Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ablan için çok üzüldüm inşallah ilaçlar sayesinde ve senin teşvikin de olursa diyet konusuna yönelebilir bence bademcim..6 ayda 7 kilo vermesi de çok güzel.ama sen teşvik edersen daha hızlı kilo verir ve verdikçe kendi istekli hale gelir..bence sen biraz onun aklına girmeye çalış canım..sen başlamasını sağla gerisi ondan gelecektir eminim ben..yaşı da çok genç daha kendine güveni gelir güzelim..onu da kk ya üye yap mesela bizlerle yazışsın..sen yapamazsan biz motive ederiz

boyum 166 kilom da 66 canımm..önerilerini bekliyorum

[/B]
gecmiş olsun canım Rabbim şifalar versin.

Çok sağolun..Bana takılsa o benden çok daha hzılı kilo verir..Bizim istediğimiz 60-70 olsun değil..90 olsa bile yetecek bize ama :1no2:/

Yani kilo almadığı gibi bir de 7 kilo vermiş o hareketsizliğe rağmen..Ben diyete başlamadan diyordu tek başıma diyet yapamam siz de başlayın hep beraber yapalım,ben maşallah gayet diyetteyim annem de dikkat ediyor;ama ablamm ttııkk yok yasakkelime İnternetinde bir sorun var onun şimdi ama önümüzdeki hafta içi üye edem ben onu yerimseniben BUARADA GÜNAYDINLARR!! opuyorumnanaktan

Erginsenacım günaydınn!!İyi niyetini anlıyorum sen kilo vermişsin istiyorsun ki biz de verelim çok sağol;ama şahse benm yaptığım diyet bence hiç de sağlıksız değil..3 ana 3 ara öğün ne etimden ne sütümden ne sebzemden ne ekmeğimden kesiyorum..Yemediğim hiçbir şey yok :umursamaz: Canım o gün ne istediyse miktarını azaltarak yiyorum,bazen sadece bir kaşık oluyor bu miktar;ama kaydirigubbakcemile3 Bence sağlıksız olan her saatte istediğini ye,istediğin kadar ye ve kilo ver buna da sağlıklı de lmaz: Tamam kilo durmalarında,aşırı kilolularda falan neyse kilo verdirmesi içn güzel bir yöntem olabilir;ama uzun vadede bence çok zor bir diyet bahsettiğin..En çok bir hafta denenebilir..Spor ve uygulayabileceğin 3 ana 3 ara öğünlü bir diyet ömür boyu uygulayabileceğin çok daha sağlıklı ve kolay bir yöntem bence opuyorumnanaktan

boyum 166 kilom da 66 canımm..önerilerini bekliyorum

öncelikle sunu belirtmek isterim neden kilo aldıqımızı biliyormuyuz bu çok önemli ben açıklamak istiyorum vücudumuza kilo yapan fazlaca vucuda alınan karbonhidratlardır mesela sizin kilonuz 66 boyunuza göre kilonuz fazla 55 gibi olmanız lazım yani bu şu demek oluyor 55 kilo demek günde 55 karbonhidrattan fazla almamak demek alırsak ne olur vücut fazla karbonhidratları direk yaq olarak vücutta boş bulduqu her yere depolar böylece bölqesek kilolar ortaya çıkar peki ne yapmamız gerekiyor karbonhidratları hesaplayarak yememiz gerekiyor sizin 66 kilo ile almanız gereken k deqeri 55 tir siz bu deqeri günlük nekadar aşaqı çekerseniz okadar hızlı kilo verirsiniz peki nasıl kilo veriyoruz bu şeklide ne kadar saqlıklı bakın arkadaşlar vücudumuza protein alıcaz et süt yumurta balık tavuk sebze vücut en çok proteini eritmek için enerji harcar ve bunu yaparken karbonhidratları kullanır az karbon çok protein alarak vücudumuzdaki depolanmış yaqları enerjiye çevirerek buyuk bir hızla kilo veririz ve çok saqlıklı bir şeklide çünkü proteinler kaslarımızı kuvvetlendirir sadece yaqdan gider aç kalmadan kilo vericez demiştim peki bu nasıl olacak şu şekilde ebru akının karbonhidrat deqerleri diyerek google dan ararsanız karbon deqerlerini bulursunuz ve günlük ne yersek orda kaç karbon oldukları yazıyor mesela akşam 6 ya kadar yedik içtik o gün için almanız gereken karbon deqerini doldurduk diyelim mesela bu sizin için 55 tir 2 saat sonra acıktık napıcaz açmı kalıcaz HAYIR karbon deqeri 0 olan besinlerden yicez hangi gıdalar 0 karbon (et balık tavuk yumurta) yada 1 olan deqerlerden yicez (salam sucuk pastırma sosis peynir çeşitlerinin hepsi) asla aç kalmak yok eqerki karbonhidrat alıcaksak (ekmek kek börek gibi)mutlaka sabah kahvaltıda alıcaz bu çok önemli ve diqer öqünlerde ekmek börek türü hiçbirşey yemicez ayrıca zaten vücuduma protein aldıqımız için acıkmıyoruz arkadaşlar bizi acıktıran börekler ekmek şekerdir şeker demişken bu diyetin olmazsa olamzı şekerli herşeyden uzak durmaktır mesela ben sabah bir fincan çay içerdim 3 şekerli 1 kesme şekerim karbon deqeri 12 12x3=36akannehir yani sadece çayla 36 karbon alıyormuşum bu çük büyük bir yanlış çünkü bilmiyordum bunları şekeri tamamen kesiyoruz arkadaşlar 10 gunde 1 falan kendinize izin verin dondurma yada küçük bir parça tatlı yiyin zaten ne kadar hızlı bir şeklide kilo verdiqinizi görüp daha buyuk bir heyecanla uyqulayacaksınız bunları mesela light içeceklerle tatlıya olan ihtiyacınızı giderebilirsiniz ayrıca protein aldıqımız için eskisi kadar şeker istemicek canınız uygulamak isteyenler başlasın arkadaşlar sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz ben bu şeklide 4 haftada 89.9 dan 82.4 indim ve artık hiç acıkmıyorum pila bulgur makarna unuttum hepsini şimdi çok mutluyum her gecen gun eriyorum darısı başınızaopuyorumnanaktan

evet canım hedef kilom da 55 idi zaten..bilgilendirmelerin için sağol canım..makarnaya bayılırım haşlama tüketiyordum şimdi de..ama monti ya da karbonhidrat diyeti arasında kaldım birini seçip ona başlayacağım sanırım artık..montide de güzel kilo veren arkadaşlar var..ikisini aynı anda inceleyim artık hangisi daha kolayıma gelirse..tekrar teşekkürler opuyorumnanaktan

Coook gecmis olsun...a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…