Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar

uzun aralardan sonra kilo bildirimimi yapabilicem , çünkü okul tatil olunca yazlığa geldik eşim ufaklar yani ufak dediğim okul çocukları okul tatilini burda geçircez inşallah burda biraz temizlik felan yaptım biraz pazar alışverişi felan derken he bu arada benim baskül burdaydı İst dakinevde baskülüm yoktu bir türlü tartılamammıştım bana da sürpriz oldu açıkçası kg mım

kg ,bildirim ,. 83, 600, ,

alttaki göstergeye göre eksisin süper arzucum. çok sevindim

Varsa banada söyle
Bu ara trambolin de zipliyorum
Şuan içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Sadece yemek istiyorum doyumsuzca yemek...
Boşluk midende olsa doldur bitsin derdim ama sorun orada değil

Abla oyle zor bir ramazan geciriyorumki. Esim surekli mesaide 3 haftadir izin kullanmadi. Haftaarasida full calisiyor. Hiç motivem yok diyet anlaminda
Ben varım benzer dönemden geçiyorum. Toparlariz yine biraz ara vermekte sakınca yok. Hemen tamam bitti artık düşüncesine kapılma ama. İpin ucu kaçtı demedikce kaçmaz haftaya bir daha başlanır

Ben varım benzer dönemden geçiyorum. Toparlariz yine biraz ara vermekte sakınca yok. Hemen tamam bitti artık düşüncesine kapılma ama. İpin ucu kaçtı demedikce kaçmaz haftaya bir daha başlanır
İpin ucu baya kaçtı da Allah'tan hareketliyim öyle cok bir artida degilim. Sadece geçen yilki motivasyonum hiç yok. Sagol canim

İpin ucu baya kaçtı da Allah'tan hareketliyim öyle cok bir artida degilim. Sadece geçen yilki motivasyonum hiç yok. Sagol canim
Başlarken ki büyük azmin olmaması çok normal. İnsanız iniş çıkışlar olması 3-5 kilo inip çıkmasi normal. Ben geçen sene dur demem gereken yeri bilmedim. İnceldigi yerden kopsun dedim hatta başlangıç kıloma döndüm. O kadar hızlı dönülüyor ki. Depresyonun gücü arttıkça irademiz azalıyor. Çünkü inancımız azalıyor. Ramazan ayında nasıl oruç tutarak farzlara inanarak şeytanın üstümüzde ki gücünü azaltiyoruz. Kendimize olan inancımız da depresyonun gücünü azaltıyor. Ben şu an iyi değilim. O kadar zorlanıyorum ki önüme gelen her şeyi yememek için. Ama 5 kilo verdim mahvetmek istemiyorum. Ben böyle yaptikca o "Ye" sesi uzaklaşıyor. Beynin sana ramazanda motive yok dedikçe "Evet yok" dersen iyice cullanacak. Ramazan sonrasında da bu devam edebilir. Beyne öğrettiğini alıyor çünkü. Eşinin yokluğuna baglarsan eşin her çok çalıştığında sen yemeye başlayacaksın. Benim hayran olduğum o güçlü kadını unutturmam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…