Kilonun en kötü yanı sağlığa zarar vermesi. Dış görünüş bir sekilde kabulleniliyor ama sağlık elden gidince çok zor. Hep beraber yapalım ne verirsek kâr. Benimde yüzümde kocaman kocaman sivilceler çıktı. Karnım sürekli adet olcakmisim gibi ağrıyor, kist vardı büyüdü mü bilmiyorum. Pco kistleri de var zaten...B
Bonus buradayım.bir şekilde bu işi bitirmem lazım olmuyor.dizlerim ağrıyor artık kıyafet bulamıyorum her gün okula gitmek hazırlanmak zor oluyor.kizim bile kilomun farkında zoruma gidiyor.bu yüzden gebelik de olmuyor regli bir garip polikistik over var.ay ne bir de başarısızlık duygusu en en kötüsü.ben 1 ocakta yavaştan başladım.simdilik. 3 şeye dikkat ediyorum.
1 ..akşam en geç ,8 de yeme işi bitiriyor sabah da ,en az 10 u bekliyorm.bu şekilde 14 saatlik oruç oluyor.
2. Suyu 2.5 litre tamamlıyorum
3.ekmegi şekeri azaltıyorm
Yarın kalp damar Dr gidecem bacaklarım için bakalım varis çorabıyla ilgili de konuşacsm.benim büyük ihtimalle lipodem tedavisi neyse uğrasacsgm. Yaza kadar oldu oldu yoksa liposuction da düşünecem.bir de ilk fırsatta bisiklet alacsm
Evet olabilir. Özellikle acıya sahip çıkma kısmını bende çok yapıyorum. Benimde ilk kg alisim ameliyat olmamdan sonra. Acaba doğumlarda da çok kg almam bağlantılı olabilir mi bilmiyorum. Mesela annemde hiç kg vermeye gayret etmedi. Yıllardır ben kendimi bildim bileli kglu. Neden hiç savaşmadi bilmiyorum. Ona miras bir sürü hastalik. Fitiklar, bacak el rahatsizliklari, şeker, tansiyon, astım hepsinin ana kaynağı kilo...Az önce geçmişe baktım 19 Kasım 2014 de 107 kiloymusum.
Küçük oğlan 5 aylık. Bizim doktor doktor dolastigimiz günler
O tanıyı koymasaniz gelecekte karşısına çıkmasa diye bir umut onlarca kapıyı caldigimiz zaman.
Bir tartı bu kadar büyük bir yara olabilirmiydi ? Oluyormuş.
Aldığım ve verdiğim her kilo anı yüklü. Onlara o yüzden bu kadar sahip çıkıyoruz sanırım.
Bı yerde dinlemiştim sahip çıkma diye. Hastalığa sahip çıkma acılara sahip çıkma. Gereğinden fazla sariliyoruz sanırım
Ben mide ameliyatı oldum 1 yıl sonra annem oldu. Herşeyi normal çıkıyor yemesi düşük görünürde ama yine kilo aldı. 130 kg dan 80 e düştü yine aldı. Uyku düzeni yok yeme duzeni yok hareket hiç yok. İki emekli evi bekliyorlar.Evet olabilir. Özellikle acıya sahip çıkma kısmını bende çok yapıyorum. Benimde ilk kg alisim ameliyat olmamdan sonra. Acaba doğumlarda da çok kg almam bağlantılı olabilir mi bilmiyorum. Mesela annemde hiç kg vermeye gayret etmedi. Yıllardır ben kendimi bildim bileli kglu. Neden hiç savaşmadi bilmiyorum. Ona miras bir sürü hastalik. Fitiklar, bacak el rahatsizliklari, şeker, tansiyon, astım hepsinin ana kaynağı kilo...
Düzenli gelip yazamıyorum canım etiketten cikarabilirsinPembe Lotus burda devam edicek misin canım ona göre etikete devam edicem.
Cuma bildirimin yokmuş.
@Tenceresiz kaldim anne tartıl yaz cuma bildirimin yok
Aynı annemde öyle iste. En büyük sorun gece uyuyamamak. Sabaha karşı uyuyup öğlenden sonra uyanıyor. Ne gününü verimli geçiriyor ne yemesi düzenli.. gece acikiyor yemek yiyor. Gubduz öğleden sonra kahvaltı yapıyor saçma birseylerBen mide ameliyatı oldum 1 yıl sonra annem oldu. Herşeyi normal çıkıyor yemesi düşük görünürde ama yine kilo aldı. 130 kg dan 80 e düştü yine aldı. Uyku düzeni yok yeme duzeni yok hareket hiç yok. İki emekli evi bekliyorlar.
AynenAynı annemde öyle iste. En büyük sorun gece uyuyamamak. Sabaha karşı uyuyup öğlenden sonra uyanıyor. Ne gününü verimli geçiriyor ne yemesi düzenli.. gece acikiyor yemek yiyor. Gubduz öğleden sonra kahvaltı yapıyor saçma birseyler
Dikkat et canım kolay gelsinArada geldikçe sizlerle sohbet etmeyi isterim
Hamileligimin ilk aylarında ehliyetin yazili sinavina girip kazanmistim direksiyon dersine doktorum izin vermemisti düşük riskimden dolayı
Kurs beni idare etti geçen hafta arayıp eger bu sınavada girmezsem dosyam yanacakmis bu hafta 1 kere gittim 2.yede yarın gideceğim
Sagolsun kardeşim destek olmasaydi gidemezdim inş direksiyon sinavinida kazanirim
Kilo durumu ne haldeyim bilmiyorum onunda randevusu yarın akşam 2hafta oldu gitmeyeli...
O yüzden sivilce çıkıyormuş canım.ben de ergenlikte görmediğim sivilceler çıkıyorKilonun en kötü yanı sağlığa zarar vermesi. Dış görünüş bir sekilde kabulleniliyor ama sağlık elden gidince çok zor. Hep beraber yapalım ne verirsek kâr. Benimde yüzümde kocaman kocaman sivilceler çıktı. Karnım sürekli adet olcakmisim gibi ağrıyor, kist vardı büyüdü mü bilmiyorum. Pco kistleri de var zaten...
Valla bı hastalık olmasına kötü yaa çok üzüldümBu arada günaydın kızlar.sabah Dr gittim.doktor bacağıma bakar bakmaz lenfodem yüzde 90 dedi.seninki kilo değil dedi.mr. İstedi sonuca göre varis çorabı verecek.bir dahaki gidişte daha ayrıntılı soracam beslenme spor hangileri vs diye
Çok geçmiş olsunBu arada günaydın kızlar.sabah Dr gittim.doktor bacağıma bakar bakmaz lenfodem yüzde 90 dedi.seninki kilo değil dedi.mr. İstedi sonuca göre varis çorabı verecek.bir dahaki gidişte daha ayrıntılı soracam beslenme spor hangileri vs diye
Merak ediyorum bu hafta kilonu umarım birden saldırmasın46. Saat dolmak üzere. Garip bir şekilde aç kalabiliyorum. Duruma sadık kalıyorum ama nefsime dur diyemiyorum. Biraz şundan biraz bundan
Bende ondan korkuyorumMerak ediyorum bu hafta kilonu umarım birden saldırmasın
Evet aynen öyle sıvıya başlarsan çok iyi olur sonra sebzeyle devam edersinBende ondan korkuyorum
O yüzden hiç baslamiyorum.
Bide bu kadar uzun süreli açlık sonrası birden katı gıdaya gecemem. Sıvı başlangıç yaparım. Yazık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?