kızlar heppinizin kandili mübarek olsunnn :)))))) dualarıma başlıyorum bügün mutluyummmmalkisalkisalkis umarım isteyebileceğimizden hayal edebileceğimizden öte derecede mağfirete kavuşuruz hepimiz...
Bademcim sen öğrencimisin..?? Nerede okuyorsun,ne okuyorsun..? :))))))))
evet öğrenciyimmama son senem yerimseniben bu seneden sonra okula öğretmen olarak gideceğim inşallahboshayallersmile..türkçe öğrt olacağım,denizlide okyorum..:lepi:
Harikaaaa,tam bayan mesleği dedilermi hiiç..:)))) Genelde öyle derler yaaa..)
Kızımında hayali öğretmenlik,matematik veya ingilizce istiyor..gerçi her seferinde değişiyor..Kasiyerlikten tut genetik mühendisliğine kadar gidiyor,seçmek istediği meslek...:))))
oooo o kadar çok dediler ki sempatiksalakcinni bence de en uygun meslek öğretmenlik bir bayan için bayanssulusmile kızın kaç yaşında,sen kaç yaşındasın bilmiyorumkismile ben herkese sen,yavruum,canım diyorum,ama aklinialirimsmile
Kızım 12 yaşında,1998 doğumlu...Ben 39 yaşında bir çıtırım...:)))
Hiiç yaş kompleksim,takıntım yoktur hangi ara 39 oldum onuda bilmiyorum..:)))
İstediğin şekilde hitab etmeye devam et lütfen...a.s
AslmlaRR!! Hoşgeldin ya da hoşbulduk her neyse sempatiksalakcinni opuyorumnanaktanherkese selamarkadaşlar umarım hepinizin sağlığı keyfi yerindedir.....malumyaz tatili hepimiz bir yerlere dağıldık yaz dönüşü görüşmek üzere..........kucakdolusu sevgiler
tamam çıtır YENA olumunekankayizsmile yaşı daha 12,o mesleğe tam karar verme aşamasına gelene kadar ooo kim bilir kaç defa karar değiştirecek kim bile :jeyyar:
Canım ya düzelemedinmi sen daha...
Ilık süt faydalı olabilir,dene istersen...
canım nane limon çayı biraz iyi geldi... iiyim şükürde bir mide bulantısı geçmedi...Allahım yaa arkadaşlar dalga geçiyor benle bişeymi var yoksa diye....:)))) töbe töbe...tek başına olsaydı o işler benim sıpa tek çocuk olarak kalmazdı...:)))))) o zavallı paşamın da anca 20 yaşında kardeş sormak aklına geldi...:))))))))
askere gitmeden bir kaç ay önce bana ne dese beğenirsiniz? anne neden bana kardeş yapmadın...((( bu yaşına kadar hiç konusu dahi geçmemişti....dedimki oğluşum sen kardeşmi istiyorsun...geç kalmış sayılmayız bulayım şöyle iyi bir cici baba .....)))) bendeki cesarete bakarmısınız bu yaştan sonra...pehhh..... ayy konu nerden nereye geldi...
herkesin berat kandili mübarek olsun günahlarimiz af dualarimiz kabul olur insallah a.s.
oooo o kadar çok dediler ki sempatiksalakcinni bence de en uygun meslek öğretmenlik bir bayan için bayanssulusmile kızın kaç yaşında,sen kaç yaşındasın bilmiyorumkismile ben herkese sen,yavruum,canım diyorum,ama aklinialirimsmile
evet tombisiim ara öğünler metabolizmnı daha da hızlandıracaktır..
Uçurtmamızın ipi koptu :sinifsinif: Allah'tan tellere falan takılmadı ipin ucu bir çatıya takıldı uçurtma da hasarsız yani ipinden hasarlı olarak kurtuldu benneyaptımki Şimdi evde kimse yok açayım 5 mil Leslie'mi WALK WALK WALK kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?