Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne iyi etmişim de bulmuşum bu siteyi değil mi aferin bana alkisalkisalkis Sen de ne güzel kilo verdin bünyen kendini toparlıyor bak,olursun adetini düzenlice inşallah..Hem öyle ya da böyle gidecek kilolar sositososito

Tamam canım aaaaa ne kızdın hemen lülülülülülü

sadece harcadığım enerji o kadar çokmu diye merak ettim öyleyse iyi hihoyyyt

Çok cahilane olmazsa bişey sorucam

1322-764= 558 kcal harcamazsam bende kilo olarak kalıcak mı yanii?

Yok neden cahilane olsun yavruum..O kaloriler kilo olarak kalmayacak çünkü bedenin onu ve daha fazlasını harcıyor zaten..Yani kalbin.böbreğin,kasların vb vs de kalori harcıyor..Mesela benm bünye günde 1700 kalori harcıyor zaten..Hiç bir şey yapmadan günlük bu kalar kalori gidiyor kaydirigubbakcemile2burdan bulabilirsin metaboli,zma hızını Dilara Koak - MEZURA - Bazal Metabolizma Hz Hesaplama

canım yeni gördüm mesajını geçmiş olsun yaa dikkat et spor yaparken
kilo almamanda saglıklı verdiğinin kanıtı tatlım ya tebrikler

bak bugun en azindan normal yedim gibi sabahi saymazsak sabah kahve ogle 1 tost domates peynirli aksam 1 tabak mercimek yemegi ara 1 elma iyi dimi?en azindan biraz olsun duzene giriyorum.

Bugunki yediklerim

[Sabah]
- 2 kizarmis ekmek
- 1 haslanmis yumurta
- 1 elma
- 1 domates
- 1/2 salatalik
- 1 yesil cay

[Oglen]
- 1 kase corba
- pilav

[Aksam]
- 1 yogurt 0%
- 1 yesil cay

- Ogle yemeginden once 3 miles yaptim ve aksam yemeginden sonra tekrardan 3miles
- Simdiye kadar 2.5L su
- Bugun su+bal+elma sirkesi karisimi icmedim, bakalim ne degislikler olacak :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
cevap degil tokat olacak onlara insallah?size izin vermi bu sene?

Maalesef yok :çok üzgünüm:
Ama bayrama gitcem insallah 4-5 gunlugune Istanbul'a. 8 haftalik staj yapmam gerek 11. aydan itibaren, orda yapmayi planliyorum ve dosya hazirlamam gerek. Ayy insallah olur, cok ozledim Turkiyemiiiii, hem tatil yapmis olurum hihoyyythihoyyyt

Peki size izin varmi?

cokacimcoook
KAHVALTI bir haşlanmış yumurta,bir dilim çavdarlı ekmek,salatalık yarım kk peynir,çay
İKİ SAAT sonra karpuzzzzzz
İKİ SAAT kadar sonra 1/4 simit elma,sonra2/4 simit ve bir parça tavuk
ÜÇ SAAT kadar sonra bir armut
ÜÇ SAAT kadar sonra bir şeftali
kaydirigubbakcemile2 35-40 dk Leslie yürüdüm,İnşallah yatmadan bir 2 mil daha yürürüm

Bizimkiler dolma yiyorlarrrrrrr ufffffffffff en sevdigim yemekkkkk. Ablamda diyo "gel ya 1 tanecik bisi olmaz" tabi tabiiiiiiiiii. Yanindada cola varrrrrrrr anammmmmmm. Canim cektiiiiiiiii :sinifsinif::sinifsinif:

Bizimkiler dolma yiyorlarrrrrrr ufffffffffff en sevdigim yemekkkkk. Ablamda diyo "gel ya 1 tanecik bisi olmaz" tabi tabiiiiiiiiii. Yanindada cola varrrrrrrr anammmmmmm. Canim cektiiiiiiiii :sinifsinif::sinifsinif:

Bir tane ayır kendine yarın yersin sempatiksalakcinni

ay sorma yavrum. taşınmaküzereyiz, misafirim var, kocamın işleri var filan derken pek zaman bulamıyom. nassın? goyveme kendini

Goyvemedim yyaaw,iyiyim bu saldırıyı böyle atlattığıma memnunum iyiyim yani..Allah kolaylık versin senin işin de zormuş.. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…