Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şekerim link konusunda ben sana takıldım, alınmadın umarım

Verdiğin linkler içinde teşekkür ediyorum çok işime yaradılar :lepi:

Yok yyaaw ne alınayım,takıl sen olumunekankayizsmile Bulduğum linki yapıştırıyorum buraya..Sanki burda biri 100 gr verse benden gidiyor :lepi:

Kızlar birşey sorucam hangi baskülü kullanıyorsunuz?

Ben şu yağ, su , kas vs. ölçenlerden almayı düşünüyorum,

iyi olduğunu duyduğunuz ya da bildiğiniz bir marka var mı?

ben bizzat daha fazla geldim onlarda tartılınca nedense :çok üzgünüm: ama çok da hassaslar öneririm yaniyerimseniben

baktım şekerim fiyatıda makul giibi,

ama beni bilenler bilir çok araştırırım bir şey almadan önce ...

benim aklımdakide fakir vendo

ben neden link ekleyemiyorum yaaaaaaaa

vendo??ben de fakir vetroyla bunun arasında kalmıştım bunu seçtim..

bakalım artık hangisi nasipse onu alırız...

senin en son link verdiğin siteden telkin mp3 indiriyorum bakalım işe yarayacak mı :Saruboceq:

indirdiğim şey sadece su sesiymişşşşş

telkinler ücretli cd de :)

Son düzenleme:

benim de epeydir üyesi olduğum bir site ama adını yazmak yasak değilmi?çünkü ben tursariye aynı mp3leri tavsiye etmiştim.site yönetimine sordum yasak dediler.bende msn de yazdım.çok faydalananlarvar.birde işinize yarayacak bir bölüm var.evrene dileğimi
gönderdim.emirdir diye banusuyla geldi.oraya yazmıştım.
pregant bahsettiğim kitaptaki uygulamayla ilgili orda açıklayıcı bilgiler var..

canım onlar özel yapılmış cd.sen su sesi duyuyorsun ama arka planda bilinçaltına mesaj gönderiyor.su sesini bende indirmiştim.çok dinlendirici.ücretsiz yüklenen yeri var.

sadece su sesi değil,alttan bilinçaltını etkiliyor o su sesinin içindeki telkin metni..Forum kısmında ücretsiz inen telknler var..Ben Suçluluk,kendine güven,ego güçlendirici ve kilo vermeyi attım winampa dinliyorum alttan alttan. :lepi:

Yasaksa sileyim hemen bilmiyorumkismile Secret işte dileğini evrene gönder,kapıya teslim vereliniortak sırnaşık şey Ne kitabı o kısmı anlamadım CADIARZU

bana yasak diye mesaj attılar.evet secret gibi orda kişiye özel uygulamalar ve sonuçları var.matrixe hükmedin diye bir kitap.preganta bahsetmiştim.orda bununla ilgili yani içindeki iki nokta tekniğiyle ilgili bir forum var.ben ordan etkilenip kitapı almıştım.bu aralar kuantum fiziğiyle ilgili ne bulursam okuyorum.çok ilginç.........

hmm ama nasıl görücez yazmak yasaksa.merak ettim :sm_confused:

Gunaydin herkeseeeeeeeeeee!!!!

Az once tartildim ve 105.2kg gosterdiiiiiiiiiiiiiiiii :teytey::teytey:
Cokk sevindirik oldummm beaaaaaaa :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…