Link canavarı bademcim....
Hepsine baktım ve iraden süper tebrik ediyorum...
Konuyu çözdük yaa sporu bırakmam ...
Tekrar başlayınca geçerr anladım
Kizlar ben kactim!
Herkese ii gecelerrrr, tatli ruyalarrrrr!! Ruyanizda beni gorun emi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ne demek vazifeemm.. olumunekankayizsmile Elma sirkesini diğer diyet deneyimimde denemiştim 2-3 gün sonra kendimi durduramamıştım iştahımı açıyor diye bu defa içmedim..Zaten evde de elma sirkesi kalmamış alıp almama konusunda emin değilim ama kafamçokkarıştı
Çok şükür öyle bir hastalığım yok,içimde bir fil olduğunda şüpheleniyordum bi zamanlar ama :roflol:Peki kızlar sizlerde kilo almanıza neden olan herhangi bir sağlık problemi var mı?
Bir daha göndereyim CADIARZUbence yanlış zamana denk gelmiştir o dönem dene derim ben.sırf zayıflama için değil.birçok şeye faydası var.sivilceye bile kullanıyorumhihoyyytyanlız bu linki ben tamamını göremiyorum bademim yaa:sinifsinif:
96 kiloydum buraya ilk yazdıgmda şimdi 90.1 olmuşum :)
Tebrikler zeynepcim , umarım devamı gelir zemuszemus
Bende bazı sağlık sorunları var onlarda kilolu olmamda etken ama
hiç bir zamanda çöp gibi biride olmadım
Geçmiş olsun a.s.,senin ne hastalığın var lunaazul??CADIARZU
sağol canım..
Hipotiroidi ve insülin direnci varmış....
Tiroit için olan haplarımı içmeye başlayınca biraz kilo verdim diyet yapmadan...
Ama insülin direnci için olan haplarımı içmeyi hep unutuyorum....
Aslında onlarıda düzenli içsem kilo verdiren haplarmış ama ben hep unutuyorum.
Bunu anlatmak isteyişimin nedeni, eğer sizlerdede bir sorun varsa tedavi olmadan kilo vermenin zor olacağını düşündüğüm içindi....
Umarım kimsenin rahatsızlığı yokturda rahat rahat verir kilolarını
Benim ablamda da var insülin direnci,kendisi 86 doğumlu ve 113 kilo mafoldumben Ablamın şeker hastası olduğunu duyan akrabamızın yorumu da şu oldu " şeker hastası olduğuna göre zayıflatanından bari olsaydı" sempatiksalakcinni ne desem bilemedim tabi cevap olarak kaydirigubbakcemile3 Neden unutuyorsun yavruum,senin şekerini kontrol etmeden kilo vermen mümkün olmaz ki elbet.. Kilo vermeni sağlayacaksa unutulur mu hiç o ilaçlar aklinialirimsmile
Yatağıma öyle bir huzrla ve hafiflikle gireceğim kiSpor yapmanın getirileri işte kaydirigubbakcemile2 Herkese önerim spor,spor,spor !! :lepi: Şimdi ben gider,yarın yine bomba gibi karşınızda oliciiimmmmmmmİYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!!
Geçmiş olsun canım yaaa....
Peki ablan diyet yapıyormu, ilaçlarının faydası oldumu kilo vermesine ?
Yada daha doğrusu ilaçlara başladıktan sonra kilo verdimi?
İlaçlar konusunda çok unutkan bir insanım...
Tiroit hapları aç içildiği için ilk iş onu içiyorum unutmuyorum ama öbürlerini unutuyorum
Sağolasın..Ablamın diyet yaptığı söylenemz ve hiç de spor yapmıyor..Değil spor yapmak hareket edesi bile gelmiyo vücudu ağır geliyor artık sanırım hareket etmedikçe de daha beter dumur oluyor :sinifsinif: İlaçları da tam düzenli kullanmıyor;ama 6 ayda 7 kilo vermiş bunlara rağmen :lepi:
Benim ablamda da var insülin direnci,kendisi 86 doğumlu ve 113 kilo mafoldumben Ablamın şeker hastası olduğunu duyan akrabamızın yorumu da şu oldu " şeker hastası olduğuna göre zayıflatanından bari olsaydı" sempatiksalakcinni ne desem bilemedim tabi cevap olarak kaydirigubbakcemile3 Neden unutuyorsun yavruum,senin şekerini kontrol etmeden kilo vermen mümkün olmaz ki elbet.. Kilo vermeni sağlayacaksa unutulur mu hiç o ilaçlar aklinialirimsmile
İnşallah be güzelim hep beraber veririz şu kiloları :Saruboceq:
Pazartesi belki gider tartılırım ya da çarşamba Blackandwhite beni kesin tartılmaya götürür
:mymeka:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?