Kuzu yaaBayadir olmamislardi bekliyodum zaten
Sizede geçmiş olsun. Benim küçük çok fena nine gibi inledi bütün gece ateşinde yoktu ustelik
Havale mi demek istedin. Yusra da geçirdi ya, ateş olunca asla uyuyamiyorumKuzu yaa
Benimkinin hava geçmişi vardı. Aslında yaşı büyük ama benim üstümde bir tedirginlik kaldı.
Aynen aynen. Ben ateşten korkmuyorum en azından takip edeceğim birşey oluyor. Benimki yorgunum diyip yatıyor anında ateş 38 e çıkıyor havale. Bide 38 çok büyük bir rakam değil. 2 kez geçirdi şimdi aşırı sinir var. Saldırgan bir yapısı yok ama ufak şeylere çabuk sinirlenirHavale mi demek istedin. Yusra da geçirdi ya, ateş olunca asla uyuyamiyorum
Yusra da düşük ateşle geçirdi of ne zor günlerdi ya. Hatta hasar kaldı mı diye beyin tomografisi çektirdik bayilttilar. Konuşmuyordu da o zamanlarAynen aynen. Ben ateşten korkmuyorum en azından takip edeceğim birşey oluyor. Benimki yorgunum diyip yatıyor anında ateş 38 e çıkıyor havale. Bide 38 çok büyük bir rakam değil. 2 kez geçirdi şimdi aşırı sinir var. Saldırgan bir yapısı yok ama ufak şeylere çabuk sinirlenir
Islık caliyorum tebrik ederimSelâm hanımlar benim p.tesi 124 bugün 121 fark -3
Tam gaz devam...
Ne güzel.moral bozuyorsun bende bu hafta toparlicam haftaya daha mutlu başlarım umarimHayırlı cumalar arkadaşlar
Geçen hafta 89.7
Bu hafta 90.4
Fazla yemedim ödemdir tam gaz devam
Yazdığını okusanaNe güzel.moral bozuyorsun bende bu hafta toparlicam haftaya daha mutlu başlarım umarim
Ohhooo Nisan a kadar çoook var tabi olursunKızlar Nisan a kadar 11 kilo vermem gerekiyor. Böylece düz 70 olurum. Olurum demi.
Buraya gelen herkesten destek istiyorum
Ayda 3 kg versemOhhooo Nisan a kadar çoook var tabi olursun
Buluyorsun yazacağıma bozuyorsun yazmışımYazdığını okusana
Senle ben çok benziyoruz bu konudaLise yıllarından beri 72 altını görmedim. Belki bu sene
Öyle beni öne atamazsın benimle birlikte yürüSenle ben çok benziyoruz bu konuda
Bence çok rahat olursun ben inanıyorum sana kendimden çok inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?