Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar herkese
Yine bir siyet sürecine girdim ve tabi motivasyon sağlamak için hemen kk ne başvurdum
90+ yı görünce atlayayım dedim gruba.
49 saat önce su diyetine başladım başlangıç kilom 93, boyum 177 tartı günü ctesi olduğu için güncel kilomu yazmayayım şimdi ama işe yarayan bir diyet sanırım yani umarım
Süreci ve sonuçları paylaşırım tabi grup yeterince kalabalık değilse sizin için de sakınca yoksa ve şu vki şeysini nasıl yapıyorsunuz

hoşgeldin canım. hesap detaylarından yapıyoruz.

Hoşgeldiniz.
Su diyetini ne kadar sürede yapıcaksınız?
Pek doğru gelmiyor kulağa.

Hoşgeldiniz.
Su diyetini ne kadar sürede yapıcaksınız?
Pek doğru gelmiyor kulağa.
Merhaba teşekkürler
Aslında niyetim 7 güne tamamlamak fakat kendimi şartlayıp strese sokmak istemedim o nedenle dayanabildiğim kadar diyelim
Benimki aslında tam su diyeti gibi değil yani sadece su içmiyorum şekersiz kahve çay, bitki çayı vs de içiyorum. Aslında amacım bir süre midemi küçültüp sonrasında if ya da omad yapmak. Su diyeti bir yaşam şekli olamaz verilecek çook kilo var

Gunaydin, bence de enerjimizi kilo vermek isteyen, azimli kisilerle harcayalim. Cikar gitsin

Anlıyorum direk ifle başlayabilirsiniz ara öğün yaparsınız alışana kadar. Boy avantajınız var 93 göstermiyorsunuzdur

Ben ramazan boyu 108 deydim 108,8 108,4 hiç şaşmadı.

Dünde 108,4 çıktım bugünü bilmiyorum dün akşam geceye doğru bişeyler yemiştim
Motivasyon cok cok onemli, hep diyorum. Biraz enerji dolup halledelim insaalllah bence ilk hedefin 108 olsun

Merhaba, geciici de olsa bu tip uygulamalari dogru bulmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…