Nasil toparlayacagim gercekten bilmiyorum. Şu diyetisyen ve psikolog randevulari iptal olmasaydi cok daha iyi olacakti eminimsakın yeme canım. sonra daha çok üzülürsün.
yeni randevu vermiyorlar mı?Nasil toparlayacagim gercekten bilmiyorum. Şu diyetisyen ve psikolog randevulari iptal olmasaydi cok daha iyi olacakti eminim
Diyetisyen bu haftaici diye anımsıyorum ama not almamişim. İnşallah ararlar. Psikolog ay sonuna ertelendjyeni randevu vermiyorlar mı?
alttaki göstergeye göre eksisin süper arzucum. çok sevindimselam kızlar
uzun aralardan sonra kilo bildirimimi yapabilicem , çünkü okul tatil olunca yazlığa geldik eşim ufaklar yani ufak dediğim okul çocukları okul tatilini burda geçircez inşallah burda biraz temizlik felan yaptım biraz pazar alışverişi felan derken he bu arada benim baskül burdaydı İst dakinevde baskülüm yoktu bir türlü tartılamammıştım bana da sürpriz oldu açıkçası kg mım
kg ,bildirim ,. 83, 600, ,
Varsa banada söyleSelam kızlar ben de bu hafta biraz dolap içlerini düzenlemeyi düşünüyorum. Kışlıkları da kaldırırım. Bugün yüklüğü hallediyorum sonra iftar için yemek yaparm. Evdeyken biraz işlerimi halledeyim. Benim de temmuzda kızkardeşimin düğünü var niyeyim düğünde 75 kg olmak. İnş başarabilirim. Yalnız benim kg mun çoğu bacaklarda var mı öneriniz özellikle üst bacak.
Boşluk midende olsa doldur bitsin derdim ama sorun orada değilŞuan içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Sadece yemek istiyorum doyumsuzca yemek...
aynen canım teşekkür ederimalttaki göstergeye göre eksisin süper arzucum. çok sevindim
Amin canımaynen canım teşekkür ederiminşallah sizlerden daha çok gitsin ,hedefe sağlıkla ulaşın inşallah
Amin canım❤
canım bu alttaki göstergeyi nasıl ayarlayabiliyoruz ?Amin canım❤
Trambolinin faydası oluyo mu benim de evde varVarsa banada söyle
Bu ara trambolin de zipliyorum
Boşluk midende olsa doldur bitsin derdim ama sorun orada değil
Hesap detaylarındancanım bu alttaki göstergeyi nasıl ayarlayabiliyoruz ?
bakim yapabilecek miyimHesap detaylarından
Düzenli yapmıyorum. Yürüyüşe çıkmaktan daha pratik ama dizimden korkuyorumTrambolinin faydası oluyo mu benim de evde var
Ben varımAbla oyle zor bir ramazan geciriyorumki. Esim surekli mesaide 3 haftadir izin kullanmadi. Haftaarasida full calisiyor. Hiç motivem yok diyet anlaminda
İpin ucu baya kaçtı da Allah'tan hareketliyim öyle cok bir artida degilim. Sadece geçen yilki motivasyonum hiç yok. Sagol canimBen varımbenzer dönemden geçiyorum. Toparlariz yine biraz ara vermekte sakınca yok. Hemen tamam bitti artık düşüncesine kapılma ama. İpin ucu kaçtı demedikce kaçmaz haftaya bir daha başlanır
Başlarken ki büyük azmin olmaması çok normal. İnsanız iniş çıkışlar olması 3-5 kilo inip çıkmasi normal. Ben geçen sene dur demem gereken yeri bilmedim. İnceldigi yerden kopsun dedim hatta başlangıç kıloma döndüm. O kadar hızlı dönülüyor ki. Depresyonun gücü arttıkça irademiz azalıyor. Çünkü inancımız azalıyor. Ramazan ayında nasıl oruç tutarak farzlara inanarak şeytanın üstümüzde ki gücünü azaltiyoruz. Kendimize olan inancımız da depresyonun gücünü azaltıyor. Ben şu an iyi değilim. O kadar zorlanıyorum ki önüme gelen her şeyi yememek için. Ama 5 kilo verdim mahvetmek istemiyorum. Ben böyle yaptikca o "Ye" sesi uzaklaşıyor. Beynin sana ramazanda motive yok dedikçe "Evet yok" dersen iyice cullanacak. Ramazan sonrasında da bu devam edebilir. Beyne öğrettiğini alıyor çünkü. Eşinin yokluğuna baglarsan eşin her çok çalıştığında sen yemeye başlayacaksın. Benim hayran olduğum o güçlü kadını unutturmam sanaİpin ucu baya kaçtı da Allah'tan hareketliyim öyle cok bir artida degilim. Sadece geçen yilki motivasyonum hiç yok. Sagol canim
neresi burası?Günaydın
Memleketde benim çektiğim bir resim karın erimesi ile taşan dereler ve nevruz çiçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?