Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Link canavarı bademcim....

Hepsine baktım ve iraden süper tebrik ediyorum...

Konuyu çözdük yaa sporu bırakmam ...

Tekrar başlayınca geçerr anladım

Vallaha link canavarı oldum sempatiksalakcinni
Evet spor ilginçtir insanın açlığını yatıştırıyor,hareket ve dinçlik veriyor..Bittecrübe sabittir :lepi:

bence yanlış zamana denk gelmiştir o dönem dene derim ben.sırf zayıflama için değil.birçok şeye faydası var.sivilceye bile kullanıyorumhihoyyytyanlız bu linki ben tamamını göremiyorum bademim yaa:sinifsinif:

Peki kızlar sizlerde kilo almanıza neden olan herhangi bir sağlık problemi var mı?
Çok şükür öyle bir hastalığım yok,içimde bir fil olduğunda şüpheleniyordum bi zamanlar ama :roflol:
Bir daha göndereyim CADIARZU

96 kiloydum buraya ilk yazdıgmda şimdi 90.1 olmuşum :)

Tebrikler ZzZzeynep de ben seni hiç görmedim ne zaman geldin ne zaman verdin naniknanik

Geçmiş olsun a.s.,senin ne hastalığın var lunaazul??CADIARZU

sağol canım..

Hipotiroidi ve insülin direnci varmış....

Tiroit için olan haplarımı içmeye başlayınca biraz kilo verdim diyet yapmadan...

Ama insülin direnci için olan haplarımı içmeyi hep unutuyorum....

Aslında onlarıda düzenli içsem kilo verdiren haplarmış ama ben hep unutuyorum.

Bunu anlatmak isteyişimin nedeni, eğer sizlerdede bir sorun varsa tedavi olmadan kilo vermenin zor olacağını düşündüğüm içindi....

Umarım kimsenin rahatsızlığı yokturda rahat rahat verir kilolarını

Benim ablamda da var insülin direnci,kendisi 86 doğumlu ve 113 kilo mafoldumben Ablamın şeker hastası olduğunu duyan akrabamızın yorumu da şu oldu " şeker hastası olduğuna göre zayıflatanından bari olsaydı" sempatiksalakcinni ne desem bilemedim tabi cevap olarak kaydirigubbakcemile3 Neden unutuyorsun yavruum,senin şekerini kontrol etmeden kilo vermen mümkün olmaz ki elbet.. Kilo vermeni sağlayacaksa unutulur mu hiç o ilaçlar aklinialirimsmile

Geçmiş olsun canım yaaa....

Peki ablan diyet yapıyormu, ilaçlarının faydası oldumu kilo vermesine ?

Yada daha doğrusu ilaçlara başladıktan sonra kilo verdimi?

İlaçlar konusunda çok unutkan bir insanım...

Tiroit hapları aç içildiği için ilk iş onu içiyorum unutmuyorum ama öbürlerini unutuyorum

Yatağıma öyle bir huzrla ve hafiflikle gireceğim ki Spor yapmanın getirileri işte kaydirigubbakcemile2 Herkese önerim spor,spor,spor !! :lepi: Şimdi ben gider,yarın yine bomba gibi karşınızda oliciiimmmmmmmİYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!!

Sağolasın..Ablamın diyet yaptığı söylenemz ve hiç de spor yapmıyor..Değil spor yapmak hareket edesi bile gelmiyo vücudu ağır geliyor artık sanırım hareket etmedikçe de daha beter dumur oluyor :sinifsinif: İlaçları da tam düzenli kullanmıyor;ama 6 ayda 7 kilo vermiş bunlara rağmen :lepi:

Evet o ilacın böyle bir etkisi var, kilo verdiriyor...

Keşke sana taklısada birazda bu şekilde de kilo verse

çünkü yaşı geç ve kilosu da fazla...

Çok geçmiş olsun ve ablana da selamımı söyle

gecmiş olsun canım Rabbim şifalar versin.

slm günaydın arkadaşlar olmaz kesinlikle olmaz kafadan yapılan bilnçsiz diyetler kısa bir süre sonra ters tepki yapar çok daha hızlı çok daha saqlıklı ve hiçbirşekilde zorlanmadan en qüzel yanıda hiç aç kalmadan dilediqiniz kadar hemde dilediqiniz saatte gecede dahil yemek yiyerek kontrollü kilo vermek varken neden bu şekilde kendinizi zorluyorsunuzki..herkes bana şu anki boyunu ve kilosunu yazsın 15 gün dediklerimi yapın kilo veremezseniz karışmıcam size söz veriyorum gözlerinize ve vücudunuza inanamıcaklsınız haydi kızlar elele verelim ve bu kilolardan en kısa zamanda kurtulalım bizim topiqin başkanı bu diyetle 4 ayda 26 kilo vermiş hemde asla aç kalmadan sayısız arkadaşımızla bu yolda ilerliyoruz ve hızla ERİYORUZ kızlarrr...

İnşallah be güzelim hep beraber veririz şu kiloları :Saruboceq:

Pazartesi belki gider tartılırım ya da çarşamba Blackandwhite beni kesin tartılmaya götürür
:mymeka:kaydirigubbakcemile3

kesin tabii şüphen mi vardı canımmm alkisalkisalkis bu defa ben tartılmam ama kilo aldığımı görmek istemiyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…