Çok sağol canım,ilk 6 kiloyu ilk iki haftada vermiştim..
büyük başarı canım..bukadar hızla kilo verdikten sonra vücut bir yerde durur ve direnmeye başlar bu senin canını fazlası ile sıkar ama direnirsen kazanan sen olursun..benim vücudum da sürekli direniyor da sabır sabır diyerek diyete ve spora devam etmeye çalışıyorum..
Helal Bademmmmm!! hihoyyyt
Puhhhhhh masallah:dance:
büyük başarı canım..bukadar hızla kilo verdikten sonra vücut bir yerde durur ve direnmeye başlar bu senin canını fazlası ile sıkar ama direnirsen kazanan sen olursun..benim vücudum da sürekli direniyor da sabır sabır diyerek diyete ve spora devam etmeye çalışıyorum..
Yok yok sıksa da dirense de bu defa son diyet girşimim olacak inş..boshayallersmile Bu diyetten sonralmaz: kilo almak yok..doğum müstesna :CüvCüv:sırnaşık şey
aah canım ahhhh bizim için bir de doğum var daha yaaa :)) illa ki alacağız ileride ne yazık ki :CüvCüv:
allah sağlıklı hayırlı birer bebek versin bize de kilo vermesini hallederik inş bir şekilde yerimseniben Senin yaş kaç??
Çizelgen neden yok?? CADIARZU84 lüyüm canımmm
Çizelgen neden yok?? CADIARZU
yapmayı bilmediğim için :kedi:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Burda anlatıldığı gibi yapacaksın yavruum..Yine yapamazsan hedef kilonu,şimdiki kilonu,başlangıç kilonu ve bıyunu söyle yapayım ben yerimseniben
canım ya işlemleri anlatmış linkte ama ticketfactory.com a girdiğimde aynı şeyler çıkmıyor :çok üzgünüm:
olumunekankayizsmile
badem cim çizelge yazılımınız istenilen formatta değildir diyor kopyalayıp profilimde istedikleri yere yapıştırdığımda !!
sanırım oldu canımm zemuszemus
yardımların için çook teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda değiştirmem gerekir de onu da yaparız opuyorumnanaktan
yardımların için çook teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda değiştirmem gerekir de onu da yaparız opuyorumnanaktan
:1shok: neeeyyyy 66 mı kafamçokkarıştı
66 kilomusun delikafadulden 55 kilomu olacaksın :1shok: boyun kaç ki fisfisfis
66 kiloyu rüyamda görsem inanmam 55 kiloyu rüyamda dahi göremem ben kaydirigubbakcemile3 sırf kemikten ibaret olurum herhalde :1shok: ben zorlamıyorum 80 olsam bile yeter bana :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?