istiyorum doyumsuzca yemek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?