Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimki bu ara kilo verdi. 108 den 98 e simdi bana bilmislik taslıyor
Bende bugün başladım diyete keske ödül yada ceza koyabilsek motive ederdi.
Sen kendin koyabilirsin neden koymuyorsun ki?

Biz evlendigimizde ikimizde 72 idik. Sonra birlikte kg aldik. Esimde 89a kadar cikti sanirim sonra 82-75 arasi inip çıkar oldu dönem dönem. Ama bu yaz o da kg aldi tatil yaradi 82 olmuş geçen sene tam onu yakaliyorum diye sevinirken adam yazin ortasinda bir hastalandi 75e kadar düşmüştü. Şimdide 5 kg vermem lazim deyip duruyor o da

Caydırıcı ne koyabilirimki ceza ödül kendime ? Esimle ödül koymustuk o motive etmisti. Kendi kendime edermiki.motive

Senin esinde zayifmis odaha zor sanki. Benden zayif olsa cok hırslanirdim

Merhaba bonusum
Bebisler bu ara çok mizmizlar 4.ay atagi evlere senlik kucak sürekli aglamalar...
Dün kulagimin içi kasiniyodu kulak çöpü soktum sen misin sokan bugün agriyla uyandim
Eczaneden damla aldırdım antibiyotik inş fayda eder sanki kulagimin içini kesmisler öyle bi agri var cumartesi tarti ne gösterecek bakalım

Hep ayaktayım zayiflamam lazım aslinda bebisler uyudu bende yatayım herkese iyi geceler

Soğan suyunu biliyorum kulak için canım çok ağrıyorsa acile gitmek gerek

Senin esinde zayifmis odaha zor sanki. Benden zayif olsa cok hırslanirdim
İşte evlenirken ayniydik sikinti yoktu. Sonra birlikte kg almaya başladık o frenledi 80e geri indi. Ama ben hamile kalip 86dan 113e firlayinca işin rengi değişti
Şaka bir yana onun yaninda ablasi gibi duruyordum hep

Ceza olarak spor olcak. Kacamak yaparsan karsiliginda spor yapmak
Ödülde hafta da 1 yada iki kez sevdigin birşeyi yemek olabilir
Cezayi yapabilicek vakit yok malesef dun otururken uyumusum bebegim saolsun hic bos birakmiyo ama bulcam bi ceza
İşte evlenirken ayniydik sikinti yoktu. Sonra birlikte kg almaya başladık o frenledi 80e geri indi. Ama ben hamile kalip 86dan 113e firlayinca işin rengi değişti
Şaka bir yana onun yaninda ablasi gibi duruyordum hep
Aynen gebelik vucudu cok boxuyo kilosu kalıyo esime diyorum sen 3 cocuk dogursan ne olurdun dogurmadan cikti 108 e. Vercez ins bizde 2. Gunum

Selam kızlar gwlemiyorum yoğundum İstanbul da bazı işleri hallettim evi temizle toparla okul işini hallettim kitapları diğer oğlanı oetaokul kaydı felan koyafetlwrini aldım jadifledi. Biraz dün akşam yazlığa döndük iyi hoş akşam yürüyüşe çıktık eşimle geçen haftalarda düğüne katılmıştık herkes imrwndi eminim eşim tardı eski ahbabları , düğündwn 2 fünfün somr eşim arbada fisitoesum o ajbablardn biri bizi gördü o sırada eşim bana öyle hakaretlwr wsitoeduki kadının aüzı açık kaldı eşim föemwdi kdını ben gördüm ama ne yaw dün akşamda dwmwmli dedikodu oşmuşki ablası oğulları gelinleri kalabalık onlarda yürüyüşe çıkmışlar rsrlaştık selamlaştık eşimle biz molkalatdık kadın ordan ddki fwöwn jfta düğün yaptığı oğluna 3 ,4 kez tekrarladı sende dwniz abin gibi raşfırom erkeği ol dd bwn p an anlam veremedim ama sonra düşündüm eve gelene kadar jeton düştü söyleyen kadının kız krdwşi görmüştü eşim bana bağığıp çağırırlen onu imaa etmiş olduğunu düşündüm eşime eve gwlince söledim ama eşim kabul etmiyo tbi hayal görüyorn kimse yoktu dio tartışırken dio rezil oldum anlocamoz şimdi ben napim eşimle konuşmuyorum yani millet k2ndi aralarında neler konuştular kimbilir çok kafama takıldı eve istanbıla dönebilirim bana akıl verin

Çok birşey anlamadim
Asil mesele baskalarina rezil olman degil eşinin sana bu şekilde yaklaşımı hep var sanirim. Onceden de benzer seyler olmustu diye animsiyorum. Ne desem bilemedim. Can cikar huy cikmazmis fevri bir yapisi var sanirim

Evet evet daha önceleri de hep var bizde çok idare ediyorum ama çok doluyum yani yılların birikimi kaba konuşması davranışları ne ayrılabilitoruz ne de huzurlu geçim yapabiliyoruz 2 arda 1 derede sıkışıp kaldık ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…