Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah almamişsindir ama odemde coktur şuan

Öyle ama bayram sonrasi bir arkadaşımın düğünü var, kuzenimin nişanı var..
Motivasyon unsurları var desene, o zaman hedefte olabilir mi? hadi bakalım bayram sabahı kaç kilo olmak istiyorsun

Gece uykuya dalmadan önce bayram sabahı tartıldığını zihninde canlandır. istediğin rakamı tartıda gör buda senin hedef kilon olsun. bayram sabahıda gerçek resmi burada birlikte görelim

Abla oyle zor bir ramazan geciriyorumki. Esim surekli mesaide 3 haftadir izin kullanmadi. Haftaarasida full calisiyor. Hiç motivem yok diyet anlaminda

Sağol canım
Doğum günün kutlu olsun canım. Sağlıkla nice yıllara
Teşekkür ederim
harikasın doğum günün kutlu olsun tatlım
Teşekkür ederim
geçen cuma 85.7
bu cuma 84.4

İyi akşamlar kızlar bugün yoğunluktan gelemedim, 90.4 güncel kilom 1 kg eksi Ramazan'da ilk defa kilo verdim çok şükür

Abla oyle zor bir ramazan geciriyorumki. Esim surekli mesaide 3 haftadir izin kullanmadi. Haftaarasida full calisiyor. Hiç motivem yok diyet anlaminda
Sen en zor zamanlar neler yapmadın ki bunuda yaparsın kimse için değil kendin için

Selam kızlar ben de bu hafta biraz dolap içlerini düzenlemeyi düşünüyorum. Kışlıkları da kaldırırım. Bugün yüklüğü hallediyorum sonra iftar için yemek yaparm. Evdeyken biraz işlerimi halledeyim. Benim de temmuzda kızkardeşimin düğünü var niyeyim düğünde 75 kg olmak. İnş başarabilirim. Yalnız benim kg mun çoğu bacaklarda var mı öneriniz özellikle üst bacak.

Afiyet olsun
Mutlu pazarlar

Allah kolaylık versin. aralıksız çalışma çok yorar insanı ya. sana da zor moral açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…