Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bayadir olmamislardi bekliyodum zaten
Sizede geçmiş olsun. Benim küçük çok fena nine gibi inledi bütün gece ateşinde yoktu ustelik
Kuzu yaa
Benimkinin hava geçmişi vardı. Aslında yaşı büyük ama benim üstümde bir tedirginlik kaldı.

Havale mi demek istedin. Yusra da geçirdi ya, ateş olunca asla uyuyamiyorum
Aynen aynen. Ben ateşten korkmuyorum en azından takip edeceğim birşey oluyor. Benimki yorgunum diyip yatıyor anında ateş 38 e çıkıyor havale. Bide 38 çok büyük bir rakam değil. 2 kez geçirdi şimdi aşırı sinir var. Saldırgan bir yapısı yok ama ufak şeylere çabuk sinirlenir

Yusra da düşük ateşle geçirdi of ne zor günlerdi ya. Hatta hasar kaldı mı diye beyin tomografisi çektirdik bayilttilar. Konuşmuyordu da o zamanlar Allah kimseye yaşatmasin çok zor. Küçüğün geçen sene 40ti ateşi bilinci yerindeydi seslenince gözümün içine bakıyordu falan. Yusra ise daha 38 bile olmadan yarı baygın gibi halüsinasyon bile görmeye basliyor

Günaydın mutlu hafta sonları
Bugün aile kahvaltısı yaptık. Ama detay vermeyeyim. Sadece şu oldu.
Doygunluk hissi gelince her yerde söylenen şeyler aklımda uçuştu. "Doygunluk olsun mideyi sisirmeyin" ama ben o sesleri duyaraktan devam ettim
Neyse çok takılmıyorum aile kahvaltısı için değer
Bugün -300 gördüm. Sanırım ilkkez mens döneminde kilo veriyorum

Pek uğrayamadım bu hafta KK da aktif olduğum topikler var yetişemiyorum tam girim derlen bişey çıkıyor.

Nasılsınız hepiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…