YENA'm ben geldimmmm :))) bakayım dedim ne yapar ne edersiniz. eski yeni kim var kim yok herkese merhaba...
başta YENA'yı yazdım ama o ısrarla gel diyor bana onun için :)))
nasılsınız hanımlar?? nasıl gidiyor hayatınız??
yena naaparsın be yav:))) burdaymışsın... ösledim seniii... olumunekankayizsmile
İyiyim canım,sürekli yiyorum izindeyim diye..
Sen nasılsın..?? tezin içi sevindim,birde konusun merak ettim..
Bir ara bende bazı öğrenci arkadaşlara tez yazıyordum bilgisayarı olmayanlara.. :))
yok sen abartmadan yiyosundur he miiii :)))) ben iyiyim canım hayatımda çooookk iyi şeyler olduğundan değil acaip motive olduğumdan her konuda:)) maşallah savaşçı gibiyim bu aralar:))) tezimin konusu michel foucault... işte şusu busu ... canını sıkmayım ıvır zıvırla ama ben hayranım adama o ayyyrıııı zaten çalışma nesneni sevmeden yürümez bu iş... tatil iyi gidiyordur umarım ama bi an önce dön de hiç çıkma netten ösleddiiimmm yaff ben sizleri... buraya ilk geldiğimde -yirmi mayıs civarı falan- olanların çoğu ya az uğruyo ya uğramıyooo mirak ediyorum yaf:))) bilgisayarı olmayanlara yardım etmen de büyük iyilik canım Allah gönlüne göre versin tez mez zor iş zira...
olumunekankayizsmile
Senin savaşçı ruhuna kocaman maaşallah diyorum...ve niye bukadar geç kalmış üzülüyorum...
Ama zararın neresinden dönersen kardır diimi..
Herşey gönlünce olsun akademisyen kardeş..:))
Evet diğer arkadaşlar yoklar bir şekilde uğramıyorlar...Kışın yine herkes dökülür heralde...
Bu arada yarın dönüyoruz..Çok çabuk geçiyor güzel ve sınırsız yemekli günler...:roflol: :kedi:
canım sürekli kk bakımda diye bi sayfa açılıyor hazır açılabilmişken yazıyorum:)) aslında her elde ettiğimi savaşarak elde ettim ben amma velakin kilo bi türlü konularım arasına giremedi belki bi sağlık problemiyle beraber seyrettiği için kilo problemini hep doktorların çözeceği bişi olarak gördüm uyanınca da kilolarımı da savaş listesinde dahil ettim:))) neyse ki 28 yaşında da olsa uyanabildim yoksa şimdiye 140lardaydım Allah korudu:)) yarın dönmene sevindim dön ve başla rejimine sizlerin desteğine ihtiyacımız ar
Zayıflayınca sağlık probleminin düzeleceğini söyledi diimi doktorlar...
İyiki üye oldunda seni tanıdık canım..Öylesine kendinden emin konuşuyorsunki zayıflama konusunda..İnsanın peeh ben neden yapamıyayımki diyesi geliyor...
Ayrıca 28 yaş avantajını iyi kullan..30 undan sonra dahada zorlaşıyor kilo vermek...
Haa unutmadan sen bahsettiğin sizin oraların etinden yedinmi.? Merak ettim..:))))
muckssss
günaydın kızlar
uyluk kemiğimi kondisyon bisikletimin selesine vurmuşum ceviz kadar bir şişlik ve morluk var ve yaklaşık 3 gündür oturamıyorum psikolojim bozuldu dün duşta ağladım sağlık en önemlisi.
dün yine yedim insan yerinden kalkamayınca yemeğe saldırıyor. beni izinli sayın bu hafta iyileşince devam edeceğim.
kilo verenleri tebrik ediyorum.
cnm çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.:1hug:günaydın kızlar
uyluk kemiğimi kondisyon bisikletimin selesine vurmuşum ceviz kadar bir şişlik ve morluk var ve yaklaşık 3 gündür oturamıyorum psikolojim bozuldu dün duşta ağladım sağlık en önemlisi.
dün yine yedim insan yerinden kalkamayınca yemeğe saldırıyor. beni izinli sayın bu hafta iyileşince devam edeceğim.
günaydın kızlar
herkese slmlar hanımlar yenacığım hoşgeldin tatlımmmmm
ağzımı açamıyorum malum dişimi çektiler 5 gün oldu ama fena iltihap olmuş ilaçlar beni çok kötü yaptı bu diş yüzünden yakında hapçı olucam(
canımmmmm çok geçmiş olsun tatlım doktora git canım bir an önce rejimi falan düşünme iyileşce daha bi motive olarak başlarsın inşallah... Allah şifa versin baharımmm sefiyom ben seni dikkat et kendine kıs nazar mı değdi fıstıkım benüm:))):1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?