hepinize günaydınlarrrr yeni bir haftadabol bol kilo vermemiz dileğiylee
hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar hayırlı kandillerr
canlar ben geldim kimseler yok suan bizim evin ara boyaniyor kokudan olcem.neyse ilk firsatta yine burdayim insallah.hepinizi opuyorum.
hepinize günaydınlarrrr yeni bir haftadabol bol kilo vermemiz dileğiylee
hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar hayırlı kandillerr
N'evet bildin,kıkırduck :))Ahahahah sendemi... Kıkır duck olmasın...:)))
Ne güzel sporunu yapıyorsun,ara öğün de yap kendine..Meyve bari ye birer porsiyon yerimseniben
Yok... :kedi:
Heyyt kocum benim beaaaa, yap yap hihoyyyt
Tatilde kaçamak mümkündür her diyet insanının başına gelir..Temennim o ki bu hafta içi spor ve uygun diyetle telafi edersin hemencecik..:lepi:selam kızlar hepinizi cok özledim :1hug: apar topar tatile gittik ama bana yaramadı.zaten regliydim denize havuza giremedim açık büfeden bahsetmeme gerek var mı bilmiyorum.bugun sabah döndük tartı hala 94ü gösteriyo senağlama ama ben 92.5 tum
kızlar dün bir arkadaşım MAURES diye bir yağ yakıcı tablet kullandığını ve hiç açlık,halsizlik hissetmeden kilo verdiğini,canının hiç bir şey yemek istemedğini falan anlattı bir övdü bir övdü ki görmeniz lazım..sen de dene falan dedi ama benim bünyem öyle her şeyi kaldırmıyor ben doğal yollardan kilo vermeyi denemek istiyorum evet uzun süredir diyette olmama rağmen kilo veremiyorum ama biraz daha sabretmeyi düşünüyorum dedim..kendisi de öyle bilinçsiz biri değil hemşire aslında..bu tablet hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?? :uhm: hepinizi kocaman öpüyorum :1hugpuyorumnanaktan
KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUNN!!HAYIRLARA VESİLE a.s.
kızlarrrrrrrr şu mide bulantıma bir çare lütfennnnnnnnnnn.........(((((((((
ben de şuara düşünmüyorum canım elimden geldiğince direneceğim..az önce de pilatesimi yaptım..oohhhh..şu sıralar kilolar gitmiyor ama ben elimden geleni yaptığım için huzurluyum cumaya ne olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?