Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Leslie önerirun canım.cok güzel sıkılaştıriyor.bn akşam 20 dk kadsr yaptm
Leslie yqptim bir dönem sürekli aynı şey olunca sıkılıyor insan yani zorlqdigindan değil de sıkıldığımdan yapmıyorum artık.
Ama bu gidişle leslie devam edecem sanirim

Bugün neler yedim bakayım
Kâh yapmadım
Öğlen ciğer ızgara 2 d lavaş ayran 2 ceviz
Ara çok 1 hurma kahve 1 parça çikolata
Akşam yoğurtlu karnabahar biraz leblebi 2 kuru kayısı ayva elma mandalina az az yedim
Ama şu anda aşırı acıktım .meğer daha önce tıka basa tok olarak uyuyormuşumbi kaç gün bu açlığa alışırım sanrm

Merhaba arkadaşlar
Biraz önce 5.5 dakikalık ispor yapmışımdır dünya adına küçük kendi adıma büyük bir adım
yeğenim 1 yıl kadar önce telefonuma 28 günlük bi uygulama yüklemişti başlamak bugüne kısmetmiş hadi hayırlısı
ZincirKirma bu grupta yeni misin yoksam nick mi değiştirdin

Merhabalar kızlar

Bu sabah da eksi gördüm hafta başında 124 düm bugün 121 oldu gayet memnunum. Gündüz olabildiğince az tutup akşam kahvaltı yapmak çok iyi geldi. Bu hafta böyle gitsin haftaya gündüz sadece bol sıvı akşam normal yemek veya kahvaltı yapacağım. Çok araştırdım izlediğim diyetisyen ve aralıklı oruç videolarının haddi hesabı yok. Benim için 20:4 öneriliyor. Elimden geldiğince uymaya çalışacağım.

Eğer zor gelirse oruç aralıklarını yavaş yavaş kisalt

Bayağıdır yazıyorum bir kaç haftadır burdayım

Meyve yemeyi azalt istersen bunlar birden aciktiriyor daha tok tutan şeyler ye bu aralar sebzeyi ağırlık ver derim

İyi akşamlar
Bugün ki menüm
Sabah 1 muz yarım bardak yoğurt suyu
oglen 1 bardak kefir
Akşam 14 de Trabzon hurması ve biraz tahin püre (tatlı için)
Saat 18 de 2 yk patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 1 tane kayısı lokumu
Sivi çok alamadım. Maden suyu içip kapanış yapıyorum.
Asıl sorun yemek , yememek değil. Yerken fren tutmuyor kuş kadar diye başlıyorsun koç gibi bitiriyorsun

Hasta olmayan çocuk mu var.
Benimki ağlayarak beni aradı çok basım ağrıyor beni alabilirmisiniz diye. Eşim izin aldı gorumceme bıraktı. Yarın da öteki hasta olur oh mis
Bayadir olmamislardi bekliyodum zaten
Sizede geçmiş olsun. Benim küçük çok fena nine gibi inledi bütün gece ateşinde yoktu ustelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…