Şekerim link konusunda ben sana takıldım, alınmadın umarım
Verdiğin linkler içinde teşekkür ediyorum çok işime yaradılar :lepi:
Yok yyaaw ne alınayım,takıl sen olumunekankayizsmile Bulduğum linki yapıştırıyorum buraya..Sanki burda biri 100 gr verse benden gidiyor :lepi:
Kızlar birşey sorucam hangi baskülü kullanıyorsunuz?
Ben şu yağ, su , kas vs. ölçenlerden almayı düşünüyorum,
iyi olduğunu duyduğunuz ya da bildiğiniz bir marka var mı?
Kızlar birşey sorucam hangi baskülü kullanıyorsunuz?
Ben şu yağ, su , kas vs. ölçenlerden almayı düşünüyorum,
iyi olduğunu duyduğunuz ya da bildiğiniz bir marka var mı?
baktım şekerim fiyatıda makul giibi,
ama beni bilenler bilir çok araştırırım bir şey almadan önce ...
benim aklımdakide fakir vendo
ben neden link ekleyemiyorum yaaaaaaaa
bilenlerden kasıt ben gibi kaydirigubbakcemile3
baktım şekerim fiyatıda makul giibi,
ama beni bilenler bilir çok araştırırım bir şey almadan önce ...
benim aklımdakide fakir vendo
ben neden link ekleyemiyorum yaaaaaaaa
vendo??ben de fakir vetroyla bunun arasında kalmıştım bunu seçtim..
vendo??ben de fakir vetroyla bunun arasında kalmıştım bunu seçtim..
Sürekli link paylaşır oldum;ama kendim araştırdığım ve bulduğum şeyleri siz de görün bilin istiyorum kaydirigubbakcemile Telkin yoluyla da zayıflama bu iştah patlamasını engelleme,kendine inanma vb vs konularla ilgili bir şeyler araken buldum..sempatiksalakcinni Etkilidir,değildir bilemem;ama denemekten ne zarar gelir ki gelmez değil mi?? aklinialirimsmile siteyi bir inceleyin derim,buyrunn HayatimDegisti.Com
bakalım artık hangisi nasipse onu alırız...
senin en son link verdiğin siteden telkin mp3 indiriyorum bakalım işe yarayacak mı :Saruboceq:
indirdiğim şey sadece su sesiymişşşşş
telkinler ücretli cd de :)
sadece su sesi değil,alttan bilinçaltını etkiliyor o su sesinin içindeki telkin metni..Forum kısmında ücretsiz inen telknler var..Ben Suçluluk,kendine güven,ego güçlendirici ve kilo vermeyi attım winampa dinliyorum alttan alttan. :lepi:bakalım artık hangisi nasipse onu alırız...
senin en son link verdiğin siteden telkin mp3 indiriyorum bakalım işe yarayacak mı :Saruboceq:
indirdiğim şey sadece su sesiymişşşşş
telkinler ücretli cd de :)
Yasaksa sileyim hemen bilmiyorumkismile Secret işte dileğini evrene gönder,kapıya teslim vereliniortak sırnaşık şey Ne kitabı o kısmı anlamadım CADIARZUbenim de epeydir üyesi olduğum bir site ama adını yazmak yasak değilmi?çünkü ben tursariye aynı mp3leri tavsiye etmiştim.site yönetimine sordum yasak dediler.bende msn de yazdım.çok faydalananlarvar.birde işinize yarayacak bir bölüm var.evrene dileğimi
gönderdim.emirdir diye banusuyla geldi.oraya yazmıştım.
pregant bahsettiğim kitaptaki uygulamayla ilgili orda açıklayıcı bilgiler var..
sadece su sesi değil,alttan bilinçaltını etkiliyor o su sesinin içindeki telkin metni..Forum kısmında ücretsiz inen telknler var..Ben Suçluluk,kendine güven,ego güçlendirici ve kilo vermeyi attım winampa dinliyorum alttan alttan. :lepi:
Yasaksa sileyim hemen bilmiyorumkismile Secret işte dileğini evrene gönder,kapıya teslim vereliniortak sırnaşık şey Ne kitabı o kısmı anlamadım CADIARZU
benim de epeydir üyesi olduğum bir site ama adını yazmak yasak değilmi?çünkü ben tursariye aynı mp3leri tavsiye etmiştim.site yönetimine sordum yasak dediler.bende msn de yazdım.çok faydalananlarvar.birde işinize yarayacak bir bölüm var.evrene dileğimi
gönderdim.emirdir diye banusuyla geldi.oraya yazmıştım.
pregant bahsettiğim kitaptaki uygulamayla ilgili orda açıklayıcı bilgiler var..
hmm ama nasıl görücez yazmak yasaksa.merak ettim :sm_confused:
opuyorumnanaktanÖzelden atiyiiim mesaj hemen opuyorumnanaktan
at evlat. zeyneple aynı siteden bahsediyorsunuz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?