Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç sana nescafe olmaz mı canımmm kocaman bir fincan hem deeeee:içelim:canım annem yanımda kalmıyor ki memlekete döndü yine (( kendi kendimi tutmalıyım artık :))

oh ellerine saglik pek guzel olmus kahven:içelim: canim sen tek olsanda yaparsin kaldir gozunun onunde haftada 1 tartilalim bundan sonra okisvereliniortak

kizlar cocuklari disariya postalayim sauna shortumu giyim sonra yukardan asaga temolu bir temizlige giriseyim ben ev temiz olmasa rahat edemiyorum.I'll be back.

oh ellerine saglik pek guzel olmus kahven:içelim: canim sen tek olsanda yaparsin kaldir gozunun onunde haftada 1 tartilalim bundan sonra okisvereliniortak

afiyet olsuuuunnnnnn :1hug: tamam canım elimden geldiği kadar haftaya cuma tartılmayı bekleyeceğim ama ben 65.0e kadar düştükten sonra tekrar 66.4 e çıkmamı o 5günde 5 kilo diyetine vücudumun verdiği tepki mi acaba diye düşünmüyor değilim meruseciğim.:uhm:.olabilir mi sence de

. gcn hft bu hafta
pregant......... 74,7 ......72 ......2,7 kilo
ekincik..........86,7........86,2.....500 gram
ayseher........102..........100.....2 kilo
blackandwhite....66,2.........66,4.......+200 gram
greendreams......95..........95.........aynı
tombulkelebegim..?.........102,7.....?
meruse..............?............95,5......?
tombisim...........108,2........105,2......3 kiloo
derin............114.............114,8 ......(+800 gramm )
badem.........88,3............87........1,3 kilo
zynpkr..........102,6........100,3......2,3 kilo
carnivale........116,4.........115,1.......1,3 kilo
yena ...........izinli hatun şuan denizdedirrrrrrr :):)

seçil ......... raporluuuuu :):)

kizlar sizleri özledim valla..misafirlerim varya giremiyorum ,bir hafta doldu bile daha 3 hafta burdalar.bir bilseniz cesit cesit yemekler tatlilar pastalar kekelerrrrrr offf zor dayaniyorum inanin canlarim ,bazen kaciriyorum ama yinede cok dikkatliyim suan 95 ile 95 .5 arasiyim bakalim ....yürüslerim hep kaldi tabii...

mensurecigim bu elma diyetini nasil uyguladin bana biraz bilgi verirmisin canim..?nekadar zamanda nekadar kilo vermistin bide?

Uzulme cnm benim ya :gitme:
Bak 2 rakami gormeye cok azzzzz kaldi, dayan emi.
Seni takip edecem bu hafta bak gor sen, hele bi motive olma sunu goruyorsun dimi klava:
a.s.

cnm dayanıyorum da verememek canımı sıkıyor.yarın veririm inş ya.birsürü yürüdüm.sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir domates ve yeşilçay öğlen de peynirliton balıklı salata yedim.akşam iş yerinde tavuk şinitzel var bi parça ondan bir de salata yicem.23.00 gibi de 1 elma.artık yarın gitsin noolurrr.:Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşım çok haklı, bizim de durdu vermemiz; ama unutma stres de bedenden kilo atmayı durduruyor, tamam mı şekercim,relaks olacağız hep beraber...kaydirigubbakcemile2

doğru söylüyosun da tatlım bari 99.9 da dursaydı.1 haftadır onun hayalini kuruyordum.tamam dedim yarın görürüm.o gün durdu. kardeşim dalga geçiyor.hani dizilerde falan en heyecanlı bölümde reklam girer.beklersin ya.onun gibi diyor.ilk hedefe 400 gr kala durdu.

İyi de arkadaşım sende bi haftada 2 kilodan fazla vermişsin durdu diyorsun, o da bünye yani arada duruyor hepimizin napçan, boşver tam gaz devamkaydirigubbakcemile

haftanınnnnnnn en çıtır hatunuuuuu 1 . tombisimmmmm 3 kilo a.s.
2. pregant 2,7 kilo a.s.
3. zynpkr 2,3 kilo a.s.

ödülleri öğrenelim hanımlar bizide cezbetsinkii bizde tepinelim:):)

seçil ....... raporlu( tartıya çıkmaya korktuğumdan çıkamadımm:):):):) ) klava:
derin +800 klava:
blackondwhite +200 klava:

kilo veren herkesi tbrk ediyorum

tek egzersiz bildirimi ile tombisimi kutluyorum 440 dk ilee tbrkler cnmm hakkını verdinnn erittiğin kiloların :):) a.s.

Son düzenleme:
[[/B]
canim kendim gibi kilolarimda karisik gecen hafta cuma 97 pazar 98dim yani sonuc ne sence 1,5mu 2,5 mu:uhm:
Cumadan cumaya geçerli olduğundan 2,5 alkisalkisalkis
Bir maralca gördüm sanki :jeyyar: Pes etme maralca arkandayız,veremesen de alma Çok üzgünüm çoook
Ohhhh beeaa sonunda Leslie'nin butun videolarini indirdimmm :lepi:
4miles mi yapsam bugun acepp CADIARZU

İstersen başla;ama bence çok zorlama kendini baktın zorlanıyorsun,kes kaydirigubbakcemile5 Ben really big mile yapıyorum zevkle lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…