92 kiloya ulasmanın mutluluguyla duran metabolizmamı hızlandırmak adına dün ve bugun canımın istedigi her şeyi abartmadan yedim.aksama olmazsa yarın adet olmam gerekiyor.az evvel tartıldım kilom 94.2 günde 2 kilo alabilen tek insanım sanırım.bıkkınlık raddesindeyim.
92 kiloya ulasmanın mutluluguyla duran metabolizmamı hızlandırmak adına dün ve bugun canımın istedigi her şeyi abartmadan yedim.aksama olmazsa yarın adet olmam gerekiyor.az evvel tartıldım kilom 94.2 günde 2 kilo alabilen tek insanım sanırım.bıkkınlık raddesindeyim.
Günaydın hatunlar bugün hiç iyi değilim atlattım diye düşündüğüm bir olayı tekrar yasamaya başladım. Sorun su ki gece kacta yatarsam yatayım tam 1saat sonra uyanıp yemeğe saldırıyorum mafoldumben ne yapmalıyım bilemiyorum belirli bir tedaviside yok bunun ne yapicam benmafoldumbenNefret ettim kendimden
Sabah 6.30 kalktım,teyzemi hastaneye götürdüm..Sabah 8de girdiğimiz hastaneden akşam 6da çıktık,dün gece de malum 2de uyudum uzun sözün kısası öldüm öldüm benneyaptımki Git gel,in çık ppuuff..Bir de kadın doğum servisindeydik..Odadaki 4 hastadan 3ü doğum yapmı,piti piti bebeklerkiz sabahin koru daha horozlar otmeden ne isin var yat uyu sana.
Uzulme cnm benim yaaa :gitme:
Aksam yemegini saat kacta yiyorsun ve kacta uyuyorsun? Belki cok zaman geciyo aradan ve ac ac uyuyorsun, yada gunduzleri cok az yiyorsun, sonrada tatli krizleri artiyo, bilmem ki... bilmiyorumkismile
vallahı bademim akşam 7 bucuk gibi yemek yiyebiliyorum.12 ye dogruda uyuyorum.bir ara kesilmişti bu durum.ya gene başladı.psikolojik demişti dr.zor zamanlarımda ortaya cıkıyormafoldumbendüşünüyorum ne yapsam diyebilmiyorumkismilebirde bu tatlı krizleri için elma rendeleyip üzerine az bi tarcın atsak tadundan yinmez mi acepkaydirigubbakcemile3
Sabah 6.30 kalktım,teyzemi hastaneye götürdüm..Sabah 8de girdiğimiz hastaneden akşam 6da çıktık,dün gece de malum 2de uyudum uzun sözün kısası öldüm öldüm benneyaptımki Git gel,in çık ppuuff..Bir de kadın doğum servisindeydik..Odadaki 4 hastadan 3ü doğum yapmı,piti piti bebeklerBir ona bak,bir ona bak Allah olmayana da versin :Saruboceq:
Bugunki yediklerim:
[sabah]
- 1 kizarmis ekmek
- 1 haslanmis yumurta
- 1 domates
- 1 yogurt 0%
- 1 yesil cay
[oglen]
- 1 kase corba
- 2 dilim salam (tavuk eti, cok az yagli)
- 1 yogurt 0%
- 1 yesil cay
[aksam]
- 1 kase corba
- 2 dilim salam (tavuk eti, cok az yagli)
- 1 yogurt 0%
- 1 yesil cay
- su+bal+ elma sirkesi karisimi
Ogle yemeginden sonra Leslie'nin "3 fast miles"i yaptim
Birazdan tekrar yapicam insallahhhhhh
Simdiye kadar 3L su
canim gecmis olsun ciddi bisi yoktur insallah.bebeklere gelince anali babali saglikli buyusunler dedigin gibi allah olmayan isteyen herkese nasip etsin.
Tekrar merhaba kızlar....
Ben hala sizin gibi düzenli bir beslenme listesine sahip değilim.
Bulduğum yemeklerden azar azar yemek benim diyetim ( diyet denmez ama öyle diyelim )
Zaten düzenli bir liste şekline uydurabilsem benim için daha kolay olur ama hala yapamadım...
bende duzenli bir beslenme listesine sahip degilim canim tek degilsin yani.
Şimdilik belli değil,parça alındı tahlile gitti,inşallah bir şeyi yoktur :Saruboceq: BEBEKLERRR çok mninicikler..çook tatlılar boshayallersmile
Ah meruse ahklava: klava: bir de açıkca açıkca söylüyorsun..Ben bugün düzenli beslenemedim diye kahır oldum resmen,sen :bbo:
Mesajları okudum hepsine tek tek cvp yazmak isterdim;ama heyhatttt halim yok:bbo: aklımda kalanlara kısacık kısacık yaziiimm..Kelebekim maşallah gayet güzel başlamışsın spora ve diyete alkisalkisalkis Tombişiiim sen de benm gibi Leslie'ye hızlı bir giriş yapmışın kaydirigubbakcemile5 ben 24üncü günün sonun başladım aksatmaya inşallah sen tam gaz devam edersin..Kİlo vermesi duran bir arkadaş vardı,hiç merak etmesinn :teselli: Geçici bir dönem mümkündür duruşlar,alışlar :sm_confused: Ne dedik kilo vermek uzun,ince,zorlu bir yol,mühim olan pes etmeden emelimizdeki kiloaya ulaşmak..Allah göstersin boshayallersmile
ah canim insallah bisi cikmaz allah sifasini versin.yoklugun belli oldu bugun gozlerim seni aradi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?