herkese slmlar hanımlar yenacığım hoşgeldin tatlımmmmm
ağzımı açamıyorum malum dişimi çektiler 5 gün oldu ama fena iltihap olmuş ilaçlar beni çok kötü yaptı bu diş yüzünden yakında hapçı olucam(
herkese slmlar hanımlar yenacığım hoşgeldin tatlımmmmm
ağzımı açamıyorum malum dişimi çektiler 5 gün oldu ama fena iltihap olmuş ilaçlar beni çok kötü yaptı bu diş yüzünden yakında hapçı olucam(
slm arkadaşlar diyetiniz nasıl bir diyet ben karbonhidrat diyeti yapıyorum tam aç kalamayanlara qöre bir diyet 89.9 la başladım 4 haftada 82.4 e indim
Masallah
Ben kafaya gore yapiyorum, belirli bi liste olursa zor dayaniyorum
Aynen bende senin gibiyim , belirli bir liste yaptığım zaman uymam zor oluyor...
Kendimi kısıtlanmış gibi hissedip bırakıveriyorum diyeti....
Başladığımdan beri tartılmadım ve çok merak ediyorum acaba verdim mi diye....
İnşallah vermişimdir:Saruboceq:
OoooOOOoooo Helal ya sana kaydirigubbakcemile5, ben 2 gunde 1 tartiliyorum :kedi:
Kac gun oldu diyete baslayali cnm?
cokacimcoook
KAHVALTI geleneksel 1 haşlanmış yumurta,domates salatalık biber,4 zeytin, yarım kk peynir,bir dilim çavdarlı ekmek
ÜÇ SAAT sonra bir dondurma 90 kalori olan bir dondurma
ÖĞLE 100 gr ton balıklı salata
İKİ SAAT sonra karbbbuuuuzzzzzzzzzzz
İKİ SAAT sonra bir türk kahvesi,bir ince dilim kek,bir elma -bu akşam yemeğim oldu-
kaydirigubbakcemile2 öğlen yarım saat koşu bandında yürüdüm,ardından müzik açıp oynadım yarım saat,Lesli'nin tekme ve diz çekme hareketlerini yaptım sonra 75er kez..
Şimdi de Leslie 4 really big mile yürüdüm..Günlük 2 saat sporumu yaptım sempatiksalakcinni
Harikasın bademcim :lepi:cokacimcoook
KAHVALTI geleneksel 1 haşlanmış yumurta,domates salatalık biber,4 zeytin, yarım kk peynir,bir dilim çavdarlı ekmek
ÜÇ SAAT sonra bir dondurma 90 kalori olan bir dondurma
ÖĞLE 100 gr ton balıklı salata
İKİ SAAT sonra karbbbuuuuzzzzzzzzzzz
İKİ SAAT sonra bir türk kahvesi,bir ince dilim kek,bir elma -bu akşam yemeğim oldu-
kaydirigubbakcemile2 öğlen yarım saat koşu bandında yürüdüm,ardından müzik açıp oynadım yarım saat,Lesli'nin tekme ve diz çekme hareketlerini yaptım sonra 75er kez..
Şimdi de Leslie 4 really big mile yürüdüm..Günlük 2 saat sporumu yaptım sempatiksalakcinni
1 hafta oldu hihoyyyt
Gerçi tartılmamamın sebebi evde hala tartımın olmaması....
İş yerinde var orda da tartılmak istemiyorum öyle savuşturuyorum sırnaşık şey
Ama yakında alıcam o zaman ne yaparım bilmiyorum
Ufff aferin valla Badem :lepi:
Ben olsam caktirmadan tartilirdim aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Insallah baya vermissindir cnm benim yerimseniben
Harikasın bademcim :lepi:
İnşallah inşallah böyle devam ederim guclubacismile Çok sağol canım HEPİMİZ HARİKAYIZ bayanssulusmile olumunekankayizsmile
Senin de belirttiğin gibi walk walk walk..Let's go!!Şimdi de maden suyuma limon sıktım içiyorum :içelim: Oh oh Gitsin kilolaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
İnşallah be güzelim hep beraber veririz şu kiloları :Saruboceq:
Pazartesi belki gider tartılırım ya da çarşamba Blackandwhite beni kesin tartılmaya götürür
:mymeka:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?