Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar hatırlarsanız zehirlendigim için bir süre katılamadım sizlere şimdi sizlerle zayıflamak istiyorum bende adet duzensizligi ve insülin direnci var pkoyu ve insülin direncini yenmek istiyorum Ramazan süresince 6kilo verdim şimdi doktor insülin direnci için gobekden iğne yazdı onu yapiyorum hemde zayıflama yardımcı olucakmis iğne birde aralıklı oruç önerdi doktor bende bu diyet sürecini sizlerle birlikde devam ettirmek istiyorum

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin
İnsülin direnci için zeytin yaprağı çayı öneriliyor hiç denedin mi?
Şeker hastalarına da öneriliyor

güle güle kullan canım ağız tadı ilee

20 Nisan 2022

sahur 04.00
1 kuru incir
2 dilim peynirli börek
söğüş salata

iftar 20.00
etli türlü
etsiz çiğ köfte
marul+ salatalık turşusu
150 mlt acılı şalgam suyu
2 dilim ekşimaya ekmek
fındık çikolata

1 lt su

8300 adım

Hoşgeldin bende yeni geldim. Eskiden bu gurupla 25 kilo vermistim yeniden bebegim oldu yeniden döndük buraya kilon kac hedefin ne benim kilom 88.2 hedefim 77 75

Selam kızlar nasılsınız bende toparlayıp dikkat etmeye çalışıyorum. cumartesi bildirimde bulunurum spor hallaa eksiğim. bayramda kızımla istanbulda yalnız olacağım hareketli kendime vakit ayıracağım zamanlarım olur umarım oruç tutmasamda eşim oruç tutuğu için akşam yemekleri bazen geç oluyor. biraz kaçırsam hemen rahatsız ediyor artık geç yemek yeme olayına son vermem lazım bünyem bille kaldırmıyor

ramazandan sonra tekrardan hep birlikte toparlarız

Güle güle kullan topraam ağız tadıyla güzel günlerde inşallah. Onlar eskisin sen eskime

Hoşgeldin canım..çok iyi kg vermişşin. Devamı da gelir inş. Geçmiş olsun beslenmeyle tamamen bırakırsın ilacı inş

Bugünün menüsü
Kah sütlü yulaf
21 çay k. Reçel çok az tereyağı çeyrek d ekmek
Akşam 1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak
2 içli köfte

Çayla 2 d börek 2 d baklava

Çok fena bir menü oldu. Eşimin bir arabasına gittik çaya. Orada fazla yedim. Aslında 1 d börek 1 tatlı yeseydim yeterliydi. Kızlar buraya böyle kötü menü yazmam sizleri olumsuz etkiliyorsa söyleyin yazmayayım. Buraya yazıncaven ne yediğimi görüyorum. Böyle böyle rayına oturacam.

Günaydın güzellikler
Benim iyi gidiyordu. Dün öğlen boşluk oluştu aman çay alayım ucundan andan kıyısından bundan derken bol kalorili oldu. 13 Mayıs'ta komşumun kızının nişanı var. Ama kendi yigenim gibi severim. Komşulardan bı ben olucam. Öyle olunca biraz göze görkem olmakta fayda var. Bu düğünlerde olmasa zayiflayacagimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…