Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benim, hoşgeldin..Sen gelmişsin ama ben yoktum....opuyorumnanaktan

Muhteşem vücüdüme bikinimi çekip ege sularında çimmeyle ve yemekle meşguldüm...:roflol:

( Bikini kısmı sadece hayal..naniknanik )

LÜtfen daha sık uğra....Prensesi ısırarak öpüyorum..:))

yena naaparsın be yav:))) burdaymışsın... ösledim seniii... olumunekankayizsmile

İyiyim canım,sürekli yiyorum izindeyim diye..

Sen nasılsın..?? tezin içi sevindim,birde konusunu merak ettim..

Bir ara bende bazı öğrenci arkadaşlara tez yazıyordum bilgisayarı olmayanlara.. :))

İyiyim canım,sürekli yiyorum izindeyim diye..

Sen nasılsın..?? tezin içi sevindim,birde konusun merak ettim..

Bir ara bende bazı öğrenci arkadaşlara tez yazıyordum bilgisayarı olmayanlara.. :))

yok sen abartmadan yiyosundur he miiii :)))) ben iyiyim canım hayatımda çooookk iyi şeyler olduğundan değil acaip motive olduğumdan her konuda:)) maşallah savaşçı gibiyim bu aralar:))) tezimin konusu michel foucault... işte şusu busu ... canını sıkmayım ıvır zıvırla ama ben hayranım adama o ayyyrıııı zaten çalışma nesneni sevmeden yürümez bu iş... tatil iyi gidiyordur umarım ama bi an önce dön de hiç çıkma netten ösleddiiimmm yaff ben sizleri... buraya ilk geldiğimde -yirmi mayıs civarı falan- olanların çoğu ya az uğruyo ya uğramıyooo mirak ediyorum yaf:))) bilgisayarı olmayanlara yardım etmen de büyük iyilik canım Allah gönlüne göre versin tez mez zor iş zira...

olumunekankayizsmile

Senin savaşçı ruhuna kocaman maaşallah diyorum...ve niye bukadar geç kalmış üzülüyorum...
Ama zararın neresinden dönersen kardır diimi..

Herşey gönlünce olsun akademisyen kardeş..:))

Evet diğer arkadaşlar yoklar bir şekilde uğramıyorlar...Kışın yine herkes dökülür heralde...

Bu arada yarın dönüyoruz..Çok çabuk geçiyor güzel ve sınırsız yemekli günler...:roflol: :kedi:

canım sürekli kk bakımda diye bi sayfa açılıyor hazır açılabilmişken yazıyorum:)) aslında her elde ettiğimi savaşarak elde ettim ben amma velakin kilo bi türlü konularım arasına giremedi belki bi sağlık problemiyle beraber seyrettiği için kilo problemini hep doktorların çözeceği bişi olarak gördüm uyanınca da kilolarımı da savaş listesinde dahil ettim:))) neyse ki 28 yaşında da olsa uyanabildim yoksa şimdiye 140lardaydım Allah korudu:)) yarın dönmene sevindim dön ve başla rejimine sizlerin desteğine ihtiyacımız ar

Zayıflayınca sağlık probleminin düzeleceğini söyledi diimi doktorlar...

İyiki üye oldunda seni tanıdık canım..Öylesine kendinden emin konuşuyorsunki zayıflama konusunda..İnsanın peeh ben neden yapamıyayımki diyesi geliyor...

Ayrıca 28 yaş avantajını iyi kullan..30 undan sonra dahada zorlaşıyor kilo vermek...

Haa unutmadan sen bahsettiğin sizin oraların etinden yedinmi.? Merak ettim..:))))

muckssss

evet canım düzeleceğini söylediler. ben de umutluyum açıkçası umutlu olmak zorundayım:)))) eminlik de benim bilinçli olarak yarattığım bir hava yani iş emin olsam mıdan emin olmaya doğru değişti baktım emin olunca umutlu olunca her şey yolunda gidiyor... kilo vermeyi savaş gibi algılayınca değişiyor her şey... şüpheye düşmek kendimden şüpheye düşmek olurdu yoksa... hayatın her alanında böyle eğer savaş alanına çektiysem kiloları er geç vereceğim hayırsıyıla ve Allah'ın izniyle... beni tanımana sevindiğini söylemen çoookk mutlu etti beni kaydirigubbakcemile5 ben de aynen böyle hissediyorum emin ol bunu bi savaş haline getirmem ancak sizlerle mümkün oldu o yüzden daima müteşekkirim ben ya sizlere karşı... uyanışın müsebbibi bi yandan da sizlersiniz yani... olumunekankayizsmile 30 yaşa gelince ben de böle düşünüyorum hatta bi arkadaşımın ablası otuz beş yaşında şeker hastası olduğunu öğrenmiş bugün acaip üzüldümmm yani ben bunları yaşamayı istemiyorum kimse de yaşamasın o da iyileşir inşallah :2:

