Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olcez dimi kiz su milleti bi susturalim!!onlara neoluyorsa kilomuzu sanki onlara tasitiyoruz.yok onlari kavurup yaglarini ustumuze doktuler sanki bize oyle bakanlar varya bizden better olsunlar en kilolu halimden 10 da fazla olsunlar insallah!

Sus yavrum sus,ne beddua ediyorsun..Allah vermesin kimseye şu pis kilolardan :1no2:

menüm...
sabah 1 şişe su ( uyuyakalmışım alelacele fırladım evden meyvesiz kaldım )

KAHVALTI ( klasik )
3 dlm tb ekmek,peynir,zeytin,söğüş,çay

ARA
1 şekersiz cappuccino ???

ÖĞLE
tavuk döner,salata,ayran

ARA
kiraz

AKŞAM
kabak,yoğurt,salata

yeterince su,bitki çayı
yarın tartı günü bu hafta sabrettim hiç tartılmadım...

ay kızllaaaarrrr kaç zamandır farid farjadın anroozha albümünü almayı düşünüp erteliyordum en yakın dostum bana hediye almış:)))) :lepi:ayyy çok mutluyuum bayılıyorum ben bu farid farjada ya...

bir de chavela vargasın fridası ile fadonun meu fadosu var amaniiinnnnn eve gidip bu üçlüyü çalıcam ardarda artık sabaha kanser olmuş olurum:)))))

bu arada bugün sabah sporumu yapamadım akşam eve geçince yapcam artık. akşam spor salonuna gidücüüümmm bakkem nasıl olcek :)) deee enerjim yok benim yaff sporsuz da olmaz oyyyy oyyyy :sinifsinif:

badem cim ben de bugün +1000 i gördüm şok oldum(
Üzme tatlı canını yavruum,hepsi gidecek hepsi guclubacismile

canim benim yarina kalmicak ucup gidecek hemde yaninda bi 500 u daha alip gitsin insallah.sende biliyosundur uyku duzensizligide kilo yapar sislik yapar.son gunlerde sende baya uykusuz kaldin galiba.

İnşallah şimdilik 35-40 dk yürüdüm Leslieyi akşama bir 2 mil daha bekler beni kaydirigubbakcemile Uyku düzensizliği hastane halleri öldürdü beni..İnşallah yarına gider..Neyse gitmezse de illa gidecek,başka şansı yok :dilcikar: :dilcikar:

ya gidecek ya gidecek!okadar!

canim cok yandi be guzelim kimsenin kotulugunu istemem ama birkac kendini bilmez varki benim yasadiklarimi yasasinlar isterim!

Bir arkadaş benim hatıra defterime patates çuvalı yazmış,şakayla karışık;ama biliyorum ki niyeti canımı yakmak..Ben birinin canı yansın istesem bu kişi o kişi olurdu;ama :umursamaz:

hosgeldin canim.sakin moralini bozma sanki moralimiz olmadikca kilolar inatlasip gitmiyorlar birde once ben olmak uzere hergun tartilmaktan kurtulmamiz lazim!

senin için buraya geldim bitanem ve buradaki arkadaşlar da çok aktifler çok hoşuma gitti yazışmalarınız..benim moralim çok bozuldu ama pes etmeye de niyetim yok biraz daha mücadele etmeliyim ne kadar kolay kilo alıyorum hemen de yapışıyorlar bıktım artık onlarla uğraşmaktan sürekli dikkat etmem gerekiyor maalesef ( her gün tartılmayı bir bırakabilsem canım ahhh..çok meraklıyım dayanamıyorum ki yanlış olduğunu bile bile hem de!! burada okuduğum önemli bir şey de var leslie den bahsediyor arkadaşlar merak ettim etkili sanırım

Bir arkadaş benim hatıra defterime patates çuvalı yazmış,şakayla karışık;ama biliyorum ki niyeti canımı yakmak..Ben birinin canı yansın istesem bu kişi o kişi olurdu;ama :umursamaz:

ah ah ben hangi birini sayim ki sana dogumdan 5 ay kadar sonra tr ye gitigimde burnumdan getirdiler sezeryanla dogum yapmistimasiri su topluyordu vucudum ne laflar ne bakislar allahim neyse fazla yazmicam hatirlamak istemiyorum bugun pozitif kalmak istiyorum!

bitanem sende katil aramiza seninle dahada guzel olur burasi.inan senden iyi olmasinlar kizlar super hepside.benim moral kaynaklarim vallahi arada baslarini cok agritiyorum ya haklarini helal etsinler insallah.

denizlilli misin sen blackandwhite??Leslie de şahsan çok etkili oldu bende kaydirigubbakcemile2

bitanem sende katil aramiza seninle dahada guzel olur burasi.inan senden iyi olmasinlar kizlar super hepside.benim moral kaynaklarim vallahi arada baslarini cok agritiyorum ya haklarini helal etsinler insallah.

Hep mutlu,olumlu kal inşallah meruse olumunekankayizsmile Baş ağrıtmak da ne demek,estağfurullah seve seve..

kizlar benim yine camasirlar var disarda onlari bi toplayim yerlestirim sonra yemek fasli derken ben tekrar buraya doncim insallah.hepinizi opuyorum

Ben acık uyuyayım,çok yorgun ve halsiz hissediyorum..Neler oluyor bana Çok üzgünüm çoook

Herkese slmlar!!
Badem aferin kiz, iiki yememissin o dolaptaki seyleri!! Insallah o 500g icin de uzulme, yarina gider hepsi insallah olumunekankayizsmile. Verdigin site icin tesekkurler cok begendim hihoyyyt, giremiyorsan cookies lerin yuzundendir, onlari sil sonra tekrar girmeye calis yerimseniben

Meruse, herzaman boyle positif dusun emi :) Ama beddua etmek yok lmaz: ALLAH'a havale et onlari o kadar cnm benim. Zaten senin zayiflaman onlara super bi cevap olur aklinialirimsmile yerimseniben

Tombulkelebekim, gecmis olsun cnm. ALLAH acil sifalar versin :gitme:

ben de sabahtan beri okuyorum zaten çok hoşuma gitti içten paylaşımlar sizlerle olmayı ben de isterim canımm..benim de çok morale ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…