Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

denizlilli misin sen blackandwhite??Leslie de şahsan çok etkili oldu bende kaydirigubbakcemile2

manisalı yım canım denizlide çalışıyor ve burada yaşıyorum 3 yıldır..leslie nin çeşitleri mi varmış ne imiş bi arkadaşım bahsetmişti hengisini tavsiye edersiniz beni aydınlatır mısınız canım ben 3 haftadır diyetteyim pilates ve yürüyüş de yapıyorum ama ancak 1 kilo falan gitmiştir ((

kızlar bu gün bir yürümüşüm eminönünden beyazıta gülhanede geze geze kapalıçarşıyı turlaya turlaya arkadaşım nişanlandıda alışveriş falanda yaptık saglam 3 saatim yürüyerek geçmiştir leslie yapmam hoş artık pek yapmıyorum sıkıldım
kızlar belki özel bir şey ama sizle paylaşmak istedim kilo verdiğimi tartıda görüyordum ama bu gün kıyafetlerimdende belli oldu baya 90 takıyordum 85 oldu göğüslerim bile küçülmüş hiç hoşuma gitmiyordu bugün herkez ewet kilo vermişsin dedi ben bunu tartıda farkediyordum ama böyle duymakta baya morel oldu böyle devam edersem baya güzel olcak inşş yaa

ne kadar güzel çok sevindim canım bak 10 kiloyu bukadar farketmişler sen daha da verdikçe görmeyenler için tam süpriz senin için de tam bir moral kaynağı olacak..

Ben de denizlide okuyorum da aklinialirimsmile Evet 2-3-4-5 milleri var hareketlisi daha yavaşı vb vs..İlk başlayan için en güzeli 2 mil,sonra mil mil arttırırsın..
Derler tabi 10 kilo gitmiş yerimseniben Benm içinde aynı şey geçerli 95 takıyordum ben büyük geliyor artık 85 falan almam gerek :lepi: Çok büyükler benmkiler canları sağolsun bayanssulusmile

cevap degil tokat olacak onlara insallah?size izin vermi bu sene?

kizlar ne guzel sizde fark ediyormus bende 10 kiloya yakin vermeme ramen fazla belli olmuyor kiyafetlerdende cok az bi fark var yok gibi.neden aceba??

kizlar ne guzel sizde fark ediyormus bende 10 kiloya yakin vermeme ramen fazla belli olmuyor kiyafetlerdende cok az bi fark var yok gibi.neden aceba??

Ah yavruum hep şok diyetler yüzünden işte..Yemedin içmedin kaslar gitti yağlar kaldı :mymeka: Çok acı oldu bu böyle ama :teselli: Sporuna dikkat et,düzgün bir yeme programı hazırla diye boşuna mı diyoruz olumunekankayizsmile

Farid Farjad Anroozha ghoghaye setaregan bunuda dinle eminim cok begeneceksin ben bu arada sabah 98i gördüm cook mutluyumm cookkkk

evetttt bende geldim.....

Çoktandır burdayım ama yazdıklarınızı okumayıp birşey kaçırmak istemedim.....

eee keyifler nasıl bakalım bayanlarrr.....

bende iyiyim canım teşekkür ederim...

şu an senin önerdiğin kilo takipten yediklerimin ve harcadığım kaloriyi hesaplıyordum....

teşekkür ederim çok kullanışlı bir program :lepi:

canım belki bölgesel kilo kaybı yaşamamıssındır heryerden gitmiştir mesela ben göbek ve basenden alırım kiloyu ordan verdim o yüzden farkediliyo:)
ya aslında aklımı birşey karıştırdı bu gün bi arkadaşım 75 kiloydu 63e düşmüş diyetisyenle 2 ayda falan doktoru sadece yürüyüş yap mekik çekme demiş bende neden dedim spor yapsan hızlı gitmezmi kilolar oda dediki mekik kas yapıyor sıkı düzgün bi karnım olurdu ama zayıf olmazdım dedi kaslar daha zor eriyor yaglara oranla tabi yeni başlamış spora sıkılaşması için vücudunun mesela şimdi biz veriyoruz taş gibi vücudumuz olucak ama hala kilolumu olcaz çoook kafam karıştı

Farid Farjad Anroozha ghoghaye setaregan bunuda dinle eminim cok begeneceksin ben bu arada sabah 98i gördüm cook mutluyumm cookkkk

ahh canımmm maşallah yaa darısı benim başıma :Saruboceq: gerçi benim kilo vermem külliyen durdu belki regl olacam diyedir diye avutuyorum kendimi... belki bir mucize olur da ilaçsız dertsiz düzenli olurum tam bir ay arayla... ay ne biliyim yoksa daha da uzarsa iki regl arası kilo vermek şööle dursun alcam sanırsam...((mafoldumben

bu arada bademm site için teşekkürler... sadece 947 kalori almışım bugün mutlu oldum,:))))

bende iyiyim canım teşekkür ederim...

şu an senin önerdiğin forum takipten yediklerimin ve harcadığım kaloriyi hesaplıyordum....

teşekkür ederim çok kullanışlı bir program :lepi:

Siz ne güzel yazıyorsunuz öğreniyorsunuz ben açamadım bir türlü bir daha sempatiksalakcinni neyse gece mozzillayı yükleyem o zamamn bakarım..

bugün yediklerimi ve hacadıklarımı hesapladım

şöyleki 1322 kcal hooop yemişim spor yapmadan 764 kcal harcamışım

Temizlik vs. yaparak bu kadar kalori harcanır mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…