Hoşgeldin canımMerhabalar hatırlarsanız zehirlendigim için bir süre katılamadım sizlere şimdi sizlerle zayıflamak istiyorum bende adet duzensizligi ve insülin direnci var pkoyu ve insülin direncini yenmek istiyorum Ramazan süresince 6kilo verdim şimdi doktor insülin direnci için gobekden iğne yazdı onu yapiyorum hemde zayıflama yardımcı olucakmis iğne birde aralıklı oruç önerdi doktor bende bu diyet sürecini sizlerle birlikde devam ettirmek istiyorum
Hoşgeldin canım
HoşgeldinMerhabalar hatırlarsanız zehirlendigim için bir süre katılamadım sizlere şimdi sizlerle zayıflamak istiyorum bende adet duzensizligi ve insülin direnci var pkoyu ve insülin direncini yenmek istiyorum Ramazan süresince 6kilo verdim şimdi doktor insülin direnci için gobekden iğne yazdı onu yapiyorum hemde zayıflama yardımcı olucakmis iğne birde aralıklı oruç önerdi doktor bende bu diyet sürecini sizlerle birlikde devam ettirmek istiyorum
güle güle kullan canım ağız tadı ileeSelamlar ben dün artiydim gece sahur yaptım sonra hasta oldum. Tüm gün sadece su içtim. Oruca aşinalık gitmesin diye.
İftarda yarım kase çorba. 3 parça kıymalı salata yedim.
Bugün salon takımım geldi çok mutlu oldum. Evime yeniden aşık oldum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hoşgeldin bende yeni geldim. Eskiden bu gurupla 25 kilo vermistim yeniden bebegim oldu yeniden döndük burayaMerhabalar hatırlarsanız zehirlendigim için bir süre katılamadım sizlere şimdi sizlerle zayıflamak istiyorum bende adet duzensizligi ve insülin direnci var pkoyu ve insülin direncini yenmek istiyorum Ramazan süresince 6kilo verdim şimdi doktor insülin direnci için gobekden iğne yazdı onu yapiyorum hemde zayıflama yardımcı olucakmis iğne birde aralıklı oruç önerdi doktor bende bu diyet sürecini sizlerle birlikde devam ettirmek istiyorum
Nabim be yaa ramazan hali salondan mutfağa yıvarlanıyorum
Maviş hoşgeldin hayırlı olsum bebeğinHoşgeldin bende yeni geldim. Eskiden bu gurupla 25 kilo vermistim yeniden bebegim oldu yeniden döndük burayakilon kac hedefin ne benim kilom 88.2 hedefim 77 75
Güle güle kullan topraam ağız tadıyla güzel günlerde inşallah. Onlar eskisin sen eskimeSelamlar ben dün artiydim gece sahur yaptım sonra hasta oldum. Tüm gün sadece su içtim. Oruca aşinalık gitmesin diye.
İftarda yarım kase çorba. 3 parça kıymalı salata yedim.
Bugün salon takımım geldi çok mutlu oldum. Evime yeniden aşık oldum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hoşbuldum kuzucum. Saolasın acil zayıflamalıyım bonusum. Hic bi giysim olmuyo beni uyarin zorlayın sizsiz diyet filan olmuyoMaviş hoşgeldin hayırlı olsum bebeğin
Bende iyi değilim canım ramazanda olmuyo ne kadar denesemde kasmıyorum napim bayram sonrası bomba gibi devam inşHoşbuldum kuzucum. Saolasın acil zayıflamalıyım bonusum. Hic bi giysim olmuyo beni uyarin zorlayın sizsiz diyet filan olmuyo
InsaAllah canım yaza fit girelim ☺Bende iyi değilim canım ramazanda olmuyo ne kadar denesemde kasmıyorum napim bayram sonrası bomba gibi devam inş
Hoşgeldin canım..çok iyi kg vermişşin. Devamı da gelir inş. Geçmiş olsun beslenmeyle tamamen bırakırsın ilacı inşMerhabalar hatırlarsanız zehirlendigim için bir süre katılamadım sizlere şimdi sizlerle zayıflamak istiyorum bende adet duzensizligi ve insülin direnci var pkoyu ve insülin direncini yenmek istiyorum Ramazan süresince 6kilo verdim şimdi doktor insülin direnci için gobekden iğne yazdı onu yapiyorum hemde zayıflama yardımcı olucakmis iğne birde aralıklı oruç önerdi doktor bende bu diyet sürecini sizlerle birlikde devam ettirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?