Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar
Bu sabah bı gaz ile kalkıp tartıldım. Yaşasın dedim 83 den kurtuluyorum. Tartıda ne göreyim 84.2
Gerçekten kurtuldum. 2 günde 1 kg alacak ne yedim bilmiyorum. Neyse başlangıç kilom bu.
Eşleşme mi yapacağız yuzdeye mi vuracağız. Bu motivasyonla bıde yarisirim ki

Mrb lar bugünkü menüm

Sabah domates salatalık söğüş 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek çay

Ara limonlu çay

Öğle 1 taş tavuk suyu çorba 1 taş yoğurt

Ara 1 elma

Akşam 1 haşlama but 1 dilim ekmek salata
3litre den fazla su 1 tane soda
5000adım

ödem olabilir mi?

Ay güldüm kusura bakma. Bende ayni durumdayım. Sözde bugun ekmek yemedim ama bakinca neler neler yedim. Yarindan itibaren iyi kötü menü verecegim utanip yemem belki

Dün 101.5 bugün 100.7 . İlk hafta hızlı gidiyor biliyorum ama yinede sevindim. cumartesi hedefim 99.90. Sabah tartılma stresi beni çok etkiliyor gece uyanıp uyanıp aklıma geliyor. Oyüzden cumartesiye kadar tartılmamaya yemin ettim

İyi aksamlar bugünkü listem

Sabah 1 domates 1/2 salatalık 1 çay kaşığı saf zeytinyağında. 1 dilim peynir 5 zeytin 1 haşlama yumurta çay 1 lokma ekmek

Ara 3 ceviz limonlu çay

Öğle 1 haşlama but 6 kaşık yoğurt

Ara şekersiz tarçınlı Türk kahvesi

Akşam 1 tabak türlü 1 bardak ayran 1/2 dilim ekmek

4litre su 1 bardak limon dilimli soda

Menü yazacak yüzüm yok bugün tüm gün mutfakta geçti geldim gittim ekmekli bisiler yedim. Allah'tan küçük oğlan her lokmama ortak oldu yoksa halim harap kesin 85 olurum yarın

İyi geceler
Yarın benim tek öğün başlıyor gün içinde kahve ve çayla günü geçirip akşam yiyeceğim.
Dün gece rüyamda sürekli Ayetel Kürsi okuduğumu gördüm. Baktım tabiri çok güzeldi. Beni baya pozitif etkiledi rüyam.

İyi akşamlar

Sabah birşey yemedim sadece çay içtim
Öğle ilaç aldığım için mide bulantısı yaptı 2 lokma ekmek attım ağzıma
İkindi gibi kahve içtim
Akşam 4 adet köfte,1 kâse patates salatası,1 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…