zeynepcim dönü$Ün muhte$em olucakkkkk braaak gelsin regl megsırnaşık şeyk korksun senden :))
oyyhh yoruldum yawf.gşttşm film alıp geldim.yürüdüm tabi.yaklaşık 50 dkmı falan aldı.çok değil ama olsun.hem bugün maşallah hiç iştahım da yoktu.harika hissediyorum bugn kendimi.hiç kaçamak yapmadım.:):)
korksun kilolaaar bizden korksunn :)
evet arkadaslar 2011e kesin kesssss 70li kilolarla girmek istiyorum bu 79 da olabilir su 7yi görmek istiyorum olurmu sizce?
Ha soyle yola gel bakemmm :teytey:
alkisalkisalkis
:Saruboceq::Saruboceq: inşallah.kız ağzından bal damlıyo.oooohhh.gitsin kilocuklar.
gören herkes aa ne güzelleşiyosun sen diyo.düşün 100 kiloda bu iltifatları alıyosam.zemuszemus güzel hatunum tabi.o yüzüme bakmayan benle dalga geçen sıpaları nasıl bozacam ben ama.kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
:) harika yapmışsın cnm hayırlı ugurlu olsun.
selam hafif balik etli hatunlar bu sabah hafifden tartildimda :) ne göriyim 97,9 olmusum cook cook cooook mutluyummm coook anlatamam.. erisin yaglarrrrr
La guzel hatun bi tanede yapistirrrrrrrrrrrrrri ver gayri, izi kalsin aklinialirimsmile
herkese slmlar arkadaşlarrrrrrr nasılsınız dün misafirim vardı gene azıttım off yaaaaaa kapıya kilit vurmam lazım benim boğazıma vuramadığıma göreee
:Saruboceq::Saruboceq: inşallah.kız ağzından bal damlıyo.oooohhh.gitsin kilocuklar.
gören herkes aa ne güzelleşiyosun sen diyo.düşün 100 kiloda bu iltifatları alıyosam.zemuszemus güzel hatunum tabi.o yüzüme bakmayan benle dalga geçen sıpaları nasıl bozacam ben ama.kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
Geldimmmmmmmmmmm !!
Ufff o kadar yoruldum kiiiii
Pilates lastigi ve 0.5kg luk halter aldim, yarin denerim artikimmmm kaydirigubbakcemile2
insallah guzelim gun gelip devran donecek sira ex-tombisgirlerede gelecek!
ya kızlar bir de neden bilmiyorum ama basenlerim ağrıyor.halbuki bişey yapmadım öyle çok canımı acıtacak.[/QUOTE
bilmiyorum canim gecmis olsun.
insallah guzelim gun gelip devran donecek sira ex-tombisgirlerede gelecek!
dene bakalim bizede haber ver ok.sendemi sigara icengillerdensin?
hihoyyythihoyyyt tebrikler.o 200 kg nasıl sevindiriyor insanı.of beaa.delikafadulden
he bana sorarsanız ben bugn 300 gr almıştım.sevinçten ne yiyeceğimi şaşırdım da dğn.malum bir de regl dönemi.bu cumaya hiç bişi çıkmaz benden.ama sonra bomba gibi gelicem.:lepi:
bende sen gillerdenim bu hafta bende adet olucam allahim bogazimi zor tutuyorum hatta tutamiyorum zaten normalde adetliyken 1,5 kilo kadar fazla cikarim hayirlisi cuma gorcez birde yarin evlilik yildonumumuz 10 yil olcak insallah yemege cikariz yani yandim bu hafta.
Tmmdir cnm yerimseniben
Maalesef, elimde var su an pufurrrrrr pufurrrrrrr iciyorum:kedi:
bende sen gillerdenim bu hafta bende adet olucam allahim bogazimi zor tutuyorum hatta tutamiyorum zaten normalde adetliyken 1,5 kilo kadar fazla cikarim hayirlisi cuma gorcez birde yarin evlilik yildonumumuz 10 yil olcak insallah yemege cikariz yani yandim bu hafta.
Havamiz yeter bea şakkıdı naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?