ahh canımmm maşallah yaa darısı benim başıma :Saruboceq: gerçi benim kilo vermem külliyen durdu belki regl olacam diyedir diye avutuyorum kendimi... belki bir mucize olur da ilaçsız dertsiz düzenli olurum tam bir ay arayla... ay ne biliyim yoksa daha da uzarsa iki regl arası kilo vermek şööle dursun alcam sanırsam...((mafoldumben
bu arada bademm site için teşekkürler... sadece 947 kalori almışım bugün mutlu oldum,:))))
Çok cahilane olmazsa bişey sorucam
1322-764= 558 kcal harcamazsam bende kilo olarak kalıcak mı yanii?
Tamam canım aaaaa ne kızdın hemen lülülülülülü
sadece harcadığım enerji o kadar çokmu diye merak ettim öyleyse iyi hihoyyyt
Slm kızlar
Dün spor yaparken uyluk kemiğim oynamış oturamıyorum çok acı çekiyorum ya napıcam ben :gitme:
Sabah tartıldım yine 120.7 çıktı 3-4 gün ne bulursam yemiştim sevindim kilo almamama sempatiksalakcinni yarın için bir ümidim yokta haftaya cuma kilo vermiş olurum umarım bilmiyorumkismile
Maşallah bütün linklerde elinin altında profesör Badem
Hesapladım 1992 benim zemuszemus hihoyyyt
Ah yavruum hep şok diyetler yüzünden işte..Yemedin içmedin kaslar gitti yağlar kaldı :mymeka: Çok acı oldu bu böyle ama :teselli: Sporuna dikkat et,düzgün bir yeme programı hazırla diye boşuna mı diyoruz olumunekankayizsmile
cevap degil tokat olacak onlara insallah?size izin vermi bu sene?
Bizimkiler dolma yiyorlarrrrrrr ufffffffffff en sevdigim yemekkkkk. Ablamda diyo "gel ya 1 tanecik bisi olmaz" tabi tabiiiiiiiiii. Yanindada cola varrrrrrrr anammmmmmm. Canim cektiiiiiiiii :sinifsinif::sinifsinif:
Kebep,kumpir,sınırsız dondurma,neden böyle örnek oluyorsun bize,bu nasıl teyzelik böyle senağlama
Bir tane ayır kendine yarın yersin sempatiksalakcinni
ayhhafedersin teyzem, yazmam bidaha. kendinikötü hissedeceğinidüşünmemiştim.
Hele bi agzima koyayim o dolmayi, 1 taneyle yetinmem beaaa :jeyyar::jeyyar:
En iisi hic dokunmamakkk :1no2:
Nerelerdesin teyzem yyaaw,girmiyorsun hiç olumunekankayizsmile
ay sorma yavrum. taşınmaküzereyiz, misafirim var, kocamın işleri var filan derken pek zaman bulamıyom. nassın? goyveme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?