Böyle güzel çiçeklerle aç sayfamızı hep renk gelsin
İşten ayrıldın mi canımSelam bende cumaya kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama başarılı olamıyorum
Yok hayatım arkadas akraba ortaya karışık bir grupBurda mı vardı wp grubu?
90 lar grubunun hiç olmadı diyet grubu wp ta.
Yasak zaten burdaki konuyla grup kurmak
tamamdir baskanİlk mesaj düzenlendi okuyun efenim.
Tartı günümüz Cuma.
Kurallarımız :
Mümkün olan her gün katılımda bulunmak günlük etikete geri dönmek
Her gün yediklerimizi yazmak, ihtiyacımız olan suyu içmek
Az çok demeden yapabildiğimiz hareketleri, kendimize uygun sporları yapmak
Ufak tefek yenen şeylerden asla pişman olmamak. (Pişmanlık bizi daha çok yemeye itiyor)
Ne olursa olsun vazgeçmemek, pes etmemek
Görim sizi hem beni hem kendinizi tutun.
@74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
LenaG
@nisan34
@Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Mthn83
@Aktif Lora
@Efser
ZincirKirma
Amine Busra
Evet cumartesi sondu. O günden beri de kendimi toparlayamadim aşırı yorgun hissediyorum ve sürekli uyumak istiyorumİşten ayrıldın mi canım
Üzüldün büşra ondan da oluyodurEvet cumartesi sondu. O günden beri de kendimi toparlayamadim aşırı yorgun hissediyorum ve sürekli uyumak istiyorum
Selam kızlar ben sporu biraktim sayilir sadece yürüyüş belki oda 2lt su alıştımİlk mesaj düzenlendi okuyun efenim.
Tartı günümüz Cuma.
Kurallarımız :
Mümkün olan her gün katılımda bulunmak günlük etikete geri dönmek
Her gün yediklerimizi yazmak, ihtiyacımız olan suyu içmek
Az çok demeden yapabildiğimiz hareketleri, kendimize uygun sporları yapmak
Ufak tefek yenen şeylerden asla pişman olmamak. (Pişmanlık bizi daha çok yemeye itiyor)
Ne olursa olsun vazgeçmemek, pes etmemek
Görim sizi hem beni hem kendinizi tutun.
@74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
LenaG
@nisan34
@Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Mthn83
@Aktif Lora
@Efser
ZincirKirma
Amine Busra
Bu ara dışarı çıkmak için bahane yarat. Daha iyi hissettirir emin olEvet cumartesi sondu. O günden beri de kendimi toparlayamadim aşırı yorgun hissediyorum ve sürekli uyumak istiyorum
Yarın arkadaş görüşmesi var inşallah iyi gelir. Psikiyatri ilacımda bitti yaZdiramadim birazda ondan sanki. Evi temizlemek lazım hiç içimde yokBu ara dışarı çıkmak için bahane yarat. Daha iyi hissettirir emin ol
Bugün olmaz yarın olur. Rabbim sağlık versinYarın arkadaş görüşmesi var inşallah iyi gelir. Psikiyatri ilacımda bitti yaZdiramadim birazda ondan sanki. Evi temizlemek lazım hiç içimde yok
Teşekkür ederim inşallah. Arkadaşımda diyor elalem senin yerinde olmak ister sende caliscam diyosun diyorBugün olmaz yarın olur. Rabbim sağlık versin
Yavrularınla huzur bul önce seni mutlu edecek şeyler bul
Bonus buradayım.bir şekilde bu işi bitirmem lazım olmuyor.dizlerim ağrıyor artık kıyafet bulamıyorum her gün okula gitmek hazırlanmak zor oluyor.kizim bile kilomun farkında zoruma gidiyor.bu yüzden gebelik de olmuyor regli bir garip polikistik over var.ay ne bir de başarısızlık duygusu en en kötüsü.ben 1 ocakta yavaştan başladım.simdilik. 3 şeye dikkat ediyorum.bengisu022 devam edicek misin? Uğramayarak yapamayız canım girince mutlaka yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?