hoşgeldin canım. hesap detaylarından yapıyoruz.Merhabalar herkese
Yine bir siyet sürecine girdim ve tabi motivasyon sağlamak için hemen kk ne başvurdum
90+ yı görünce atlayayım dedim gruba.
49 saat önce su diyetine başladım başlangıç kilom 93, boyum 177 tartı günü ctesi olduğu için güncel kilomu yazmayayım şimdi ama işe yarayan bir diyet sanırım yani umarım
Süreci ve sonuçları paylaşırım tabi grup yeterince kalabalık değilse sizin için de sakınca yoksa ve şu vki şeysini nasıl yapıyorsunuz
Hoşgeldiniz.Merhabalar herkese
Yine bir siyet sürecine girdim ve tabi motivasyon sağlamak için hemen kk ne başvurdum
90+ yı görünce atlayayım dedim gruba.
49 saat önce su diyetine başladım başlangıç kilom 93, boyum 177 tartı günü ctesi olduğu için güncel kilomu yazmayayım şimdi ama işe yarayan bir diyet sanırım yani umarım
Süreci ve sonuçları paylaşırım tabi grup yeterince kalabalık değilse sizin için de sakınca yoksa ve şu vki şeysini nasıl yapıyorsunuz
Merhaba teşekkürlerHoşgeldiniz.
Su diyetini ne kadar sürede yapıcaksınız?
Pek doğru gelmiyor kulağa.
Gunaydin, bence de enerjimizi kilo vermek isteyen, azimli kisilerle harcayalim. Cikar gitsinGünayydınn ❤
Mutlu haftasonları
Eki Görüntüle 3061397
Bayram haftası geçti mazeret kalmadı.
Cumartesi bildirimlerini bekliyorum
Habersiz gelmeyenleri haber vermeden çıkarıcam.
Bütün enerjimi diyete ve benim gibi uğraşacak arkadaşlarıma vermem gerek.
B Bittimiki sen katılacak mısın?
Cookiie sen?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
B Bittimiki
Merhaba teşekkürler
Aslında niyetim 7 güne tamamlamak fakat kendimi şartlayıp strese sokmak istemedim o nedenle dayanabildiğim kadar diyelim
Benimki aslında tam su diyeti gibi değil yani sadece su içmiyorum şekersiz kahve çay, bitki çayı vs de içiyorum. Aslında amacım bir süre midemi küçültüp sonrasında if ya da omad yapmak. Su diyeti bir yaşam şekli olamaz verilecek çook kilo var
Motivasyon cok cok onemli, hep diyorum. Biraz enerji dolup halledelim insaalllahBen ramazan boyu 108 deydim 108,8 108,4 hiç şaşmadı.
Dünde 108,4 çıktım bugünü bilmiyorum dün akşam geceye doğru bişeyler yemiştim
Merhaba, geciici de olsa bu tip uygulamalari dogru bulmuyorumMerhaba teşekkürler
Aslında niyetim 7 güne tamamlamak fakat kendimi şartlayıp strese sokmak istemedim o nedenle dayanabildiğim kadar diyelim
Benimki aslında tam su diyeti gibi değil yani sadece su içmiyorum şekersiz kahve çay, bitki çayı vs de içiyorum. Aslında amacım bir süre midemi küçültüp sonrasında if ya da omad yapmak. Su diyeti bir yaşam şekli olamaz verilecek çook kilo var
Evet bu süreçte destek çok önemli
Boy bir yerden sonra avantaj olmuyor pekAnlıyorum direk ifle başlayabilirsiniz ara öğün yaparsınız alışana kadar. Boy avantajınız var 93 göstermiyorsunuzdur
O da doğru tabiBoy bir yerden sonra avantaj olmuyor pekboyum maximum 80 kiloyu tolere edebiliyor sonrası kötü
Hadi bismillahTartıyla birlikte günlük ya da günaşırı hareket dakikası bekliyorum hepinizden.
Yürüyüş, lesli, bölgesel hareketler bizim kilolarımıza en iyisi.
15 dk bile olsa mutlaka yapılcak yazılcak.
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
B Bittimiki
A acikagve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?