Neyse ne artık ben almadım şükür ramazandayarın sabah bakalım kaç çıkacağız
ramazanda sanırım 2 kilo verdim. yanlış hatırlamıyorsam eğer 85.8 falan mıydım neydim. 83.6 ya indim. akşamları tatlı yemeseydim daha fazla verirdim. yine de çok şükürNeyse ne artık ben almadım şükür ramazanda
Çinko vitamin şurubu birde agiz yaralari icin mikostatin verdiİlaç vermiyolardı dimi o hastalık için
Geçmiş olsun canım, havalar ısınıyor sizde çocuklardan yana rahat edersiniz artık inş.Çinko vitamin şurubu birde agiz yaralari icin mikostatin verdi
İnşallah. Ne diyim artık çok yoruldumGeçmiş olsun canım, havalar ısınıyor sizde çocuklardan yana rahat edersiniz artık inş.
Cilek kiraz deilEvet hanımlar basladım gibi bisey diyetetam olmadi ama bebis hasta kahvalti 2.30 da kahvalti yapabildim anca
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
2 dilim tambugday ekmegi
Biber bitki cayi
Ara erik badem kiraz
Akşam yemeği
1 tabak bulgur pilavi
1 tabak nohut 2 dilim tb ekmek
Simdi cay ve yulaf lapası yiycem belki sonra meyve
2.5 lt su
İnşallah canım çok çektiniz gerçektenİnşallah. Ne diyim artık çok yoruldum
Nohut pilav yediysen daha yulaf yeme fazla olurEvet hanımlar basladım gibi bisey diyetetam olmadi ama bebis hasta kahvalti 2.30 da kahvalti yapabildim anca
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
2 dilim tambugday ekmegi
Biber bitki cayi
Ara erik badem kiraz
Akşam yemeği
1 tabak bulgur pilavi
1 tabak nohut 2 dilim tb ekmek
Simdi cay ve yulaf lapası yiycem belki sonra meyve
2.5 lt su
Yulafini az bol meyveli sekersix yapiyorum tatli olarak cayın yanina ama evet pilav olmada iyiydi azaltiyim ins. Uyarin beniNohut pilav yediysen daha yulaf yeme fazla olur
Ne güzel görünüyolar yaaYulafini az bol meyveli sekersix yapiyorum tatli olarak cayın yanina ama evet pilav olmada iyiydi azaltiyim ins. Uyarin beni
Artik ısınsın gercekten ya. Bayramı da istedigim gibi geciremedim zatenİyi akşamlar ❤
1,5 saati geçen bir yürüyüş yaptım felaket yoruldum serildim bi yere kalkamıyotum.
Bu başlangıç olsun inş artuk eskisi gibi sabah yürüyüşleri yapıcam.
İnş havada ısınır nolur ısınsın
Tadıda öyle güzel bonuscuğum bole yapıyorum cay yanina yada kahvalti olarak süper oluyor. Yulaf süt kakao tarcın elma,kuru kayısı kuru incir fln bukadar. Taze veya kuru meyve seker un yag yok. Ama tadlandiricim var benim splenda cayla kullandigim ondan 2 3 attim 8 kase fln yaptimNe güzel görünüyolar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?