olcez dimi kiz su milleti bi susturalim!!onlara neoluyorsa kilomuzu sanki onlara tasitiyoruz.yok onlari kavurup yaglarini ustumuze doktuler sanki bize oyle bakanlar varya bizden better olsunlar en kilolu halimden 10 da fazla olsunlar insallah!
badem cim ben de bugün +1000 i gördüm şok oldum(
Sus yavrum sus,ne beddua ediyorsun..Allah vermesin kimseye şu pis kilolardan :1no2:
Üzme tatlı canını yavruum,hepsi gidecek hepsi guclubacismilebadem cim ben de bugün +1000 i gördüm şok oldum(
canim benim yarina kalmicak ucup gidecek hemde yaninda bi 500 u daha alip gitsin insallah.sende biliyosundur uyku duzensizligide kilo yapar sislik yapar.son gunlerde sende baya uykusuz kaldin galiba.
vee merusecim seni burada da buldum işteee:) canım ya ben bugün 1kg fazla çıktım baskülde çok üzüldüm moralim çok bozuldu(
Üzme tatlı canını yavruum,hepsi gidecek hepsi guclubacismile
İnşallah şimdilik 35-40 dk yürüdüm Leslieyi akşama bir 2 mil daha bekler beni kaydirigubbakcemile Uyku düzensizliği hastane halleri öldürdü beni..İnşallah yarına gider..Neyse gitmezse de illa gidecek,başka şansı yok :dilcikar: :dilcikar:
canim cok yandi be guzelim kimsenin kotulugunu istemem ama birkac kendini bilmez varki benim yasadiklarimi yasasinlar isterim!
bugünkü fazlalarım 2-3 ısırık börek 2 dilim salam ve 1 kaşık kısır.toplarsak herhalde 200 kaloriyi bulur.:):)
hosgeldin canim.sakin moralini bozma sanki moralimiz olmadikca kilolar inatlasip gitmiyorlar birde once ben olmak uzere hergun tartilmaktan kurtulmamiz lazim!
Bir arkadaş benim hatıra defterime patates çuvalı yazmış,şakayla karışık;ama biliyorum ki niyeti canımı yakmak..Ben birinin canı yansın istesem bu kişi o kişi olurdu;ama :umursamaz:
senin için buraya geldim bitanem ve buradaki arkadaşlar da çok aktifler çok hoşuma gitti yazışmalarınız..benim moralim çok bozuldu ama pes etmeye de niyetim yok biraz daha mücadele etmeliyim ne kadar kolay kilo alıyorum hemen de yapışıyorlar bıktım artık onlarla uğraşmaktan sürekli dikkat etmem gerekiyor maalesef( her gün tartılmayı bir bırakabilsem canım ahhh..çok meraklıyım dayanamıyorum ki yanlış olduğunu bile bile hem de!! burada okuduğum önemli bir şey de var leslie den bahsediyor arkadaşlar merak ettim etkili sanırım
senin için buraya geldim bitanem ve buradaki arkadaşlar da çok aktifler çok hoşuma gitti yazışmalarınız..benim moralim çok bozuldu ama pes etmeye de niyetim yok biraz daha mücadele etmeliyim ne kadar kolay kilo alıyorum hemen de yapışıyorlar bıktım artık onlarla uğraşmaktan sürekli dikkat etmem gerekiyor maalesef( her gün tartılmayı bir bırakabilsem canım ahhh..çok meraklıyım dayanamıyorum ki yanlış olduğunu bile bile hem de!! burada okuduğum önemli bir şey de var leslie den bahsediyor arkadaşlar merak ettim etkili sanırım
bitanem sende katil aramiza seninle dahada guzel olur burasi.inan senden iyi olmasinlar kizlar super hepside.benim moral kaynaklarim vallahi arada baslarini cok agritiyorum ya haklarini helal etsinler insallah.
bitanem sende katil aramiza seninle dahada guzel olur burasi.inan senden iyi olmasinlar kizlar super hepside.benim moral kaynaklarim vallahi arada baslarini cok agritiyorum ya haklarini helal etsinler insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?