Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bademumm 98 i gördüm ben oleyyyy:)))

kaydirigubbakcemile5 allah 89ları,69ları da göstersin,gönlündekine göre versin yani alsın ama hadi bil bakalım ben bugün tartıda kaçı gördüm :kedi: 87.2 kafamçokkarıştı 86.7 den sonra şok oldum;ama dün çok garip bir beslenmem vardı ve Leslie yapmadım gamyoncuiremsu yarın kaç olurum bakalım??

basari öykülerinde bi arkadasimiz tam 56 kilo vermis okuyun derim ismi sule30 ben yeniden dogdum baslik altinda... dün okudum hayran kaldim kendisine aklimdan cikmadi valla.

HAVUÇLU MERCİMEK SALATASI

1 su bardağı yeşil mercimek
1 adet iri havuç
Yarım demet maydanoz
3 adet taze soğan
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tuz

Mercimek haşlanır, suyu süzülür ve soğumaya bırakılır. Havuç iri rendelenir. Maydanoz ve soğan ince kıyılır. Hazırlanan malzeme birleştirilir. Limon ve tuz eklenir, karıştırılır. Arkadaşlar bunda normalde zeytin yağı vardı ama ben çıkarttım fena bi tarif değil o nedenle ben bugün denemeyi düşünüyorum ne dersiniz?

TABIKIIIIIIIII kalicaklarrrrrr ben inaniyorum ben bu yoldan vazgecmicem lütfen o arkadasimizi okuyun öyle güzel yazmiski.

yesil mercimegin karbonhidrati ne kadar acaba bilen varmi??

off kafayı yicem ya.100.3 üm.99u bugün kesin görücem dedim.sabah kalktım bi tartıldım yine 100.3 offf.halbuki 99 u görücem diye azcık yedim boolspor yaptım.sinir oldum ya.mafoldumben

off kafayı yicem ya.100.3 üm.99u bugün kesin görücem dedim.sabah kalktım bi tartıldım yine 100.3 offf.halbuki 99 u görücem diye azcık yedim boolspor yaptım.sinir oldum ya.mafoldumben

az yemiceksin iste ya niye az yiyosunkiiii yedikce kilo vericen yavrum oofff... birde aksamlar protein ye balik tavuk gibi.. suyunuda ihmal etme yola devam erisin yaglarrrrr:)

Ah zeynep'im ben tartıda4500 gr gördüm;ama heyhatt elden ne gelir..Yarın görürsün 99u :teselli: üzülme..

Günde 3 tane yiyorum fazlası olmuyor. Bugün canım acayip soğuk çay istiyor çok sıcak yavvvvbilmiyorumkismile

zaten birdaha asla sıkmam.kaç gündür yiyorum hergün bugün kesin veremedim diye çıkıyorum tartıya gidiyor 300-500 gr.bugün şok oldum.sempatiksalakcinni

Slm kızlar

Dün spor yaparken uyluk kemiğim oynamış oturamıyorum çok acı çekiyorum ya napıcam ben :gitme:

Sabah tartıldım yine 120.7 çıktı 3-4 gün ne bulursam yemiştim sevindim kilo almamama sempatiksalakcinni yarın için bir ümidim yokta haftaya cuma kilo vermiş olurum umarım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…