Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aklıma gelmişken menümü yazayım....

KAHVALTI
3 dilim tb ekmek,peynir,salatalık,çay

ARA
1 sade kahve

ÖĞLE
yumurtalı ıspanak,yoğurtlu kırmızı biber

ARA
kiraz

AKŞAM
kabak yemeği,yoğurt,salata

Canım bazen dayanamıyor insan sesini yükseltebiliyor..Sonraki pişmanlık feci bişey anlıyorum seni...

Uyku düzeniniz düzelmedi demek...Normal ama kimi çocuklar öyle...Barışta öyleydi 2 yaşından sonra düzeldi...Allah sabır ve güç versin sana...

gunaydin kizlar.hepinizin berat kandili mubarek olsun dualariniz dilekleriniz tovbelerimiz kabul olsun insallah.

yenacim okur okumaz dua ettim komsun icin allahim acil sifalar versin yuvasina evladina bagislasin insallah.

Allah razı olsun canım...

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

GÜNAYDIN....HAYIRLI KANDİLLER....

Hayırlı kandiller canım...

Hayırlı kandiller...Allah dualarını kabul etsin..Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah...

az kiloda olanlar galiba biraz daha yavas veriyo demi kilolari? ben 3 hafta takili kaldim nerdeyse hic kipirdama olmadi ama sonra gitti ben kazandim sabir isi kilo verme isi valla

kişiden kişiye göre değişiyor verme hızı sanırım canım..ve genelde kilo azaldıkça hız da azalıyor sanırım..ben de 50lerdeki kişilerden hızlı vermeliyim ona bakarsak ama gayet duruyor yerinde sayıyorum bakalım..hakikaten sabırr:Saruboceq:

sagol bademim seninde mübarek olsun

ve bu sabah itibari ile kilom 98,1 arkadaslar yani bu $u demek oluyo taam taaamina 13kg verdim

Hayırlı olsun,Allah nazardan saklasın..

Bademcim senin de Kandilin Mübarek Olsun! öpüyorummmopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

Cnm hic istemiyo inanki, ama bugun ara ogun yapmaya calisirim kaydirigubbakcemile5

Benm de bazen zorla yediğim öğünler oluyor;ama kesinlikle kaçırdığım bir öğün olmadı..Bazen küçük parça çikolata bazen meyve bazen yoğurt yiyorum..YE :hulya:

seninde kandilin mübarek olsun canım. bende 11 sene dolduğunda kızımı kucağıma aldım canım acını çok iyi anlıyorum allah versin inşallah belki daha önce söylemişimdir ama yinede böyle bir yazı gördüğümde dayanamıyorum ......

canım dualarım senin inşallah rabbim sana hayırlı evlatlar nasip eder herkesee nasip eder inşallah ama önce baa koca nasip etmesi lazımmmm boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

üzülme tatlım bende tartıldım acaip fazla çıktımm yoluna giricez meraklanammm :)
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile

Hayırlı kandiller arkadaşlar...

yenacığım tatlımmmmmmm hoşgeldinn ii kandillerr sempatiksalakcinni

13 kiloyu nasıl vermişsen diğre fazlalıklarını da verrsin hayalciiiimm..Allah hayırlısıyla versin bebeğini inşallah..Her şeyin vaktini en iyi bilen O,sen O'na yaslan gerisi tamamdır.. :lepi:

günayydııınnnnn:))))) bugün harika bi rejim yapacaksın inanıyorm ben bunakaydirigubbakcemile5

kızlar heppinizin kandili mübarek olsunnn :)))))) dualarıma başlıyorum bügün mutluyummmmalkisalkisalkis umarım isteyebileceğimizden hayal edebileceğimizden öte derecede mağfirete kavuşuruz hepimiz...

kızlar heppinizin kandili mübarek olsunnn :)))))) dualarıma başlıyorum bügün mutluyummmmalkisalkisalkis umarım isteyebileceğimizden hayal edebileceğimizden öte derecede mağfirete kavuşuruz hepimiz...

amin amin amin :Saruboceq::Saruboceq: Ne güzel bir dua :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…