Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canlar bildirimleri artık buraya yazıcaz. Yena arkadaşımıza citol devretmiş. artık yena yapio

kilom geçen hafta 74,7 idi. bu hafta 72. sabah 72 çıktım :sm_cool:

mafoldumbenmafoldumben deliricemmmm.yine 100.3.veremiyorum.2 gündür oynamıyor.99.9 da bari takılı kalsaydı.mafoldumben depresyona giricem.hiç bişey yiyesim gelmiyor.moralim çok bozuk kızlar.sempatiksalakcinni kafayı yicem yaa.

geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler arkadaşlar bildirimleri aldım ama saat dahaerken bildirim yapmayan varsa saat 2 ye kadar beklicem ben tartılmıyorum o kadar ilaca baya şişmişimdir şimdi kriz geçirmeyeyim :)

Kilo veren ahali tebriklerR!! kilo bildirimi secil00a yapılacak,dün söyledi,rBildirimler Seçil00a

maşallah hanımlarrrrrrrrrr nazar değmesin size harikasınızzzzzz ay çokkıskandım süper kilolar verilmiş liste için biraz daha beklicem belki listenin bende olduğunu bilmeyen vardır bu arada egzersiz yokmu arkadaşlar

geçen haftanın listesi malesef bende yok arkadaşlar yena atmadı geçmişi taradım ama bulamadım sistemden silinmiş ben elimdekileri yazıyorum geçen haftaki kilolarını bildirmeyenlerde bildirirlerse net sonuçlara ulaşırız arkadaşlar

gcn hft bu hafta
pregant......... 74,7 ......72 ......2,7 kilo
ekincik..........86,7........86,2.....500 gram
ayseher........102..........100.....2 kilo
blackandwhite....?.........66,4.......?
greendreams......?..........95.........?
bade.................?...........87.........?
tombulkelebegim..?.........102,7.....?
meruse..............?............95,5......?
tombisim...........?.............105,2....?
derin............114.............114,8 ......(+800 gramm )
badem.........88,3............87........1,3 kilo
zynpkr..........102,6........100,3......2,3 kilo
yena ...........izinli hatun şuan denizdedirrrrrrr :):)
seçil ......... raporluuuuu :):)

Baslangic kilom 108.2di. Diyet yapali tam 1 hafta oldu.
Siteye kayit oldugum gun 107kg yapiyordum.
3kg verdim bu hafta :teytey:
Baslangiclarda hep boyle olur insallah devami gelir ne diim :Saruboceq::Saruboceq:

Uzulme cnm benim ya :gitme:
Bak 2 rakami gormeye cok azzzzz kaldi, dayan emi.
Seni takip edecem bu hafta bak gor sen, hele bi motive olma sunu goruyorsun dimi klava:
a.s.

Ben mesaj attımdı sana;ama burdan da diyeyim geçen cuma 88.3tüm..Rumuz da BAdem yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…