Ben de dizlerimi zorlamak istemiyorumDüzenli yapmıyorum. Yürüyüşe çıkmaktan daha pratik ama dizimden korkuyorum
Önceki yıllar kilo verebiliyor muydun peki ? Moral bozuk olunca kilo zor gider anlıyorumNasil toparlayacagim gercekten bilmiyorum. Şu diyetisyen ve psikolog randevulari iptal olmasaydi cok daha iyi olacakti eminim
Tebrik ederimselam kızlar
uzun aralardan sonra kilo bildirimimi yapabilicem , çünkü okul tatil olunca yazlığa geldik eşim ufaklar yani ufak dediğim okul çocukları okul tatilini burda geçircez inşallah burda biraz temizlik felan yaptım biraz pazar alışverişi felan derken he bu arada benim baskül burdaydı İst dakinevde baskülüm yoktu bir türlü tartılamammıştım bana da sürpriz oldu açıkçası kg mım
kg ,bildirim ,. 83, 600, ,
Afiyet olsun nasılsın?11 Nisan 2022
sahur 04.00
soğanlı omlet
1 dilim ekşimaya ekmekten peynirli tost
2 dilim avokado+ söğüş salata
1 muz arası tarçın ve şekersiz fıstık ezmesi
iftar 19.50
1 küçük içli köfte
tavuk but
5 yk pilav (basmati pirinç)
yeşil salata
ara 21.00
1 küçük portakal tarçınlı
1 avuç çekirdek
1 lt den fazla su
12.000 adım
Ben gecen sene çok kg verdim canim. Ama eşim böyle yoğun calismiyordu.. şua psikolojik bunalimdayimÖnceki yıllar kilo verebiliyor muydun peki ? Moral bozuk olunca kilo zor gider anlıyorum
Tebrik ederim
Afiyet olsun nasılsın?
ÜzüldümBen gecen sene çok kg verdim canim. Ama eşim böyle yoğun calismiyordu.. şua psikolojik bunalimdayim
Ben inaniyorumki bir gün gayet siradan efendi bir çocuk olacakGünaydın mutlu huzurlu beden ve ruh sağlığımızın yerinde olduğu bir gün diliyorum. Azminizin ve enerjinizin yüksek olduğu bir gün.
Duaların en güzeli birbirimize yaptığımız dualarmis. Birbirimize dua ettiğimiz bir gün olsun. Dualarımız kabul olsun.
Evladima dua edin benim. Akıl beden ve ruh sağlığı isteyin onun için. Normal sıradan bir çocuk olsun.
Tüm dualar sizlerle olsun
çok şükür canım. yorgunum sadece.
Afiyet olsun nasılsın?
Dinlenince geçer inşaallahçok şükür canım. yorgunum sadece.
HoşgeldinMerhabalar
Olacak inşallah dualardan eksik etmeyinBen inaniyorumki bir gün gayet siradan efendi bir çocuk olacakbenim kardeşim de ayni yollardan gecti, allah sabrini arttirsin ki senin ona faydan olsun
İlk defa duydum. Dua ederken de dikkat etmek gerek haklisinHoşgeldin
Olacak inşallah dualardan eksik etmeyin
Sabır istememek gerekmiş canım. Sabır gerektirecek iş gelirmiş başa. Dualarımdan bile korkar oldum valla
Hayırlısı kelimesi evliya duasiymis. Öyle dememek gerekmiş. Onların olayları karsilayisi gibi karsilayamazmisiz. Ağır gelirmiş
Hoşgeldin
Olacak inşallah dualardan eksik etmeyin
Sabır istememek gerekmiş canım. Sabır gerektirecek iş gelirmiş başa. Dualarımdan bile korkar oldum valla
Hayırlısı kelimesi evliya duasiymis. Öyle dememek gerekmiş. Onların olayları karsilayisi gibi karsilayamazmisiz. Ağır gelirmiş
Evet öyleymiş. Ben de okumuştum.İlk defa duydum. Dua ederken de dikkat etmek gerek haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?