Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınn hanımlar geçmiş bayramınız mübarek olsun , bayram dönüşü şöyle hızlı bir giriş yapıyorum yaz geldi malum bugün hıdırellez :) güncel kilom : 89,3 haftaya cumartesi için hedefim 87 inşallah 103 kg ile başladığım bu yolda hepinizin desteği çok büyük teşekkür ederim iyi ki varsınız

Çok güzel sonuçlar tebrik ederim
azmin iraden daim olsun, Aynen devam. bende teşekkür ederim bu güzel haberleri bizimle paylaşıyorsun. aslında dikkat edilince kiloların nasıl gittiğinide gösteriyorsun

Selamlar hanımlar
Yeni güne merhaba deyip mesaiye başladık inşallah
canimm benimm yaaaAllahim sen sabir ver annesine babasina tum sevenlerine cok uzuldum cocuk deyince bana cok dokunur Allahim cok buyuk sabir versin off dicek bise bulamiyorum
Allah razı olsun canım rabbim kimseyi evladiyla sınaması inşallah
Mthn83 nasıl oldun topladın mı kafanı?
Hayat akıyor işte. Annesine kafam takılı. Sonuçta benim bı kosturmacam var. Kaza annesinin evinin orada olduğu için annesine gidemiyor. Ev hanımı olduğu için temizlikten başka mesgalesi yok. Evde 4 yaşında ilgi bekleyen bı evlat daha var. Aklım onda. Elimizden birşey gelmiyor. Toparlan demek işin en kolay kısmı. Herkes ister istemez evine çekildi. Eski kalabalık yok. Kendiyle baş başa kaldı iyice. Eside işe başladı
Ah ya içim parçalandı. Amin.Allah'ım evlatlarımızı koru neden diye sorucam ama dilim varmıyor ya daha çok üzülücem
Yok sorma canım evladı kaybetmenin her hali kötü

Toparlan demeyin canım o insana küfür gibi gelir bırakın acısını yaşasın mümkün oldukça gidin destek olun bahsederse sözünü kesmeyin dinleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…