ete gelince ondan sonra bir daha yemedim canım tutuyorum ben kendimi naapiim gidemiyorum oralara henüz bir de şu yüzün altını görsem hayırlısıyla bak kendimi nasıl tatile çıkarıyorum, gelsin etler gitsin etler... mmmmmmmm
:CüvCüv:

canım ben çıkıyorum dört buçukta kahvaltıya kalkıcam hadi beş yapayım bu günlük) iki saat uyuyum bari öptüümmmmmmm kocamaaaaaannn:))))))))

günaydın kızlar

uyluk kemiğimi kondisyon bisikletimin selesine vurmuşum ceviz kadar bir şişlik ve morluk var ve yaklaşık 3 gündür oturamıyorum psikolojim bozuldu dün duşta ağladım sağlık en önemlisi.

dün yine yedim insan yerinden kalkamayınca yemeğe saldırıyor. beni izinli sayın bu hafta iyileşince devam edeceğim.

kilo verenleri tebrik ediyorum.

Cokk gecmis olsun cnm ya, dogru karar almissin: once saglik!!
Insallah cabucak iyilesirsin ki, aramiza tekrar donersin a.s.

cnm çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.:1hug:

canımmmmm çok geçmiş olsun tatlım doktora git canım bir an önce rejimi falan düşünme iyileşce daha bi motive olarak başlarsın inşallah... Allah şifa versin baharımmm sefiyom ben seni dikkat et kendine kıs nazar mı değdi fıstıkım benüm:))):1hug:

Mutlu haftasonları hepimize...

Bahar çok geçmiş olsun..buz ağrısını alırmıki biraz,yada en iyisi doktora görünmen...

herkese slmlar hanımlar yenacığım hoşgeldin tatlımmmmm
ağzımı açamıyorum malum dişimi çektiler 5 gün oldu ama fena iltihap olmuş ilaçlar beni çok kötü yaptı bu diş yüzünden yakında hapçı olucam (

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum a.s.

Carnivale zeynommm bende seni çok seviyom yafrum aklinialirimsmile

Popomdaki şişlik yetmezmiş gibi birde üstüne regl oldum şimdi sürekli ağrı kesici alıyorum ama inanın oturamamak kadar kötü birşey yok :gitme: neyse buna da şükür Allah kötü hastalıklardan korusun :Saruboceq:

Dikkat edin kızlar kendinize ben boyumun ölçüsünü aldım vucudunuzu ısıtmadan spora başlamayın ve abartmayın sakin sakin sempatiksalakcinni 2 ay görmedim diye nasıl saldırdıysam bisiklete kaydirigubbakcemile3 ama anlamadığım o kadar kaba etin arasında gidip kemiği nasıl denk getirebildiysem :roflol: kendime kocaman bir tebrik koyuyorum alkisalkisalkis ve hepiinizi çok seviyorum :1hug:

slm kizlar
yarin karpuz detoks yapmak isteyen varmi bana eslik yani tek zor gibi ama yarin kesin ins basliyacam baktim yapamiyorum bozarim
sabah ögle aksam 1 kilo karpuz her ögünden önce 2 fincan birki caylari arada ceviz incir findik badem az olma kosuluyla ama
ve yatmadan kücük fincan saf zeytin yag ve limon icilecekmis ama isteyen öle daha etkili oluyomus nasil icecem onu bilmiyorum belki son gün icerim isteyen sabahlari lagmanda yapacakmis oda cok faydaliymis kendim hic yapmadim lagman ama esime bir hafta boyunca beden temizliginde her sabah yaptiydik bir hafta iki litre vuvud isisinda sirkeli su koymusdum ona:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

slm arkadaşlar diyetiniz nasıl bir diyet ben karbonhidrat diyeti yapıyorum tam aç kalamayanlara qöre bir diyet 89.9 la başladım 4 haftada 82.4 e indim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…