Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnnnn
Bu sabah eksi 1.75 güne başladım günüm güzelleşti. Yılbaşı gecesi mısır cipsi ve patates kızartması yemiştim çok herhalde ödem yaptılar ki bir gün sıkınca bu kar gitti. Ödem mödem valla ne iyi geliyor eksi görmek.Dur dünkü menümü de yazayım
Sabah yok
Öğle kaşarlı sandviç, çay
Ara 1 avuç yer fıstığı, filtre kahve
Akşam 3 dilim ekmek,2 yumurtadan omlet,5-6 zeytin,domates,1 kaşık ajvar sos,roka,2 parmak kadar beyaz peynir, çay
Su 1.5 litre falan içtim.

Sabahları yalnız olduğumdan pek öyle birşey hazırlamıyorum canım istemiyor Eşimin de 21 kilo fazlası var akşam kahvaltısı yapalım istedik bir süre böyle deneyeceğiz.

Güzel bir gün olsun inşallah hanımlar

tamamdir baskan

Selam kızlar ben sporu biraktim sayilir sadece yürüyüş belki oda 2lt su alıştım

Yeme konusunda çok.basarili sayılmam ama bırakmıyorum tedbiri elden telafi yapiyorum.

Akşam erken yeme ile bu haftayı goturecem bakalim cuma ne olacak . Tatlı yemeğini sağlıklı atistirmalarla yapiyorum kuru üzüm falan.

Yesilcay ve günlük.kahve düzenimi oturttum

Akşam 6 da en geç yiyorum genelde 4 yada 5 gibi son yemeğimi yiyorum

2 öğün besleniyorum çoğu zaman 3 öğün beklendiğinden salata yada yeşillik yiyorum .

Bakalim umarım haftayı güzel bitiririz

Yarın arkadaş görüşmesi var inşallah iyi gelir. Psikiyatri ilacımda bitti yaZdiramadim birazda ondan sanki. Evi temizlemek lazım hiç içimde yok
Bugün olmaz yarın olur. Rabbim sağlık versin
Yavrularınla huzur bul önce seni mutlu edecek şeyler bul

B
bengisu022 devam edicek misin? Uğramayarak yapamayız canım girince mutlaka yaz
Bonus buradayım.bir şekilde bu işi bitirmem lazım olmuyor.dizlerim ağrıyor artık kıyafet bulamıyorum her gün okula gitmek hazırlanmak zor oluyor.kizim bile kilomun farkında zoruma gidiyor.bu yüzden gebelik de olmuyor regli bir garip polikistik over var.ay ne bir de başarısızlık duygusu en en kötüsü.ben 1 ocakta yavaştan başladım.simdilik. 3 şeye dikkat ediyorum.
1 ..akşam en geç ,8 de yeme işi bitiriyor sabah da ,en az 10 u bekliyorm.bu şekilde 14 saatlik oruç oluyor.

2. Suyu 2.5 litre tamamlıyorum

3.ekmegi şekeri azaltıyorm

Yarın kalp damar Dr gidecem bacaklarım için bakalım varis çorabıyla ilgili de konuşacsm.benim büyük ihtimalle lipodem tedavisi neyse uğrasacsgm. Yaza kadar oldu oldu yoksa liposuction da düşünecem.bir de ilk fırsatta bisiklet alacsm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…