denizlilli misin sen blackandwhite??Leslie de şahsan çok etkili oldu bende kaydirigubbakcemile2
kizlar benim yine camasirlar var disarda onlari bi toplayim yerlestirim sonra yemek fasli derken ben tekrar buraya doncim insallah.hepinizi opuyorum
kızlar bu gün bir yürümüşüm eminönünden beyazıta gülhanede geze geze kapalıçarşıyı turlaya turlaya arkadaşım nişanlandıda alışveriş falanda yaptık saglam 3 saatim yürüyerek geçmiştirleslie yapmam hoş artık pek yapmıyorum sıkıldım
kızlar belki özel bir şey ama sizle paylaşmak istedim kilo verdiğimi tartıda görüyordum ama bu gün kıyafetlerimdende belli oldu baya 90 takıyordum 85 oldu göğüslerim bile küçülmüş hiç hoşuma gitmiyordubugün herkez ewet kilo vermişsin dedi ben bunu tartıda farkediyordum ama böyle duymakta baya morel oldu böyle devam edersem baya güzel olcak inşş yaa
Ben de denizlide okuyorum da aklinialirimsmile Evet 2-3-4-5 milleri var hareketlisi daha yavaşı vb vs..İlk başlayan için en güzeli 2 mil,sonra mil mil arttırırsın..manisalı yım canım denizlide çalışıyor ve burada yaşıyorum 3 yıldır..leslie nin çeşitleri mi varmış ne imiş bi arkadaşım bahsetmişti hengisini tavsiye edersiniz beni aydınlatır mısınız canım ben 3 haftadır diyetteyim pilates ve yürüyüş de yapıyorum ama ancak 1 kilo falan gitmiştir((
Derler tabi 10 kilo gitmiş yerimseniben Benm içinde aynı şey geçerli 95 takıyordum ben büyük geliyor artık 85 falan almam gerek :lepi: Çok büyükler benmkiler canları sağolsun bayanssulusmilekızlar bu gün bir yürümüşüm eminönünden beyazıta gülhanede geze geze kapalıçarşıyı turlaya turlaya arkadaşım nişanlandıda alışveriş falanda yaptık saglam 3 saatim yürüyerek geçmiştirleslie yapmam hoş artık pek yapmıyorum sıkıldım
kızlar belki özel bir şey ama sizle paylaşmak istedim kilo verdiğimi tartıda görüyordum ama bu gün kıyafetlerimdende belli oldu baya 90 takıyordum 85 oldu göğüslerim bile küçülmüş hiç hoşuma gitmiyordubugün herkez ewet kilo vermişsin dedi ben bunu tartıda farkediyordum ama böyle duymakta baya morel oldu böyle devam edersem baya güzel olcak inşş yaa
Hep mutlu,olumlu kal inşallah meruse olumunekankayizsmile Baş ağrıtmak da ne demek,estağfurullah seve seve..
Herkese slmlar!!
Badem aferin kiz, iiki yememissin o dolaptaki seyleri!! Insallah o 500g icin de uzulme, yarina gider hepsi insallah olumunekankayizsmile. Verdigin site icin tesekkurler cok begendim hihoyyyt, giremiyorsan cookies lerin yuzundendir, onlari sil sonra tekrar girmeye calis yerimseniben
Meruse, herzaman boyle positif dusun emi :) Ama beddua etmek yoklmaz: ALLAH'a havale et onlari o kadar cnm benim. Zaten senin zayiflaman onlara super bi cevap olur aklinialirimsmile yerimseniben
Tombulkelebekim, gecmis olsun cnm. ALLAH acil sifalar versin :gitme:
ben de sabahtan beri okuyorum zaten çok hoşuma gitti içten paylaşımlar sizlerle olmayı ben de isterim canımm..benim de çok morale ihtiyacım var
hoşgeldin canımm:teytey:
kizlar ne guzel sizde fark ediyormus bende 10 kiloya yakin vermeme ramen fazla belli olmuyor kiyafetlerdende cok az bi fark var yok gibi.neden aceba??
ay kızllaaaarrrr kaç zamandır farid farjadın anroozha albümünü almayı düşünüp erteliyordum en yakın dostum bana hediye almış:)))) :lepi:ayyy çok mutluyuum bayılıyorum ben bu farid farjada ya...
bir de chavela vargasın fridası ile fadonun meu fadosu var amaniiinnnnn eve gidip bu üçlüyü çalıcam ardarda artık sabaha kanser olmuş olurum:)))))
bu arada bugün sabah sporumu yapamadım akşam eve geçince yapcam artık. akşam spor salonuna gidücüüümmm bakkem nasıl olcek :)) deee enerjim yok benim yaff sporsuz da olmaz oyyyy oyyyy :sinifsinif:
evetttt bende geldim.....
Çoktandır burdayım ama yazdıklarınızı okumayıp birşey kaçırmak istemedim.....
eee keyifler nasıl bakalım bayanlarrr.....
kizlar ne guzel sizde fark ediyormus bende 10 kiloya yakin vermeme ramen fazla belli olmuyor kiyafetlerdende cok az bi fark var yok gibi.neden aceba??
Farid Farjad Anroozha ghoghaye setaregan bunuda dinleeminim cok begeneceksin ben bu arada sabah 98i gördüm cook mutluyumm cookkkk
bende iyiyim canım teşekkür ederim...
şu an senin önerdiğin forum takipten yediklerimin ve harcadığım kaloriyi hesaplıyordum....
teşekkür ederim çok kullanışlı bir program :lepi:
bugün yediklerimi ve hacadıklarımı hesapladım
şöyleki 1322 kcal hooop yemişim spor yapmadan 764 kcal harcamışım
Temizlik vs. yaparak bu kadar kalori harcanır mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?