sorma cok dengesizim yine bugun fena degildi 11 de yogurt musli.13.de cocuklara balik almistim(kizarmis)azcik ondan aldim 16 de elma 17,30 kizarmis ekmek light peynir 20de krizlerim geldi yagsiz kirazli yogurt azcik icine musli bir isirikda ekmek(recele bandim)
cok yemisim dimi sucluluk hissediyorum valla
vallahı bademim akşam 7 bucuk gibi yemek yiyebiliyorum.12 ye dogruda uyuyorum.bir ara kesilmişti bu durum.ya gene başladı.psikolojik demişti dr.zor zamanlarımda ortaya cıkıyormafoldumbendüşünüyorum ne yapsam diyebilmiyorumkismilebirde bu tatlı krizleri için elma rendeleyip üzerine az bi tarcın atsak tadundan yinmez mi acepkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kizz acliktan isimleri bile karistirmaya basladin he :roflol:
Bence aksam yemeginden sonra 2 saat sonra meyve gibi bisiler ye, su ic, tok tutar.
Birazda zamanin varsa, egzersiz yap bence, sonra guzel bi dus al, ohhhhhhhhhh hihoyyyt
Aksam bebekler gibi uyursun, gece uyanmazsin. Istersen bi dene... yerimseniben
sen bu diyetle baya kilo verirsin bence masallah ne guzel ogunlere bolerek yemisin ben yapamiyorum kahvalti hayatta yapamam ilk ogunum 12 falan olur
yapamiyorum ben dengeli beslenemiyorum bugun yine geldiler bana allahim yine depresyona girecem diye korkuyorum.sanki cok yemisim gibi surekli sucluluk oluyo.her gece kendime soz veriyorum duzenli yiyecem diye.allahim ne iradesiz beceriksizim ben!
Cok saol Meruse'cim!!
Ilk hedefim: Bayramdan once su 2 rakami goreyim tartida aklinialirimsmile
Bende eskiden kahvalti yapmiyordum, bi kahve, bi sigara o kadar:kedi:
Kahvaltida azcik bisi yesen olmamiiii acep cokacimcoook
insallah gorursun canim ya nedir bu cektigimiz kilolardan.aynen senin dedigin kahvaltiyi yapiyorum bende bi sigara kahve ve tekrari ogleye kadar.sende yurtdisindasin anlarsin beni allahim seneye izine kadar bi zayiflasamda milletin bakislarindan sozlerinden kurtulsam.izine gitmek iskence oluyor bana.hic birsey alamam yok abla daha buyugu yok batal bedenler var diye allah dusundukce varyaaaa......
Böyle demeyeceksin kuzum yyaaw,İrade sahibi olacağım diyeceksin,dengeli besleniyorum diyeceksin..Kendi kendini kandıracaksın :lepi: İradesizlikte bir numara insandım ben..Denizlide evde nöbetçi olduğum günden bir gün önce poğaça yapardım güzellik olsun diye..Gece çay demler yerdik :kedi: Fırın ısınmışken bir de elmalı turta oh oh eyvahedigeldismile Ne bulursam yemek adına hemen ağzımda..Öyle bir bünyeydim ki 100 gr çikolata 5 dak içinde midemde,sonra bel kalça göbek popo olarak başıma dert kötükedihüso dertti artık değil :lepi:
yapamiyorum ben dengeli beslenemiyorum bugun yine geldiler bana allahim yine depresyona girecem diye korkuyorum.sanki cok yemisim gibi surekli sucluluk oluyo.her gece kendime soz veriyorum duzenli yiyecem diye.allahim ne iradesiz beceriksizim ben!
insallah gorursun canim ya nedir bu cektigimiz kilolardan.aynen senin dedigin kahvaltiyi yapiyorum bende bi sigara kahve ve tekrari ogleye kadar.sende yurtdisindasin anlarsin beni allahim seneye izine kadar bi zayiflasamda milletin bakislarindan sozlerinden kurtulsam.izine gitmek iskence oluyor bana.hic birsey alamam yok abla daha buyugu yok batal bedenler var diye allah dusundukce varyaaaa......
Günaydın kızlar, bugün küçük sadece peyniri olan bi tostla başladım güne, diyet yemek ne pişirsem öğlene akşama var mı önerisi olan!
GünaydınlaRR!! Galetanın içinde yağ var bildiğim kadarıyla,kepekli ekmek,çavdar ekmeği ya da tam buğday ekmeği çok daha lezzetli bence hem de yağsız :lepi:Günaydın sabah galeta ve elma yedim bendee. Kabak yemeği onerebilirim yogurtla birlikte. Benim bugün öylede mafoldumbensırnaşık şey
günaydın günaydınnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?