Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın
85 e kadar çıktım. Tekrar düşüşe geçiyorum inşallah.
Bu 10gun gezegenlerin konumu dolayısıyla gerginlik olacakmış. Dilinizi tutun geri dönüşü olmayan kalp kırıklıkları olmasın inşallah.
Dün akşam çok güzel bir kinaya gittim. Kınayı guzellestiren belki benim iç enerjim bilmiyorum ama güzeldi. Sonra gece yarısı oldu ve büyü bozuldu
Şimdi sessizligimi koruyorum

Yaa bende bu ara insanlara karşı Aşırı tahammülsüzüm birisi çok gözüme batıyor çatıcam sanki birgün demek öyleymiş sabrediyim bi 10 gün bakalım

Merhabalar
Sabah birşey yemedim
Öğle 1 dilim ekmekle biraz peynir yedim.Sonra canım çok tatlı istedi 2 şekerli çay içtim.
Akşam 2 küçük kare fırın mücver,1 tabak bulgur pilavı, yoğurt

İyi akşamlar
Bugün dışarıdaydım misafirimle o yüzden gündüz hiç diyetlik değil ama akşam 2 parça fırın tavuk ve 1 kase maş fasulyesi salatası yedim.

Günaydın hatun kişiler

Hep arkadaşlar diyodum değişiklik olsun
Bonus LenaG bende yaklaşık 2 haftadır karbonhidratsız besleniyorum benim herif te en hoşlaştıgım tarım kredinin helvalarını götürüyor akşamları çayın yanında bademli, cevizli, tahinli, keçiboynuzlu dün akşam çıkıştım artık napıyosun sen benim karşımda yiyip yiyip duruyorsun dedim. Ya valla kusura bakma sensiz boğazımdan geçmiyor deyip (sırıtarak) yemeye devam etti şerefsiz akşamları çayın yanında illa kuruyemiş, tatlı, bisküvi bişiler yiyiyor nasıl kilo almıyor anlamıyorum uyuz oluyorum
Yıllaaar yıllar önce dikiş kursuna gitmiştim kumaşlarım var onlardan bişiler dikeyim diyorum ama becerebilir miyim acep pamuklu viskon kumaşlarım var çok güzel. pijamayla başlıycam inş en basiti ev işlerini bitirebilirsem

Benimki 100 küsür kilo bide... Bir iki video da seyret yaparsın keşke benim de yeteneğim olsa

İnternetten yardım al canım çok yardımcı oluyor.
Ben hep tamirat yapıyorum kesip diktiğim yok ama istiyorum.
Viskonlardan tunik yaparsın kendine omuz takma olmadan yarasa modelleri falan

Eşlerinizin kg durumlari nasıl? Benimki yillardir koruyorda. Max 5 kg alip veriyor gene
Benimki bu ara kilo verdi. 108 den 98 e simdi bana bilmislik taslıyor
Bende bugün başladım diyete keske ödül yada ceza koyabilsek motive ederdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…