Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tekrar merhaba kızlar....

Ben hala sizin gibi düzenli bir beslenme listesine sahip değilim.

Bulduğum yemeklerden azar azar yemek benim diyetim ( diyet denmez ama öyle diyelim )

Zaten düzenli bir liste şekline uydurabilsem benim için daha kolay olur ama hala yapamadım...

92 kiloya ulasmanın mutluluguyla duran metabolizmamı hızlandırmak adına dün ve bugun canımın istedigi her şeyi abartmadan yedim.aksama olmazsa yarın adet olmam gerekiyor.az evvel tartıldım kilom 94.2 günde 2 kilo alabilen tek insanım sanırım.bıkkınlık raddesindeyim.

Üzülme bence,

Regl olduktan sonra birazı gider nasıl olsa :gitme:

Bak gor adetlerden sonra nsl tekrar kilo veriyorsun cnm benim. Bunlar gayet normal bisi (tatli krizi artiyor, karin, bacaklar sisiyo, vs...)
Takma kafana emi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bugunki yediklerim:

[sabah]
- 1 kizarmis ekmek
- 1 haslanmis yumurta
- 1 domates
- 1 yogurt 0%
- 1 yesil cay

[oglen]
- 1 kase corba
- 2 dilim salam (tavuk eti, cok az yagli)
- 1 yogurt 0%
- 1 yesil cay

[aksam]

- 1 kase corba
- 2 dilim salam (tavuk eti, cok az yagli)
- 1 yogurt 0%
- 1 yesil cay
- su+bal+ elma sirkesi karisimi

Ogle yemeginden sonra Leslie'nin "3 fast miles"i yaptim
Birazdan tekrar yapicam insallahhhhhh
Simdiye kadar 3L su

Uzulme cnm benim yaaa :gitme:
Aksam yemegini saat kacta yiyorsun ve kacta uyuyorsun? Belki cok zaman geciyo aradan ve ac ac uyuyorsun, yada gunduzleri cok az yiyorsun, sonrada tatli krizleri artiyo, bilmem ki... bilmiyorumkismile

kiz sabahin koru daha horozlar otmeden ne isin var yat uyu sana.
Sabah 6.30 kalktım,teyzemi hastaneye götürdüm..Sabah 8de girdiğimiz hastaneden akşam 6da çıktık,dün gece de malum 2de uyudum uzun sözün kısası öldüm öldüm benneyaptımki Git gel,in çık ppuuff..Bir de kadın doğum servisindeydik..Odadaki 4 hastadan 3ü doğum yapmı,piti piti bebekler Bir ona bak,bir ona bak Allah olmayana da versin :Saruboceq:

cokacimcoook
SABAH 6:30da kalklıp bir haşlanmış yumurta,çeyrek puğaça ve bir salatalıktan oluşan kahvaltımı ettim.
9:30 gib 5 diyet bisküvi yedim altınbaşak var ya ülkerin ondan
12'de yemek verdiler salata ve et döner-pilav pilav 3-4 küçük kaşık
2 de bir ayran
4:30da bir hobby çiklot yedim,küçücük ufacık yenidoğanlardan birinin ikramı )
6:30da bir dilim çavdar ekmeği
7:15 gibi evdeydik bir portakal
Çok dandik bir gündü diyetim için maalesef;ama her şeyin başı sağlık ne edem Sağlık deyince akan sular duruyy yasakkelime kaydirigubbakcemile2Leslie'e falan yapmadım bugün,yapmayı da düşünmüyorum..Gün içinde oturmadım desem yeri var..Hastane içi koşuşturma dışında,karneyle ilgili sorun çıktı 30 dk hızlı hızlı yürüyüp onu hallettim..Zeten yapacağım desem de ayaklarım beni boşar artık aklinialirimsmile

Mesajları okudum hepsine tek tek cvp yazmak isterdim;ama heyhatttt halim yok:bbo: aklımda kalanlara kısacık kısacık yaziiimm..Kelebekim maşallah gayet güzel başlamışsın spora ve diyete alkisalkisalkis Tombişiiim sen de benm gibi Leslie'ye hızlı bir giriş yapmışın kaydirigubbakcemile5 ben 24üncü günün sonun başladım aksatmaya inşallah sen tam gaz devam edersin..Kİlo vermesi duran bir arkadaş vardı,hiç merak etmesinn :teselli: Geçici bir dönem mümkündür duruşlar,alışlar :sm_confused: Ne dedik kilo vermek uzun,ince,zorlu bir yol,mühim olan pes etmeden emelimizdeki kiloaya ulaşmak..Allah göstersin boshayallersmile

Uzulme cnm benim yaaa :gitme:
Aksam yemegini saat kacta yiyorsun ve kacta uyuyorsun? Belki cok zaman geciyo aradan ve ac ac uyuyorsun, yada gunduzleri cok az yiyorsun, sonrada tatli krizleri artiyo, bilmem ki... bilmiyorumkismile

vallahı bademim akşam 7 bucuk gibi yemek yiyebiliyorum.12 ye dogruda uyuyorum.bir ara kesilmişti bu durum.ya gene başladı.psikolojik demişti dr.zor zamanlarımda ortaya cıkıyormafoldumbendüşünüyorum ne yapsam diyebilmiyorumkismilebirde bu tatlı krizleri için elma rendeleyip üzerine az bi tarcın atsak tadundan yinmez mi acepkaydirigubbakcemile3

Gece gece yediğin her şey ccuuk kıçına başına yapışır,sen sonra gün içinde ister hiç yeme :1no2: Bence de psikolojik..Şöyle düşün o kadar uğraşıyorsun didiniyorsun,gece bir iştah bir kendini tutamamızlık her şeyi mahvediyor lmaz: yasakkelime Ben hastaneden gelince uyumuşum uyandım dolabı bir açtım yeğenin çikolataları yeni almışlar renk renk desen desen kafamçokkarıştı;am ama ben diyetteyim kilo veriyorum çiklot falan yok bana hel hele 7-8den sonra cıks yemeeemm11 :lepi:

canim gecmis olsun ciddi bisi yoktur insallah.bebeklere gelince anali babali saglikli buyusunler dedigin gibi allah olmayan isteyen herkese nasip etsin.

sen bu diyetle baya kilo verirsin bence masallah ne guzel ogunlere bolerek yemisin ben yapamiyorum kahvalti hayatta yapamam ilk ogunum 12 falan olur

canim gecmis olsun ciddi bisi yoktur insallah.bebeklere gelince anali babali saglikli buyusunler dedigin gibi allah olmayan isteyen herkese nasip etsin.

Şimdilik belli değil,parça alındı tahlile gitti,inşallah bir şeyi yoktur :Saruboceq: BEBEKLERRR çok mninicikler.. çook tatlılar boshayallersmile

bende duzenli bir beslenme listesine sahip degilim canim tek degilsin yani.

Ah meruse ahklava:klava: bir de açıkca açıkca söylüyorsun..Ben bugün düzenli beslenemedim diye kahır oldum resmen,sen :bbo:

sorma cok dengesizim yine bugun fena degildi 11 de yogurt musli.13.de cocuklara balik almistim(kizarmis)azcik ondan aldim 16 de elma 17,30 kizarmis ekmek light peynir 20de krizlerim geldi yagsiz kirazli yogurt azcik icine musli bir isirikda ekmek(recele bandim)
cok yemisim dimi sucluluk hissediyorum valla

Saol cnm benimmmmmm, aynen devam valla durmak yok :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…