- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Leslie önerirun canım.cok güzel sıkılaştıriyor.bn akşam 20 dk kadsr yaptmSpor yapan var mı acaba ben motivasyonumu kaybettim ne yapmalıyım bilmiyorum
Leslie yqptim bir dönem sürekli aynı şey olunca sıkılıyor insan yani zorlqdigindan değil de sıkıldığımdan yapmıyorum artık.Leslie önerirun canım.cok güzel sıkılaştıriyor.bn akşam 20 dk kadsr yaptm
Çok güzel.beni geçeceksin ben hala yerimde sayıyorumBu arada kilo bazında 83.5 ile başladım
Bugün 81.4
Fark 2.1
Adaptasyon dönemi canım sıkma canınıÇok güzel.beni geçeceksin ben hala yerimde sayıyorum
Eğer zor gelirse oruç aralıklarını yavaş yavaş kisaltMerhabalar kızlar
Bu sabah da eksi gördüm hafta başında 124 düm bugün 121 oldu gayet memnunum. Gündüz olabildiğince az tutup akşam kahvaltı yapmak çok iyi geldi. Bu hafta böyle gitsin haftaya gündüz sadece bol sıvı akşam normal yemek veya kahvaltı yapacağım. Çok araştırdım izlediğim diyetisyen ve aralıklı oruç videolarının haddi hesabı yok. Benim için 20:4 öneriliyor. Elimden geldiğince uymaya çalışacağım.
Güzel fark canımBu arada kilo bazında 83.5 ile başladım
Bugün 81.4
Fark 2.1
Bayağıdır yazıyorum bir kaç haftadır burdayımMerhaba arkadaşlar
Biraz önce 5.5 dakikalık ispor yapmışımdırdünya adına küçük kendi adıma büyük bir adım
yeğenim 1 yıl kadar önce telefonuma 28 günlük bi uygulama yüklemişti başlamak bugüne kısmetmiş hadi hayırlısı
ZincirKirma bu grupta yeni misin yoksam nick mi değiştirdin
Umarım öyledir gercekten can sıkıcı ama elbet bunu da kıracağım sporu bıraktığım için veremediğimiz düşünüyorum yuryuslerim de azaldı. Umarım bir gün eski formuna dönerim bekliyorum suanAdaptasyon dönemi canım sıkma canını
Meyve yemeyi azalt istersen bunlar birden aciktiriyor daha tok tutan şeyler ye bu aralar sebzeyi ağırlık ver derimBugün neler yedim bakayım
Kâh yapmadım
Öğlen ciğer ızgara 2 d lavaş ayran 2 ceviz
Ara çok 1 hurma kahve 1 parça çikolata
Akşam yoğurtlu karnabahar biraz leblebi 2 kuru kayısı ayva elma mandalina az az yedim
Ama şu anda aşırı acıktım .meğer daha önce tıka basa tok olarak uyuyormuşumbi kaç gün bu açlığa alışırım sanrm
Hasta olmayan çocuk mu var.Ben diyete başlamaya karar verince ne olur, tabiki çocuklar hasta olur
Bayadir olmamislardi bekliyodum zatenHasta olmayan çocuk mu var.
Benimki ağlayarak beni aradı çok basım ağrıyor beni alabilirmisiniz diye. Eşim izin aldı gorumceme bıraktı. Yarın da öteki hasta olur oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?