Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

korksun kilolaaar bizden korksunn :)
evet arkadaslar 2011e kesin kesssss 70li kilolarla girmek istiyorum bu 79 da olabilir su 7yi görmek istiyorum olurmu sizce?

eminim yapabilirsin.ne kaldı ki şurda 70 lere.ayda 5 kilo versen her türlü girersin yani.inş.ben de 70 lerde giricem 2011 e inşallah.:lepi::lepi:

La guzel hatun bi tanede yapistirrrrrrrrrrrrrri ver gayri, izi kalsin aklinialirimsmile

herkese slmlar arkadaşlarrrrrrr nasılsınız dün misafirim vardı gene azıttım off yaaaaaa kapıya kilit vurmam lazım benim boğazıma vuramadığıma göreee

a.s.
Bunu hakkettin he --> klava:
Bi daha gelen misafirlere diyet yemekleri yapiver gitsin, seni gormeye geliyorlar yemek yemege degil ya yerimseniben

insallah guzelim gun gelip devran donecek sira ex-tombisgirlerede gelecek!

insallah guzelim gun gelip devran donecek sira ex-tombisgirlerede gelecek!

arkadaşla konuştum bugün kızlar.0 da 86 falandı.56 kilo olmuş.fıstık gibi olmuş yaa.
diyor ki sabah istediğimi yedim.tabi patlayana kadar değil kararında.öğlen de öyle meyvem falan.ama akşam yemedim.akşam hiç yemek yemedim diyor.yawf ben akşam yemesem patlarım.en sevdiğim akşam yemegi benim.CADIARZUCADIARZU ama akşam yemegi minimuma indirebilirim.

bende sen gillerdenim bu hafta bende adet olucam allahim bogazimi zor tutuyorum hatta tutamiyorum zaten normalde adetliyken 1,5 kilo kadar fazla cikarim hayirlisi cuma gorcez birde yarin evlilik yildonumumuz 10 yil olcak insallah yemege cikariz yani yandim bu hafta.

wuaaawww maşallah .ne güzel. dikkat et yine de sen.sonra benim gibi bunalımlarda takılırsın.bi ara oldugum gibi.psikopata bağlamıştım resmen ya.kaydirigubbakcemile3

Oy oy oyyyyy, masallahh
Allah mutlulugunuzu daim etsin insallahhh :1hug:
Hic dusunme 10. evlilik donemi cok ozel, eylen rahatina bak yerimseniben
Sonrada diyete devam edersin, egzersizler yaparsin olur biter be cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…