günaydınlar kandiliniz mübarek olsun
yena canım gözünaydoın bezden kurtulmuşsun darısı bize bir haftadır nazda altını bağlatmıyor çok ağlıyor bağlarken nedense...bizimde uyku sorunlarımız hala devam ediyor uykuya dalamıyor saatlerce ayağımda sallıyorum terden mahvoluyorum uyumayacağım diyor bende bağırıyorum sonrada oturup ağlıyorum neden bağırdım diye onu bulana kadar neler çektin diye kızıyorum kendime ..
yena canım ben genelde öğle ve akşam yemeklerinde evde ne piştyse yiyorum pek tercih etmiyorum karpuz peynir ekmek tabii sen yiyebilirsin yinede birbirimizi uyaralım dediğin gibi yedikerimizi yazalım buraya hergün ama benim misafirlerim cumaya kadar buradalar zannetmiyorum çok dikkat edeceğimi ama yinede tutmaya çalışacağım evet hafta sonu yediğim su börekleri baklavalar ve dün yediğim nutelladan sonra +2 olmuşum kızım uyandı
gunaydin kizlar.hepinizin berat kandili mubarek olsun dualariniz dilekleriniz tovbelerimiz kabul olsun insallah.
yenacim okur okumaz dua ettim komsun icin allahim acil sifalar versin yuvasina evladina bagislasin insallah.
İnşallah canım, bu hafta tutacağım bu boğazı şartladım kendimi, sabah küçük tostumu yedim çayımı içitm, bol bol da su içiyorum :içelim:
Bu arada Kandiliniz mübarek olsun, hepinizi seviyorum, bir bebek sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum ama bildiğiniz gibi sorunlarımız var bu konuda, bana da duacı olun kızlar lütfen senağlama
KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUNN!!HAYIRLARA VESİLE a.s.
az kiloda olanlar galiba biraz daha yavas veriyo demi kilolari? ben 3 hafta takili kaldim nerdeyse hic kipirdama olmadi ama sonra gitti ben kazandim sabir isi kilo verme isi valla
kızlarrrrrrrr şu mide bulantıma bir çare lütfennnnnnnnnnn.........(((((((((
Hayırlı kandiller...Allah dualarını kabul etsin..Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah...
Ne güzel sporunu yapıyorsun,ara öğün de yap kendine..Meyve bari ye birer porsiyon yerimseniben
Cnm hic istemiyo inanki, ama bugun ara ogun yapmaya calisirim kaydirigubbakcemile5
sagol bademim seninde mübarek olsun
ve bu sabah itibari ile kilom 98,1 arkadaslar yani bu $u demek oluyo taam taaamina 13kg verdim
opuyorumnanaktanBademcim senin de Kandilin Mübarek Olsun! öpüyorummmopuyorumnanaktan
Cnm hic istemiyo inanki, ama bugun ara ogun yapmaya calisirim kaydirigubbakcemile5
seninde kandilin mübarek olsun canım. bende 11 sene dolduğunda kızımı kucağıma aldım canım acını çok iyi anlıyorum allah versin inşallah belki daha önce söylemişimdir ama yinede böyle bir yazı gördüğümde dayanamıyorum ......İnşallah canım, bu hafta tutacağım bu boğazı şartladım kendimi, sabah küçük tostumu yedim çayımı içitm, bol bol da su içiyorum :içelim:
Bu arada Kandiliniz mübarek olsun, hepinizi seviyorum, bir bebek sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum ama bildiğiniz gibi sorunlarımız var bu konuda, bana da duacı olun kızlar lütfen senağlama
Canım bazen dayanamıyor insan sesini yükseltebiliyor..Sonraki pişmanlık feci bişey anlıyorum seni...
Uyku düzeniniz düzelmedi demek...Normal ama kimi çocuklar öyle...Barışta öyleydi 2 yaşından sonra düzeldi...Allah sabır ve güç versin sana...
[/FON
sorma yenacım düzelmedi daha mesela az önce iki salladım uyudu hiç uğraştırmadı belli olmuyor ama genelde uğraştırıyor geçecek inşallah eskiye oranla azaldı tabiii bende dört gözle iki yaşını bekliyorum zaten
canım dualarım senin inşallah rabbim sana hayırlı evlatlar nasip eder herkesee nasip eder inşallah ama önce baa koca nasip etmesi lazımmmm boshayallersmile kaydirigubbakcemile3İnşallah canım, bu hafta tutacağım bu boğazı şartladım kendimi, sabah küçük tostumu yedim çayımı içitm, bol bol da su içiyorum :içelim:
üzülme tatlım bende tartıldım acaip fazla çıktımm yoluna giricez meraklanammm :)selam kızlar hepinizi cok özledim :1hug: apar topar tatile gittik ama bana yaramadı.zaten regliydim denize havuza giremedim açık büfeden bahsetmeme gerek var mı bilmiyorum.bugun sabah döndük tartı hala 94ü gösteriyo senağlama ama ben 92.5 tum
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
Hayırlı kandiller arkadaşlar...
İnşallah canım, bu hafta tutacağım bu boğazı şartladım kendimi, sabah küçük tostumu yedim çayımı içitm, bol bol da su içiyorum :içelim:
28/05/2010 da 100,70 kg idim
26/07/2010 da 94,30 kg yim
Tebrikler canım kaydirigubbakcemile5 Seni ilk kez görüyorum yenisin sanırım hoşgeldin olumunekankayizsmile
Arkadaşım, günaydın, bugün iyi bir rejim yapmalıyım artık doğru söylüyorsun. Henüz uyandım ve hemen bir büyük bardak su içmeye gittim, şu anda yanımda hatta, yavaş yavaş içiyorum. abartmayacağım bugün! Yoksa yine gelecek sopaklava:
sen ne kadar sıcaksın canım yaaaa opuyorumnanaktanŞeniz
kızlar heppinizin kandili mübarek olsunnn :)))))) dualarıma başlıyorum bügün mutluyummmmalkisalkisalkis umarım isteyebileceğimizden hayal edebileceğimizden öte derecede mağfirete kavuşuruz hepimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?