İnşallah yurtdışı derdi çekilir mii oohh mis gibi memleket durukenn.. yerimseniben:roflol:
Yok daha degilim, 2 sene sonra olcam insallah sonra hopppp turkiyeye kesin donus yapcamm :teytey:
Yap da ne zaman yaparsan yap..Bak bana gece 1de bile yürüdüğüm oluyor zemuszemus
Anaaam zaten karnim agriyo bide oklavayi yisek tmmdir sempatiksalakcinni
Ok hocammmm, aksam yemegimi yedikten sonra yaparim kaydirigubbakcemile2
İnşallah yurtdışı derdi çekilir mii oohh mis gibi memleket durukenn.. yerimseniben
Yap da ne zaman yaparsan yap..Bak bana gece 1de bile yürüdüğüm oluyor zemuszemus
Tombişim yürüdün mü yavruum?? olumunekankayizsmile
oofff cnm sıkılıyo yawf
neden canım bugün çok mutluydun..tebrik ederim 99.8 olmuşsun çok sevindim:lepi:hihoyyyt
cnm o konuda mutluyum da sevinçle iki tane kandil simidini indirdim mideye.delikafaduldendelikafadulden yarın tekrar 100 olmam inş.gerçi sporumu yaptım.ayrıca kullandıgım ilaç sayesinde yağları da attım ama işte içime dert oldu.pis boğazıma sahip olamadım şimdi de pişman oldum.bilmiyorumkismile
Kullandığın ilaç sayesinde yağları attın?? bilmiyorumkismile
doktor kontrolünde xenical diye bi ilaç kullanıyorum.yediğim yağlı şeylerin yagsının bi kısmını çıkarıyorum.ondan bahsettim tatlım.zemuszemus
cnm o konuda mutluyum da sevinçle iki tane kandil simidini indirdim mideye.delikafaduldendelikafadulden yarın tekrar 100 olmam inş.gerçi sporumu yaptım.ayrıca kullandıgım ilaç sayesinde yağları da attım ama işte içime dert oldu.pis boğazıma sahip olamadım şimdi de pişman oldum.bilmiyorumkismile
Hergun tartilma be cnm, yoksa hep stres icinde yasarsin aldim mi verdim mi diye
Birak 2-3 gun gecsin bari... Hem bakarsin 99 altinda bile olabilirsin yerimseniben
Ilac mi??? :1no2::1no2:
Bi kere kucukken annemgiler zorla icirdiler 1 hafta, 7 kilo vermistim... Tabi hemen diyeti biraktigim anda 15kilo geldi
Ben uyanır uyanmaz su içiyorum ki tartılmayayım sempatiksalakcinni Cumaya kadar dayanamam,yarın tartılacağım diyette de 6. haftam doluyor alkisalkisalkis En uzun zamanlı diyet deneyimim,inşallah sonunda da 68i göreceğim sengözlerimebaksanab
Ben uyanır uyanmaz su içiyorum ki tartılmayayım sempatiksalakcinni Cumaya kadar dayanamam,yarın tartılacağım diyette de 6. haftam doluyor alkisalkisalkis En uzun zamanlı diyet deneyimim,inşallah sonunda da 68i göreceğim sengözlerimebaksanab
Allah yüzümü kara çıkarmasın inş :Saruboceq:Guzel fikir :lepi:
Masallah Bademcim ii gidiyorsun, Allah devamini getirsin insallah da su 68 leri goresin gayri olumunekankayizsmile
En geç 9:30 da yazmış olurum bir mani çıkmazsa yerimseniben İnşallah güzel bir sonuç görürüm..:Saruboceq: Bugün geçen yaz aldığım ve bu yaz içine giremediğim kaprimi giydim ve belimden düşüyor :lepi::lepi: Eriyorum niHahaHaha!!yarın tartıl da sonucunu merakla bekliyor olacağım canım kalkar kalkmaz pc yi açıp kk da bademim kaç kilo olmuş diye ilk iş bakacağım hihoyyyt:1hug: inş yarın çok mutlu olacaksın ve bizimle paylaşacaksın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?